Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Hahah Nikka,no taketo pubertalne sledovacky mam aj ja za sebou,ale toto bolo o inom,mne to proste nedalo a chcela vediet,ci si vymyslal:-D
Inak sofi,no to hej,ale slabsiu povahu moze jedno nevydarene stretko odradit na cely zivot:-)Aj ja som si uz uplne prestala pisat s tymi ludmi,lebo cez net super a prisiel uplne iny clovek.To s mojim priatelom bola velka nahoda..

čoStým?Nikka

sway - takže si ho prenasledovala, hej? no sranda, to hej... :D Ja tiež rada prenasledujem ľudí... :D Raz sa jednej kamoške páčil chalan zo školy (to ešte keď som na strednú chodila), tak sme ho išli sledovať... vonku bola brutálna zima, sneh, mokro...proste fuj počasie... ale láska je láska, nedalo sa inak. Išli sme do každého obchodu za ním, naším heslom bolo - hlavne nenápadne, no ale nepodarilo sa, lebo kamoška sa prepadla do dajakej jamy plnej snehu, tak si nás všimol... :D Alel nakoniec s ním chodila...aj keď to nevydržalo dlho... :D

sofia.sara

no vidis sway..99% podivini a hned tu ste dve co im to vyslo...:)))teda ze ste nasli takeho s ktorym ste si padli..:))

sofia.sara

no ja som sa trochen odlmcala,a budem musiet ist pisat pracu...bon a ty mas kolko rokov ak sa smiem spytat..len tak zo zvedavosti uz ked si tu tak piseme:))))

sway

Tak to ja mam aj usmevne historky zo stretka z netu:-))Napr jeden chlan mal uplne inu fotku - to by sa este dalo,ale normalne sa tvaril,ze dosiel na aute.Len ho zaparkoval za rohom a potom ked sme sedeli pil pivo,tak sa ho pytam,ci to nevadi ked soferuje a on,ze nebyva daleko..no a nakoniec si to odslapal na zastavku mhd:-D som ho trochu spehovala a strasne som sa smiala:-))Ja som taka blazniva,ze som sa stretla uz vela krat s hocikym z netu.No a az raz prisiel ten pravy,inak 99% podivini:-DTakze internet ako moznost sa zoznamit s niekym naozaj fajn vylucujem,aj ked nahoda moze byt aj v tomto:-)

bon

dakujem, tak uvidime ako to bude dalej, zatial nam je relativne fajn....., hej je stasi o 3 roky iba, ale aj tak je to moje velke deco :DD

čoStým?Nikka

bon - no tak to si fakt mala šťastie, ale si myslím, že to by si dokázala vycítiť z tých telefonátov... :D Takto ti potom gratulujem... :D Som rada, že ti to tak vyšlo... :D Držím vám palce... :D on je od teba starší? o koľko?

bon

no nikka , nebol az taky cudzi, strasne vela sme kecali, kazducky den mi volal aspon na dve tri hodiny...., a ked sa nad tym tak teraz zamyslime, tk ako fakt to bola najodvaznejsia vec aku som v zivote spravila, vteddy som sa nad tym tak nezamyslala, ale neviem ci by som to este zopakovala, ale fakt je ten ze mi to za to stalo....je to uzasny clovek, a mala som asi stastie ze to nebol ziadny uchyl.....

čoStým?Nikka

sway - no to máš pravdu... :D Ale ja som na tom svojom videla, že nie je žiadny úchyl, proste tie jeho krásne tmavé oči...hm... :D