Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

sofia.sara, no hej, veď to musela mať taký adrenalín, ne? len tak odísť, vau... :D A ani teba nevidel? no vau...aspoň nie som sama... :D Ja som ešte akosi nenabrala odvahu sa pred ním odlíčiť, aj keď viem, že nič by mi nepovedal, ale ja som proste zvyknutá sa líčiť stále, aj v sobotu, keď nikde nechodím... :D

sway

Baby ,ale ja som cakala nejakeho doslova "posuka",ved kto ide hned von na zavolanie s dvoma bababy,co v zivote nevidel.Vravim,ze sme ani nekecali,hned som poslala cislo,dohodli sme sa a ja som bola opyta.Akoze este tam bol trapas,lebo ked som ho zbadala myslela som si,ze je teply,tak som cely vecer volala mojmu gay kamosovi,ze mam pre nho super objav...Ach juu no on tak trosicku vyzera (svetlo zelene oci,blond vlasy,plne pery,upravene dlhsie nechty a je strasne jemny)

sofia.sara

sway,ved aj to je pribeh a aky..ze si za nim isla bez vahania:)))..praveze to sa mi zda este viac:)))) len tak sa vybrat do cudzieho "sveta" za chalanom ktoreho este tak nepoznas:))

čoStým?Nikka

jáj, už keď ste spomenuli tie motýliky... :D ja som ich mala celú cestu tým autobusom, a pri našom prvom bozku, júúúj, keby som nesedela, tak spadnem...a hocikedy sa mi stávalo, a ešte aj stáva, že keď ma tak vášnivo pobozká, tak sa mi normlálne tak brutal kolená podlomia, že až padám... :D

sofia.sara

nika ani mna moj nevidel a to sme uz absolvovali aj dva krat chatu:))) len my dvaja ..ale nedalo mi to tak som sa nie ze zmalovala len trosku primalovala ale muselo to byt..

darika

Sway-a to tvoje zoznamenie nie je pribeh?Ved v tom je este viac vzrusenia ako takto naostro.Mne sa to nahodou rata.Mala si aj motyliky ked si ho mala stretnut prvy krat?

sofia.sara

teda nechcem povedat ze inak to prave nemusi byt to nie aby ste ma zle nepochopili...len ze si ho pritahovala taka aka si vyslovene:)))

čoStým?Nikka

sofia.sara...no veď hej, veď to je krásne, že ju tak videl, tak mňa napríklad môj priateľ neupravenú ešte nevidel, vždy nalíčená, elegantne oblečená a tak...až mi to na nervy lezie... ako videl ma aj inač oblečenú, tepláky a tak...ale bez makeup ma ešte nevidel... a to ja sa dosť silno líčim...