Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

sway - a fakt nemáš strach, že je homosexuál? :D Ako nerobí ti to problém? chlapi po ňom nezakukujú? :D

sofia.sara

bon pohoda ten vek:))....a pridavam sa aj ja drzim palce:) hadam sa zadari a budu obe v kapse:)) daj vediet:))

sway

papa bon a drzim palce:-)

darika,ano je ten typ a som za to teraz vdacna:-)Na zaciatku mi to pripadalo homosexualne,ale teraz som rada,ze na seba napr. nehodi smradlavu vodu po holeni,ale parfumovany jemny gel s naozaj peknou vonov.Takisto nema spinu za nechtami,co je u mna strasne plus,lebo toto u chlapov nenavidim.Ved vieme,kde vsade sa nas dotykaju:-))A tiez uces chodi davat do vychiteneho vlasoveho studia za nekrestanske peniaze a toto ani ja nerobim:-)Ale apson vyzera dobre.

Baby k tej uprave,ja doma chodim naha a nenamalovana,doslova ako ma pan boh stvoril:-)Ale zase nemam komplex vyjst aj na ulicu nenalicena,nemam problematicku plet ani nic take,takze ucesem vlasy,dam si cerveny ruz a som ready:-)Inak naozaj sa nieje zaco hlavne pred priatelom hanbit..

čoStým?Nikka

bon - tak to ti držím palce, neboj, zvládneš to... daj vedieť potom, že ako si dopadla... :D
darika - veď to je pekné a milé, keď sa muž o seba tak stará, aspoň sa hanbiť za nich nemusíme... :D Ja sa tiež kôli sebe upravujem, proste sa tak cítim lepšie...

bon

no sway, tak ty musis byt riadne blazuniva baba, ale v dobrom :DDD, ze gay, :DD, aj si mu to vravela, tvojmu priatelovi? co si si o nom na prvykrat pomyslela??? uz padaaaam

darika

Sway-on je ten typ,co sa o seba stara,ze?Nema kremiky,gely a pomaly viac toho ako ty?Lebo ten moj,to je strasne kolko kozmetiky ten potrebuje.Ale mne sa to paci,ked sa chlap o seba stara.Aj vy dobre robite.Starame sa o seba kvoli sebe,nie pre nich.Ja sa citim lepsie ked som upravena,aj ked on doma nie je.

bon

sofia sara, ja mam 21, takze este take mlade ucho, teda dufam :DD
no sway trka ty si spravila tiez riadne blaznostvo, tak rychlo za nim do prahy :DD, to ja som za tym mojim cestovala po tej dovolenke do irska, otesc ani nevedel..., nikdy nezabudnem ked ma na letisktu cakal s obrovskou kyticou ze mu len hlava kustik trcala cely vysmiaty jaaaaj, to boli casy :DD,
a este k tomu upraveniu, no ja som sa prvykrat strasne hanbila pred priatelom bez majkapu, pretoze mam aj problematicku plet, no strach ako hrom, az som prisla na to, ze on si ani nevsimne kedy som namalovana, jednoducho jeho to nezaujima, vzdy ked sa nalicim, tak mi len povie ze sa mu zdam ina, ale nepride na to co v tom je...., takze sa tym ani netrapim.....
baby utekam na skusky, mam dve, tak drzte palce, snad sa podari aspon jedna :DD, pekny den prajem..., uzite si to so svojimi laskami :D

darika

Sway-ty si fakt drzka,sa mi to rata.Tak toto povies raz detom,ze si ich otca ponukala gayovi.Uachacha.Som za nasmiala teraz.