Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

bon

Ahojte baby, nikka tak to je super potom, je krasne kedc vie chlap vyjadrit pocity,a ty vies ze mu na tebe zalezi, a hlavne je ze si stastna.....
my sme mali vcera celkom fajn den tiez, priatel napisal zapocet na plny pocet bodov, ja som spravila tazku skusu, tak sme boli taki spokojnejsi, priatelovi navyse prisli peniazky z dani, tak ma konecne klud a nemusi zhanat peniaze kade tade a moze sa ucit, tak som rada, vidiet na nom ze mu trocha odlahlo.....
darika kde v zahranici zijes, ak sa mozem opytat?

čoStým?Nikka

sway - nevadí, veď aj keby sa zmenila, tak čo? :), to by len znamenalo, že naše problémy už vymizli a to by bolo super, ne? :D Veď nikto iní tu nechodí, stále sme tu tie isté, a myslím, žeby bola škoda, keby sme neboli aj naďalej v kontakte... :D A buďme úprimné, veď v každom vzťahu vznikne nejaký problém, keď nevieme ako ďalej, no a od toho tu budeme my, pre seba... :D

sway

Ahojte
Nikka,tak vidim,ze uz to mate celkom fajn :-)Mozno sa tato tema za chvilu zmeni iba na volny pokec o hocicom.
Darika, a ako dlho si uz vydata?AK sa mozem spytat:-)Tak ten tvoj musel mat velku trpezlivost,ked si riesila veci do 5tej do rana,snad to aj ten moj nejak prezije:-D

čoStým?Nikka

darika - my si hovoríme všetko, a zvlášť on mne, niekedy aj veci, ktoré nechcem vedieť, ale v takýchto veciach sa ja viem ovládať a tvárila som sa, že je všetko ok... :D Ja som tak celkovo taká, že mňa hocičo nevytočí z miery, mnoho ľuďom to aj vadí, lebo vidia, že keď ma nedokážu vytočiť, tak oni z toho majú nervy...:D

darika

Nikka:podari,neboj.To chce len natrenovat volu zvladnut situacie a pojde to.Vies aky som ja bola kedysi nervak.Ja ked sa nieco stalo,som okolo toho mlela aj do 5 rana.Na vsetko som chcela vysvetlenie a kym som nepocula co som chcela,tak som mu nedala spat.Lenze nam oni nevidia do hlavy,tak nemozu vediet co chceme.Az po rokoch som prisla na to,ze to proste treba len povedat.Vsetko.

čoStým?Nikka

darika - áno, ja viem... Má ma proste rád a ja sa nedokážem pochopiť... Musím sa viac ovládať... a keď ju spomenie, tak to proste prestať riešiť... dúfam, že sa mi to podarí.... :D

darika

Dobre ranko.Tu sa nam ide snad konecne vycasit a hadam vyjde aj slniecko po tolkych tyzdnoch mrakov.Nikka,no vidis,aj tebe sa to asi vyjasnieva a vychadza slniecko.Niekedy staci pekna sms-ka a na svete je krasne,ze?Takze,keby ta aj v buducnosti nahneval a pripomenul ti nieco mozno aj nechtiac,spomen si na tu sms a povedz si,ze vtedy ked to pisal,to myslel uprimne a sam od seba.

čoStým?Nikka

Ahoooj. No zas mi dal poriadne zabrať, dokiaľ som to všetko prečítala...no pekne... Ja som včera bola s mojím priateľom len trochu, prišiel za mnou na stanicu vlakovú... sme tam sedeli hodinu a pol, ale nám bolo jedno kde sme... :D Prišli tam aj súrodenci môjho ex, oni so mnou strašne dobre vychádzajú... tak som s nimi pokecala, som aj povedala tomu môjmu, že čo sú zač... Len tak, aby vedel... :) A ja už nebudem žiarliť...teda pokúsim sa... včera mi napísal takú krásnu smsku, že mu veľmi chýbam, že ma ľúbi, že mi nikdy nezabudne to, čo pre neho robím a tak... bola som šťasntá, a vlastne aj som...:D Len keby nemal teraz tie problémy s prácou, lebo bez peňazí je to teraz hrozne ťažké...

darika

Sofi,skor to ber pozitivne,nie ten kto ziarli,miluje.Su taky,co ziarlia a mlatia,chcu vlastnit.Neboj,keby sa nieco stalo,nieco dolezitejsie,ako by sa predviedol.Kazdy chlap ziarli,len oni zvyknu ziarlit pre dolezitejsie veci.A to,ze neziarli na byvalych,je rozumne.Veri ti.