Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Nikka to mi je luto:-(a je fajn,ze mu pomahas aj ked ste spolu tak kratko,asi ho naozaj lubis:-))
sway - ja si tiež myslím, že muž je živiteľ rodiny, resp. tak by to malo byť, no on musel z tej svojej práce odísť, lebo jeho mama je chorá a zhoršil sa jej stav, tak sa chcel o ňu lepšie postarať a byť s ňou, lebo to bolo a je potrebné, ale teraz už fakt potrebuje peniaze, takže tak... A mama je v nemocnici, a som mu hovorila, že keby išiel do tej práce, tak ja mu s mamou pomôžem...
Nikka:-) Tak super,potom drzim palce nech si nieco najde a hlavne nech ostanete pri sebe nech sa deje co sa deje:-))Inak nezamestnany chlap,no neviem,ci ho to nezacne deptat,ked to bude dlho trvat.
Inak ja stale zijem v patriarchate a mam zafixovane,ze chlap je zivitel rodiny:-))A este nech si hovori,kto chce co chce peniaze su velmi dolezite.
sway - ono niečo sa mu rysuje aj tu, ale je to zatiaľ len také 30% možno, takže nič moc... :( Práca pre mňa by sa tam tiež mohla nájsť... no neviem... už to nechám na neho teraz... Nechcem odísť teraz z tejto práce, lebo je to celkom fajn práca a vyhovuje mi, takže neviem... on sám sa tak rozhodol a keby sa rozhodol inak, podporovala by som ho v tom... nechcem mu dať na výber, že buď ja alebo práca, to by som spraviť nemohla, ani náhodou. Nechcem o neho prísť...
Ved by sa o teba chvilku postaral,rok od seba je naozaj dlha doba.A tam,kde on dostal ponuku je viac prac. prilezitosti?Ja som kvoli priatelovi prisla do Prahy..A tiez som neskor riesila podobny problem,dostala som dobru prac.ponuku do Londona(nemyslim do hotela, ani opatrovat deti,ale naozaj fajn karierny postup),ale nakoniec som odmietla.Lebo som sa bala,zeby sa priatel nebol schopny presunut za mnou..Teraz neviem,ci je to dobre,ale vo vztahu pred tym som si vzdy hovorila,ze kvoli chlapovi si neposerem zivot,no teraz nelutujem ,ze som ostala - celkom sa mi dari aj tu v Prahe.Musi on posudit,ci bude praca aj u vas..
sway - áno predbehla som ťa... :D Ja viem, že tu nemá prácu a ja som mu nikdy nehovorila, že nemá ísť, ja som mu práveže hovorila, že nech ide, že nejako to už zvládneme... Aj keď viem, že rok je veľmi dlhá doba, aj som si myslela, že pôjde, ale včera ma prekvapil... :D Ja by som s ním aj išla, ale ja tu momentálne mám prácu, neviem síce na ako dlho, bo nevyzerá to veľmi ružovo, ale mám a bola by som hlúpa, keby som tu dala výpoveď, lebo veľa ľudí teraz všade prepúšťajú... ale keby ma vyhodili, tak by som išla za ním... :D Vieš, na jednej strane tak, na druhej tak...
Ahoj Nikka:-)Tak si ma predsa predbehla..To je pekne gesto a ty by si s nim neodisla?Ono je velmi pekne,ze chce s tebou ostat,ale ked doma nema pracu..A to mas fajn,ze ta jeho kamosi beru :-D Mna radi nemaju,ze som divna...
Dobre rano,tak asi som dnes prva:-)Ale budem koncit este skor ako Nikka a to nie je u mna zvykom.
bon,to je naozaj pekne,ze chrani aj moj relativne chrani,ale ked som raz vyhladavala info na jednu konkretnu temu,tak to zbadal v historii a normalne si ma posadail na kobercek,ze ci ma to velmi trapi:-)Aj moj vie o tejto stranke,ale nevie prezyvku a bola by som nerada,keby si precital,ze tu sice anonymne no verejne rozoberam nase problemy.No niekedy je dobre si prave pokecat s ludmi,co nas nepoznaju,je to ovela objektivnejsie a da sa otvorenejsie rozpravat,prave kvoli anonymite:-)Takze istota je istota a ja mazem.
darika,ty si zienka v domacnosti?To ti je,ale dobre mozes sa venovat sebe.Ja,ked si najdem volnu chvilku tak neutekam na net (to som cely den v praci,obcas trosku aj doma),ale napustim horucu vanu a relax:-)
sofia.sara - darika má pravdu, nezaťažuj sa tým zbytočne a určite ti už aj povedal dôvod, že? A ked nie, tak nato proste kašli... : )
darika - akože to pozvanie nechápem pre teba :D ale som si všimla, že ten technécio asi nie je v poriadku, lebo on tu také témy zakladá, že konec... :D
No, ja som včera nebola s mojou láskou, bol s jedným, nazvyme ho kamarátom, aj keď on ho vôbec nemusí, niekde autom, chceli ísť niečo pozrieť... A keď sme spolu večer telefonovali, tak mi povedal, že rozprával s našim kamošom jedným (spoločným, ale najprv bol len jeho... :D), a on mu hovoril, že som strašne dobrá a milá holka, a že sa ma má držať, lebo takú už nestretne, a že samé chváli na mňa hovoril, a nakoniec povedal, že si nemá myslieť, že by ma jemu prebral, bo on také veci nerobí, ale... Akože vau, môj priateľ mu povedal, že on sa ma bude "držať", lebo že ma má rád a že aj keby ma on (ten kamoš) chcel, tak on vie, že ja by som to nikdy nespravila, lebo ho ľúbim a on mi verí... :D Jéj, tak som sa tomu potešila. Môj priateľ dostal pred pár mesiacmi ponuku ísť robiť na jedno dobré miesto, lenže je to veeeľmi ďaleko, cez celú republiku, zmluva mala byť na rok, lenže on mi povedal, že on by to bezomňa rok nevydržal, lebo že to by bol o ničom vzťah, že sa bude snažiť to vybaviť tak na 3 mesiace, aby aspoň niečo zarobil. Vau. Tak toto mi ako dôkaz lásky veeeľmi stačí. Nikdy som mu nepovedala, aby tam nešiel, lebo tu nemá teraz prácu a on by odmietol takú prácu kôli mne. Povedal mi, že by som mu hrozne chýbala... Jééj... :D Teším sa z toho...a dnes už konečne budeme spolu...júj... :D
???