Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Ahojte baby,tak som bola na obed:-) Sa tu rozprudila tema,tak teda ten moj ci nieje homosexual?To urcite nieje,ved s nim rok spavam a nezalozila som diskusiu,"preco nema chut na sex":-))Ale co sa tych chlapov tyka,tak tam je to tiez nejasne:-D Ale nechcem to rozoberat,aj keby bol bisexual,tak mi to nevadi,hlavne,ze je verny a keby slo o neveru ,neriesim,ci to bolo s chlapom alebo so zenou.Inak mne to vyhovuje,ze je celkovo taky jemny a citlivy clovek a v dusi asi trosicku aj zena,lebo ja som zase opak.Niekedy si pripadam,ze rozmyslam ako chlap a som aj na technickej skole atd..cize sa doplname a to je hlavne:-D

darika

No dobre,ja sa zase vzdialim,musim cosi robit.To viete,aj zienky domace maju robotu. ;-).Tak sa zatial majte a prajem pekny den.Ved ja som tu vlastne stale.

čoStým?Nikka

darika - veď ja nehovorím, že ti nezáleží na vzhľade, veď hej, lebo sa o seba staráš, tak čo... :D

darika

Nikka,nie ze by mne nezalezalo,ale ja som ten typ,ktory nemusi.Proste mi staci maskara a nieco na pery.Ja len proste inak ked idem na nakup,inak ked na navstevu a inak ked na vecer niekam.Ja ked sa viac nalicim,tak vyzeram uz dost starsia ako som.

čoStým?Nikka

veď hej, veď sú ženy, ktorým na vzhľade tiež tak veľmi nezáleží, a potom sú také (ako ja napr.), ktorým na tom záleží a chcú dajak vyzerať... :D

darika

Nemusi byt homosexual.To mam aj ja doma.Len si potrpi na vzhlade.Niektori chlapi len precesu alebo vobec a niektorym nesmie ani vlasok ist do inej strany.To je normalne.To su tie typy.

čoStým?Nikka

sway - veď ty tu nemusíš riešiť bývalky, skôr by si sa mala báť, či nemá dajakých bývalých.... :)))

darika

Mne je to niekedy az smiesne,ked niekam ideme a ja som nalicena,vlasy mam urobene,proste hotova a on este v kupelni.Ale nevadi mi to.Tiez som mala z toho kedysi nervy,ale ludia co nas poznaju a hlavne tu kde sme,hovoria,ze sme najkrajsi par.Ha ha.Mne je to smiesne,lebo vsetci vedia,ze som od neho starsia,ale co uz.Ja sa nemusim moc licit,ozaj ze len trosku,niekedy vobec,ale citim sa proste lepsie ked som.Hlavne teraz,ked som doma.Ozaj,to je aj odpoved na otazku.Pracovala som 3 roky tu,ale odisla som odtial,lebo som tam mala problemy.Museli mi dat odstupne,teraz som zatial na podpore,ale ked sa vratim po lete,tak idem hladat.

sofia.sara

sway...no to aj mna zaujima:))...a hlavne ked az tak dava na uces:))) to ma aky??:))chlap...ci si dava melir a take veci..