Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Nikka ,proste tak,ze v meste si kazdy hladi svojho,MDH by va preplnena a ked ta niekto oslovi,vacsinou je to uchyl:-)))

čoStým?Nikka

sway - ako si to myslela, že slečne z mesta stať nemohlo? :D To nikdy nemôžeš vedieť... Ja som síce z dediny a som cestovala domov z mesta, no a on išiel domov, do ďalšieho mesta, cesta trvala nejakých 15 min... Keď som skončila školu, tak som si povedala, že no parada a teraz kde sa tak môžem s niekym spoznať, hm? Na výšku som sa nechystala a na nejaké diskotéky veľmi nechodím, lebo nemám spoje v noci a taxíky majú dosť brutálne ceny, nás to s kamoškou dosť štvalo, takže často sme nechodili a vždy sme si srandu robili, že hej, vo vlaku sa s niekym spoznáme, no a nakoniec som od toho ďaleko nebola...:D

sway

Nikka,tak sa som tiez vela prezradila:-))A som 100% odhalena,ak by si to precital,ale nejak by som asi prezila:-DInak fakt pekne zoznamenie,toto by sa mne ako slecne z mesta stat nemohlo..
Bon,super spontanne ist hned na dovcu:-))A este ked ta super dopadla,no nemam slov..

čoStým?Nikka

bon - jéj, super... brala by som takú dovolenku... :D A to si sa nebála ísť takto s cudzím človekom na dovolenku? ako ja som brutal odvážna, ale na také dačo by som sa asi nedala...neviem... :D My by sme tiež chceli ísť niekde na týždeň, len neviem,či nám to výjde... dúfam, že hej... :D

čoStým?Nikka

sway - no on doma internet nemá, takže nič...hehe... :D A málokto vie o mojom zoznámení s ním, tak dúfam, že ma nikto neodhalí... :D

bon

no nikka tak to si mala fakt uzasne zoznamenie ako z filmu, ukazkove :DD, no my sme boli v takom kupelnom mestecku, a co sme robili? no to by ta zaujimalo, coo?fakt bolo uzasne, robili sme aj blbiny, ale aj krasne veci. TAncovali sme pod hviezdami, lezali v trave a rozpravali sa, blaznili v bazene, aj modrinu som si riadnu doniesla, som prisla k doktorke hned ma spindala....,dlhe nocne prechadzky, neustla enosenie kvetiniek, masaze, no proste starali sme sa jeden o druheho ako v balvnke :DD, a tento rok sa tam chystame zase aspon na vikend

čoStým?Nikka

sofia.sara - no to som si myslela aj ja, že to len vo filmoch sa také stáva, a nie to, že mne... :D V autobuse... :D hehe...:D