Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Ahojte baby,tak ja som k vam este nakukla z domu:-))
bon, gratulujem ku skuskam a teeda ty sa nezdas;-) hned s dvoma chlapmi??Ja by som ich na seba dvoch nepustila,by som sa bala:-D
Darika, aj mna to iste napadlo,ze vlastne toto vsetko sa tu uz niekde rozoberalo.Inak vy ste sa brali mladi?monzo preto,ze si sa nestihla vyburit mas este take predstavy:-)Ale ved vyskusat mozes hocikedy,myslim,ze v dnesnej dobe to nieje problem.
Ahojte baby, tak som spat zo skusok, myslim ze som dala obidve :DDD, nastastie, a mam od nich uz pokoj, zajtra ma caka sakra tazka, takze idem drtit, dufam ze mi moje krasne nieco dnes navari, lebo nestiham akosi.......
no zaujimavo ste to tu rozprudili, ako pridam svoj nazor, no do 3ky som to neskusala, ale zase lakalo by ma to, len teraz sa uz neda, aj ked priatel by sa dal nahovorit, ja by som dalsej babe asi oci vyskriabala keby vidim ako sa jej dotyka, ale dvoch chlapov by som brala, ale len ak by som nemala tohoto svojho....takze zatial noc nebude :DDD
darika, no tak krasne si to napisala, normalne si ma rozosmiala, hned mam lepsiu naladu :DDDlen dufam ze tie hemoroidy a parkonson a tomu podobne nepridu nejako skoro :Daj ked ja mam stale pocit ze skoncim raz na psychiatrii minimalne
Sak si aj sama pokecam.Viete co mi je smiesne?Ze je tu niekolko desiatok tem,ale my ich vsetky rozoberieme v tej jednej.Zacalo to-jeho byvala,potom chudnutie,starostlivost o seba,bisexualita...No nakoniec tu skoncime o 25 rokov ako vy riesite hemoroidy a ja popri vas alzheimera alebo parkinsona. :-DDD
Tak nic.Ja len som sa chcela pridat,ze ja som sice skusenost nemala ani do 3-jky,ani s babou,ale poviem vam,ze niekedy ma take myslienky napadali a aj napadnu ake by to bolo s babou.A ste potom nemali chut v tom pokracovat?Chcelo sa vam potom ist do toho s chlapom znovu?
Jemine,babyyyy,nechodte prec.Halooooo.A ja som kvoli vam vypla vysavac.ha ha.Ste tu rozprudili temu a teraz idete s panom Bohom?Halooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sa tiez lucim,idem dnes skoro domov:-)tak pa zatial
ja už tiež idem... tak sa majte pekne... :D
tak tak...,no nic musim zase ist...tak sa majte bo kym sa sem dostanem asi uz odidete
prajem pekny zvysok dna papa
sofia.sara - veď jasné... :D Ináč, sme sa tu riadne rozpísali...že? už máme 500 príspevkov...jéj... :D
sway - no ja by som tiež neriešila žiadnu 3jku s niekym, s kým plánujem buducnosť a zase na taký sex mimovzťahu nie som... ale s dievčaťom...hm... to ma vždy lákalo... :D