Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Jee Nikka ty si chodila na technicku strednu?Ja som sice na gympel a som teraz na technickej VS:-D Neboj sa ist do niecoho co ta bavi a hlavne za pokus nic nedas.
Ahojte sara a bon:-)
nikka
ako citam rada by si sa stala psychologickou:))) no ja si tiez myslim keby si sa do toho obula dostanes sa...dnes je to uz take ze ludia chodia z akejkolvek skoly do akejkolvek......len by si si pozistovala co tam treba zohnala materialy naucit sa a ist:))) ak ta to bavi a mala by si chut ,to je velmi dolezite...
sofia.sara - no vidíš, tak napokon ste to včera zvládli... :D Áno, on momentálne nemá prácu, som aj spomínala, že prečo,a dakujem za podporu...lebo viem, že my by sme to nejako zvládli... :D
bon - dakujem za podporu aj tebe... :D tak ja to možno na ďalší rok skúsim... :D A je super, že spolu bývate, ja by som tiež chcela s mojím,ale ani náhodou sme sa o tom ešte nebavili, ešte je skoro na to myslieť, nie sme až tak ďaleko... :D A vy po akej dlhej dobe ste spolu začali bývať?
nikka ale kde, preco myslis ze brutal mala?urcite nie, dnes to uz nie je take na tych vyskach ako volakedy, ja som mala take prijimacky, ze som sa na to kukla, no stacila by mi na to hadam aj zakladna, aj ked teraz nas zase drtia o dusu, a mam toho strasne vela, ale to sa uz da zvladnut, a myslim ze ak by si chcela tak sa tam dostanes, ani nevies ako, potrebuju studentov preto beru vsetko, nemyslim to v zlom, ale bohuzial je to tak dnes...a potom prichadzaju o ludi ktorych bby to fakt bavilo....
hej byvame spolu uz tomu bude skoro rok :DD, ani uverit tomu nemozem :DD
ahojte vidim ze uz tu ste povacsine...:)
nikka,ano mal moj vcera zlu naladu este vecer sme si volali ale bolo to sposobene aj tou pracou co som spominala ze den pred tym musel vecer byt v robote a nakoniec tam bol do rana do 6 lebo museli nieco riesit..a potom domov a zase do roboty takze potecha..ani sa nedivim ze bol taky ja by som bola este horsia na jeho mieste:))) a dnes uz hadam budeme spolu:))co sa tesiiim...
a tvoj priatel teda nema momentalne pracu?? ale je fajn ze mysli na teba teda na vas ako par...to je naozaj prejavenie ze to mysli vazne ...aj ked si myslim ze ked by aj isiel niekam na rok ked sa chce vsetko sa da zvladnut:)))
bon - na takú školu sa je ťažko dostať z technicko - strojárskej priemyslovky, a ja takú mám... šanca brutal malá, resp. žiadna... A hej, to je iné, lebo ty asi s priateľom aj bývaš, že? :D
nikka a co ti brani stat sa psychologiskou? ved dnes na vysku dostanes uplne v pohode, ak ta to bavi, tak to spravis lavou zadnou....a mozes robit to co chces...., zivot mas cely pred sebou, tak sa nahrn do skoly, a hotovo......, tak my tiez bez seba nevydrzime, ale vies ze by som aj bola rada ak by priatel odisiel na chvilu niekam do zahranicia, je to ine, my sme stale spolu a ked chceme zamedzit stereotypu, tak by to bolo fajn riesenie,....aj ked viem ze po tyzdni by som si trhala vlasy
bon - ďakujem... :D My s priateľom bez seba nedokážeme vydržať ani 4 dni, to keď nastane taká situácia, tak to je pre nás niečo strašné...my sme proste tak navyknutí na seba, že sme spolu niekedy aj každý deň... proste si veľmi chýbame, keď sa dlhšie nevidíme... :D Ja tiež nenávidím peniaze, pretože tie tak strašne rozdeľujú ľudí... nechápem kto vymyslel tie peniaze...joj... :) A áno, rada pomáham a je super, že aj ty... :D sa tomu teším... ale ja som fakt vždy túžila byť psychologičkou, dokonca za mnou tak kamošky aj chodia, aj sestra, vtedy proste nepozeráme na to, že sa poznáme a snažím sa im pomôcť objektívne, bez ohľadu nato, že ich dlho a dobre poznám... už som prečítala brutal veľa kníh a rôznych časopisov a článkov, proste ma to hrozne baví... každý mi hovorí, že im pomáham a že by som bola super psychologička... :D Dokážem pomôcť hocikomu, len nie sebe...paradox... :D
Ahojte kocky, uz tu asi nebudete, no precitala som vsetko,
Nikka to je super ze chces pomahat, dnes je velmi malo takych ludi, a nemusis byt na to ani doktorka, ani psychologicka, a mozes pomahat kolko chce, ja som taka ista, aj ked teraz ma tlacia peniaze, takze musim pracovat za ne, ale myslim ze moja praca aj tak nie je ohodnotena, a ze pomaham dostatocne :DD, a neviem ci som uz spominala, ale vec ktoru strasne nenavidim su prave peniaze.....a ak by aj doslo k tomu ze by ste museli byt od seba rok, ver mni da sa to zvladnut, a ja mam pocit, ze mna s priatelom prave toto zomklo, ked bol prec, aspon sme si uvedomili ze si neuveritelne chybame a potrebujeme byt pri sebe.....
sway - áno, ľúbim, a veľmi... vieš, až pri ňom som si uvedomila množstvo vecí v živote, začala som si vážiť svoju rodinu, hlavne mamu, lebo jeho je chorá(jak som už spomínala) a vždy mi hovorí, žeby chcel, aby bola zdravá (ale šanca je malá), aby mohol žiť taký "normálny" život a tak... Pri ňom cítim, že ma má rád, a to mi veľa ľudí nedáva najavo, a viem, že môj život má zmysel, a teší ma, keď mu môžem pomôcť, ja rada pomáham, to ma posúva v pred, lebo viem, že na tomto svete nie som zbytočná,keď môžem pomáhať ľuďom... viem, že to je moje poslanie v živote, vždy som to chcela robiť, vždy som chcela byť doktorka, alebo psychologička, proste pomáhať ľuďom... :D