Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
nikka veru sebecke:D..ale to boli len take reci dotahovacske a myslim ze jasne pochopil ze ziadne take:)))...
sofi no teda chalan vymysla:-))ani ja by som neriesila ziadne s 3jky s niekym na kom mi zalezi.A toto bolo este davno s mojim byvalym kolegom,no proste mne vzdy prisiel taky nedostupny-pritazlivy a potom bola prilezitost,vecierok a bola tam so mnou kamoska a on zo srandy povedal,ze by nas chcel obidve,tak sme nejak s kamoskou na seba pozreli a isli do toho..Uz som davnejsie pisala,ze som mala celkom burlive mladi:-)Zase, ked je zena kus,tak ma urcitym sposobom pritahuje..Hm ale nejake plany do buducna to s holkou urcite nie,preto pisem,ze som si ista,ze niesom lesbicka:-)
sofia.sara - jaké sebecké... :D Ale ja mám tiež taký názor, do 3jky by som nešla, že ešte jedna žena... ani náhodou...
sway trojka?:) takze to bolo este aj s nejakym chlapom? ak som dobre pochopila...no ja som mala dost ked moj len tak zacal aj ked zo srandy ze ci nedame trojku samozrejme s babou:)) ja som na to radikalne nie povedala bo by som sa nemohla divat na to ako aj inej baby dotyka a pod...no a ja som mu na to ze ok ale v opacnom pomere ze dvaja chlapi a ja:))) no to uz bolo ze jasne ze nie ze to nie je ani vtipne :)) na mna vybalil ale ja som mu len chcela poukazat na to ze ako sa to jemu nepaci tak ani mne....
No mna raz normalne zviedla jedna francuzsko-spanielka v Parizi, mala vyse 30rokov a ja vtedy 18 a to som bola prekvapena,ale ja sa zase tolko nebranim:-)A ta druha,to bola najlepsia kamoska a stalo sa to iba raz a bolo to v ramci 3jky,strasne sme sa blbo citili na druhy den pred sebou,ale teraz sa na tom smejeme,ze to bol riadny ulet.Zase niesom lezbicka a nevyhladavam baby,ale nejak sa to zomlelo a nechala som sa uniest:-)Inak chlani toto asi inak beru,ja keby mal ten moj sex s chlapom,tak to urcite za neveru povazujem:-)
ja si myslím, že to môže byť fajn, také nežné, jemné... no neviem... nemám to za sebou, takže tak... :)
ahojte ,zase som sa odmlcala lebo pisem ..tak som tu na skok a vodom ze sa rozprudila zaujimava debata..:)) no moj priatel by to tiez nepovazoval za podvedenie:)))..ja som sice s babou nespala ale mam nejake skusenosti aj s tymto ale len minimalne:)))ani neviem co by som chcela nejak ma to az tak netaha lebo aj ked som mala cosi desi s babou nic moc to so mnou nerobilo:)) nebolo to pre mna ako s chalanom..:D
sway - vážne? mňa to tiež lákalo, ale dajak som nenašla takú kamošku, niežeby som hľadala, to nie...len som na takú nenatrafila a môj priateľ povedal, že keby som to urobila, tak by to nepovažoval za podvedenie... :D
Nikka ,aj ja som mala sex so zenou,dokonca s dvoma - nie naraz:-))Ked je clovek mlady,tak experimentuje,pre toto ja mam pochopenie
sway - no aspoň sa dopĺňate... :D