Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Baby,mna to na jednej strane aj celkom mrzi,ze som mu uplne zobrala cloveka,ktoreho mal rad,ale ten ich vztah nebol uplne normal kamaratsky a nejak sa tie veci nakopili a ja som uz nevladala stale na nu narazat.Tak snad to uz bude dobre a nebudem ju uz musiet riesit.
Nikka, ty si asi riadne blazniva a ukecana optimistka:-))Tie tvoje prispevky no radost citat,uplne ta vidim,ze mas dobru naladu:-)

čoStým?Nikka

bon - no aspoň sa snažíme a aj to je už pokrok, že? :D Ani u mňa to ešte nie je 100 % a predpokladám, že ani u sway... :D Ale aj snaha sa cení...:D

bon

no nikka este by som ubrzdila, teda v mojom pripade ze sa mi to dari ovladat, lebo este to pokulhava trocha a viem ze este poriadne bude......, ale zatial je to fajn :DD

čoStým?Nikka

sway - to fakt? vau, veď to je fantastické, že? super, fakt sa teším....:) Vidíš, že ťa ma veeeľmi rád, keď toto spravil pre teba...:D
bon - no super, že sa držíš
a tak celkovo parada, ne? už sa nám darí ovládať našu žiarlivosť... hurááá... :D

sway

Ahoj bon, diky a ja zase gratulujem ku skuskam a je tiez super,ze sa vam uz zacina zase celkom darit a ze aj tu ziarlivost uz pekne tlmis:-)

bon

sway ale tak to je super, ked jej to napisal, gratulujem, :DD, tak snad sa to uz poriesi.....no ja som na seba za vcerajsok normalne hrda, pretoze priatel bol zase raz so svojimi spoluziackami, a s jednou isiel aj do mesta, tak mi rozpraval o com sa bavili a tak, no som zasla ze som ani na minutku nezaziarlila, a to ho jedna pochvalila ze je fesak, lebo som ho strihala, tak ma taky letny zostrih :DDno dufam ze to bude takto pokracovat aj nadalej, a ze ho nezacnu nahodou niektore spoluziacky obhanat....

sway

haha no hej,len toto je zrovna taka vec,ze cim viac to rozoberas,tym viac ta to sere:-)huups som asi hruba..Ja uz mam tiez pohodu doma..napisal jej,ze uz s nou nechce byt v kontakte,tak snad uz ani nebudu a budeme si zit stastne az na veky vekov:-)

čoStým?Nikka

bon - no tak to je super, že ste to tak zvládli včera... gratulujem... :D teším sa s tebou... :D fakt...

sway

Sme tu male zaby pod taktovkou skusenej dariky:-))ALe je fajn,ze sa pridal aj niekto,kto taketo problemy berie s vacsim nadhladom.My by sme sa tu len podporovali v ziarlivosti:-DLebo mame vsetky podobne pocity..