Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sofia.sara

sway...tak aspon nuda nie je ked sa obcas nieco najde...:)))...my sme si to aj s priatelom povedali po vysvetleni ked sme sa nieco trochu natahovali a po vysvetleni...))

čoStým?Nikka

sway - no ja a veselé príhody? šak tie sú vkuse...ale to tu radčej nechcem ani písať, bo... :D fakt ma do toho nenúť... :D
a hej, parada, že sme tu stále takto spolu, že? to aj vy ste v práci? jak ja?:D

sofia.sara

no ja som s priatelom vcera nebola lebo musel pracovat do noci sice sme boli dohodnuty ze budeme spolu ale kolega mu zabudol oznamit ze vecer musia makat...takze tak nijak sa mam:)))...dnes maju to lezenie slavne...takze to zas moc nebudeme ...ale hadam uz v najblizsich dnoch sa najde ovela viac casu...

sway

Nikka
Zmenenu?:-))O tom pochybujem,vztahy nebyvaju jednoduche a stavim sa ,ze zase sa za chvilu objavi nejaky problem,ktory ma vyvedie z rovnovahy:-))Ale co uz,tak to ma asi byt a aspon sa nenudime :-D A ked si taka blazniva,napis aj nieco na zasmiatie,nejaku veselu prihodu,co si naposledy vyviedla:-))
Ahoj sofi:-)Sranda,ze sa tu vsetky skoro kazdy den zideme cca v rovnakom case..

sofia.sara

sway
tiez..netrap sa nad tym..neviem mozno by to aj mna istym sposobom zamzelo keby sa nieco take stalo...lebo bola sucastou jeho zivota este pred tebou ale ak to robi len neplechu v tom sucasnom zivote s tebou tak je to len dobre riesenie ..ked naozaj mas pocit z toho ze to nie je len taky kamaratsky vztah...akoby tam stale nieco malo byt...je to ok

čoStým?Nikka

sofia.sara - ten adrenalín stúpa a poriadne, to máš pravdu...veď hovorím, že som minule musela rýchlo do bufetu si čokoládu kúpiť na ukľudnenie a celú som ju zjedla...jáj, a to sa snažím schudnúť trochu... parada... :D

bon

tak tak snaha sa ceni :DD,
sway na jednej strane si mu vzala cloveka ktoreho mal rad, na strane druhej, mu pribuden clovek, ktory sa mu uz teraz bude vediet oddat na 100% kedze uz nema ziadne prekazky.....

čoStým?Nikka

sway - ja som už raz taká... :D optimistka to som a riadna, a o ukecanosti a tej bláznivosti ani nehovorím...hehe... :D Môj priateľ mi vždy hovorí, že som takáááá bláznivá, ale že preto je so mnou a keby som taká nebola, tak by ma nechcel... :D A netráp sa tým, že si mu niekoho zobrala, neber si to tak, veď teraz bude mať teba a zmenenú, bez tých žiarlivostných scén a bojových pokrikov, hehe :D

sofia.sara

ahojte baby,
bon
gratulujem ku skuske:)),,a fajn ze je uz lepsia atmosfera u vas..:))

sway
parada ze prisiel k takemuto rozhodnutiu..tak ako sa to este vcera zdalo zleee tak dnes pozitivne super,ale pravda ze ked rozoberame byvalky tak trochen stupne adrenalin..:))
nikka
aj ja sa pokusim neziarlit:))presne aj ja viem ze ma ma rad a kazim si to aj ked len obcas takymito myslienkami..takze musime sa naozaj naucit povzniest sa na to..:)))