Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Inak aj my sme sa zoznamili cez internet:-)
bon - cez internet? no dosť netradične, to ti teda poviem... :D veď popíš, že čo a jak, ne? ja som taká zvedavá...:) také veci rada počúvam...:D (resp.čítam, hehe...:D)
a ty sway? :D
Sofi - ja som isla na tu skolu,lebo ma to praveze bavi a uz teraz mam pracu,kde sa potrebujem trosku vyznat,spravujem ERP systemy (inak tazka pohoda vidite,ze sa nejdem pretrhnut,iba ked je problem tak riesim,ale je to dobre nastavene,tak nebyva casto:-D a ked sa naucis jeden jazyk,tak to uz ide raz,dva:-))Treba mat logicke myslenie a to ja mam,ja by som zase nemohla nic humanitne studovat,nedokazem sa naucit vela pisaneho textu..
sway aj priatel chodi na techniku, v ba, a ide mu to vyborne zatial, hoci on tvrdi ze nie, ale je jeden z najlepsich z ich skupiny......, a podla mna je to dost tazke, teda pre mna by bolo urcite, takze klobuk dole pred tebou.....
dakujem nikka, no tak snad sa podari, aj ked prax ma bavi viac ako skola, a v tej skole nam daju aj tak len zaklady, takze samostudium to aj tak ista, jedna sa tam len o titul....
no ja som sa tym mojim zoznamila netradicne na tuto dobu :DDD, internet:DDD
sway - no mňa technika vôbec nebaví...:D vôbec nie som technický typ, všetko vždy pokazím... :D
sway...mne pada sanka:)))) obdivujem taaa ...technicka VS ,programovanie....teda aspon pre mna je to predstava ze je to tazka skola aj co poznam ludi co isli na techniku klobuk dolu:)))
bon - no tak to máš super... :D Držím ti palce... :D mne sa do školy nechcelo po škole, ale teraz to aj tak trochu dosť ľutujem... no vidíš...a ja už vyše roka robím... :D ale v pohode...
Ináč, ako ste sa vlastne zoznámili s tými vaši princami? :D
A aka to bola stredna tazka?Inak skoda,ze ta technicka nebavi:-))Aj v BA je dobra vyska a da sa s tymto vzdelanim dobre uplatnit.Ja chodim na elektrotechnicku fakultu - sw technologie prvy rok,takze programovanie a tak:-))Inak som zabila 2 roky na ekonomke v BA,len z Prahy sa to nedalo moc stihat..
Ahoj sway aj sofi,
no nikka, my sme dost blaznivy v tomto smere, zacali sme spolu zit dost narychlo, teraz v lete bude co sme spolu oficialne 2 roky, z toho prvy rok bol v zahranici, púotom v lete som bola ja v zahranici, a ked som sa vratila tak sme zacali spolu byvat...., no bolo to rychlo, ale aspon vieme na com sme, je to takto lepsie, cloveka spoznas az ked s nim zijes...., je to ine, aspon si myslim......a fakt o tej vyske porozmyslaj, ja ked som si predstavila ze od 19 rokov budem pracovat, a az do konca zivota, no hned som brala vysoku, a teraz premyslam aj o doktorate po urcitom case
sway - no to je taká technicka aj strojárska...všetko dokopy.... :D