Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
sofia.sara - nemyslím,že si to tu niekto číta bez toho, aby sa zapojil... :D
No ja som sa spoznala takto: išla som klasika z práce domov (inej, nie tej, v ktorej som teraz). Bolo leto, hrozne horúco, išla som v autobuse (neznášam autobusy v lete, fuj). Na 2. zastávke nastúpil ON. Hneď ako vošiel do autobusu som si ho všimla, aj on mňa, sadol si ku mne, pričom bolo kopu voľného miesta a nemuseli sme sa tlačiť vedľa seba... :D Celú cestu sme tak vedľa seba sedeli a čakali, či sa niekto ozve...také napätie medzi nami bolo, že konec...:D Ja som sa odviezla až na ďalšiu zastávku,nie na tú, kde mám vystupovať, a to len preto, lebo som dúfala, že sa ozve, no nič sa nedialo. Už mi bolo príšerne zle z toho autobusu, len som sa modlila, aby som sa tam nevyvracala... bo to by bol riadny trapas...:D Asi o týždeň išiel znova. Zas si ku mne sadol, ja som otvorila už okno v buse, on sa usmial, že dobrý nápad, a začali sme kecať,no nepredstavili sme sa... :D Zas mi bolo zle, tak som vystúpila tam ako zvyčajne. Potom sme sa pol roka nevideli, stále som ho mala v hlave, lebo na mňa veľmi zapôsobil. A potom raz, keď som išla z tejto práce domov vlakom, tak on bol na stanici, bol odprevadiť kamoša. Najprv som si nebola istá, či to je on a chcela som,aby sa ozval ako prvý. Tak som prešla popri ňom, že akože sa idem pozrieť, kedy ide vlak (každý deň som tým vlakom chodila, ale nevadí... :D). Pozrela som sa na neho a usmiala, prišiel ku mne, začali sme kecať...:D Na druhý deň ma tam čakal,no ja som ledva dobehla na vlak, takže nič. Na ďalší deň prišiel zas a vypýtal si číslo, no a začali sme si písať, volať a stretávať a tak... :D Ale som sa rozpísala, že? :D
Ako ja to nase zoznamenie beriem ako brutalnu nahodu,lebo to bolo v miestnosti zoznamka a tam to vidno na screene iba par sekund,no a pisali viaceri,ja som vobec nevyberala s kym pojdeme,proste kto sa prvy dohodol ten isiel,ziadne keci okolo.A absolutne som necakala,ze taky pekny chlapec sa dostavi:-))
A co ty Nikka?
no nikka tak pre mna bol ten tyzden romantika ako hrom, zazili sme tam toho vela...., no vyklop :DD
no to bola skor komedia trosinku mu to vadilo ale on je taky dobrak ten znamy ze vravel nie nie nevadi...ale moj mi potom vravel ze videl na nom ze ho to trochu skrie ale teraz uz aj on ma babu tak su vsetci statsni:)))) ked som sa cez tohto znameho spoznala s mojim tak uz davno vedel ze my spolu nic nebudeme mat nikdy aj ked mozno este trosicku dufal ktovie....no a ja som sa vlastne zoznamila s mojim(ale on bol vtedy este zadany co som nevedela)ale hned sme si padli do oka...potom asi mesiac sme sa nestretli uz som nanho aj pozabudla potom sme sa zase stretli zistil si na man kontakt od tohto znameho ...na nete sme si pisali asi dalsi mesiac ..potom stretko a uz to islo:)))...boze ja to tu rozpisujem len aby ma fakt niekto nespoznal cez toto tu:)))
bon - vau, tak to je fakt bláznivé... :D
No tak to ja som asi zažila najväčšiu romantiku... :D
no nikka ja to radsej nikde nevravim, resp. nikomu som nevravela, ale zase viem ze podla tohto ma nikto nespozna, lebo to o mne nik netusi......, no my sme boli fakt blazni, my sme to ponali tak ze sme dost dlho kecali, potom sa odmlcal, odisiel do zahranicia kde mali nejake problemy, potom mi raz napisal sms, co som uz ani nedufala ( ale cislo som mu poslala na net ja) :DD, a tak smesi dljho smskovali, a potom mi zacal volavat, volali sme spolu kazdy den, a az sme sa dohodli na spolocnej dovolenke, takze prvykrat som sa s snim stretla ked som ho bola cakat v prahe, a o dva dni sme uz boli na nasej vysnenej dovolenke, bolo uzasne , krasny tyzden ( nasi by ma asi preprazili keby to vedeli ), no a tak, potom som ja isla s nasimi na dovolenku a on spat do zahranicia a tak to vydrzalo este rok, a dnes byvame spolu....
inak sway ja som zase na humanitne, a vela textu mi nerobi problem, ak ma to bavi, a to vase logicke myslenie, a priestorovu orientaciu a take ja vobec nemam zase
sofia.sara - a to tomu tvojmu známemu nevadilo? kruté dosť pre neho... :D smola... :D
sway - no ta to zoznámenie, to hej, romantika jak... :D ale milé, no... :D a koľko ste už spolu? :D
U nas to nebola romantika,ja som sa doma opila zo sampanskeho s kamoskou a ona mi zacala liest na nervy,lebo mala taky problem a mne sa to nechcelo pocuvat,tak som na slavnom portale Azet.sk napisala,ze ci sa niekto nejde stretnut v BA(aby sa mala komu vyrozpravat),no a on zareagival a hned sme sli von..na druhy den sme uz isli sami a bolo to oficialne prve rande:-)
no tak logicke myslenie ...netvrdim ze nemam:))) ale ja by som to nedokazala vystudovat...ja studujem prirodne vedy...a ked aj tam sa vyskytlo nejaky predmet s pocitanim a pod.tak bol kusok problem ale v pohode zvladnutelny:)))
nikka
ja som s a s mojim ..joj domotane trochu ale v podstate klasickou cestou cez mojko znameho ktory je jeho kolega..no ale pikoska je ze najprv ma chcel velmi tento znamy ale on u mna nemal ziadnu sancu a aj to vedel...a ked som vdaka nemu teda cez neho spoznala tohto mojho okamzite sa mi zapacil:)))takze trochu zamotane keby som to tu mala rozpisat tak...pisem 10 minut:)))
sway - to fakt? no vau...aj ty napíš, že ako...:D to ste sa potom stretli a už bola láska? :D
žiadna romantika? :D