Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

No,to som potom zo sebou robila divy ked som s nim isla na rande a on mi raz povedal,ze to nemusim,lebo ja sa na vecer licim dost vyrazne ale na den len jednoducho.vtedy mi to povedal.Ja neviem,ale vsetci mi to hovoria,ze mne staci len maskara,lebo mam aj dost vyrazne oci,tak sa s tym uz moc netrapim.A viete co je najvacsi paradox toho stretnutia?Ze moja sestra v ten vecer s nami domov nesla.Ona sa tam na tom istom mieste zoznamila s jej teraz manzelom.Mali sme svadbu s rozdielom 4 mesiace a boli sme aj rovnako tehotne.Ona je mladsia,len ma uz druhe dieta,kym ja jedno.V tomto sa lisime.

sofia.sara

dari velmi pekne:)) a to ze ta videl neupravenu a ty si sa mu taka zapacila aka si bola ved to je uzasne to je podla mna take to prave:)).....

sway

sofi - jedine!Ved ak by som napisala o 5 minut neskor uz by to nemusel zbadat:-))
ahoj darika,pekny pribeh:-))Ja niekedy zavidim tym,co sa zoznamili normalne a mozu to potom svojim potomkom rozpravat:-)

čoStým?Nikka

darika - jéj, veď to je krásne... :D Milé... :D Veď ťa mohol vidieť vždy len a len krajšiu, keď si bola vtedy neupravená, takže parada,ne? :D

darika

Sestra mala partiu kamaratok a kazdu sobotu chodili na diskoteku.Jedna z nich sa lucila zo slobodou,pozvala aj mna,tak som jej len navrhla,ze ak chce,budem im robit sofera.Bolo nas 7 do auta.Hore sme sedeli a bavili sa a oni chceli ist dolu na podium tancovat.Zrazu isiel okolo jednej z nich kamarat a kedze ja som bola len ako sofer,ani moc oblecena,len tak za volant,tak som tancovat v ten vecer odmietala.Ona si ho posadila ku sebe,chvilku sa s nim rozpravala a povedala mu-my ideme tancovat,tu sedi moja kamaratka(zoznamila nas),a ty sa jej venuj kym neprideme.On tam chudacisko sedel pri mne 3 hodiny,pretoze oni sa hore vobec nevratili,co sa dolu tak bavili.Mne s nim ubehol cas rychlo a zrazu boli 4 hod rano a zatvarali.baby sa vratili uz len po bundy v dobrej nalade,ze ideme domov.On tam mal tiez partiu,ale ostal pri mne.V ten vecer som sa nenavidela,lebo som bola ozaj neupravena.Asi prvy krat v zivote na vecer.Po par dnoch ked sme sa potom zacali stretavat,mi povedal,ze ked ma vtedy zbadal,hlavne moje vlasy (mam ich dost dlhe a velmi kucerave,taku mensiu hrivu),si povedal,ze odtial neodide kym ma nespozna.Co cert nechcel,dostal prikazom sa mi venovet.No,a venuje sa dodnes.

čoStým?Nikka

darika - jéj, no len aby neboli sklamaní zo seba,keď sa potom stretnú a lepšie spoznajú... :D A už keď tu takto každá z nás napísala, že ako sme sa spoznali, ty si na tom ako, hm?

darika

Ahojte.No,asi si budem musiet kazde rano privstat,aby som bola v obraze,lebo kym to vsetko precitam,tak sice viem,co ste pisali ale mam zmatok ktora co pisala.Teda,vy ste ze za romanticky,taketo story zazit,to niekedy ako vo filmoch. Bon-obdivujem,ja by som tiez isla aj s cudzim,ja som za kazdu hlupost a ked mam pocit,ze mi to moze nieco priniest,tak idem do toho aj za cenu strachu.A verim na lasky cez internet.Kamaratka co tu je,ma 22 rokov,a po 3 rokoch zitia tu nemala nikoho.Zacala sa bat,ze jej roky utecu,s tymito domorodcami si nieco zacat je risk a ked sa domoc vrati raz navzdy,bude sama,lebo vsetko dobre uz bude zadane.tak som jej poradila internet a ona sa mi smiala,ze v to neveri.Teraz su tomu uz 3 mesiace co si pisu,lebo nie je odtialto,ale za 2 tyzdne ma za nou prist sem.Su zalaskovani a este sa nestretli.Inac lepsie sa to cita,ked clovek nevidi problemi ale len taky pokec.