Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
no ja sa nerada citim tak ze otravujem, alebo ze som navyse, ale ak aj pojdem tak az v sobotu, zajtra musim ist do roboty....uvidim, no ani sa ti necudujem ze si stastna, to by potesilo kazdeho
bon - no tak to sa teším aj ja, tomu ver... :D normálne som šťastná z toho... :D A ty len choď, veď ti povedal, že chce, aby si tam s ním išla, tak kde je problém? :D
Ahojte baby, darika mas pravdu, asi pojdem, som mu aj vravela ze nechcem ist preto ze budem prekazat, tak sa na mna pozrel ci som blazon, a premysla ze zavola vonh svojich kamosov co s nimi bol v irsku, no tak to som mu povedala ze to uz vobec nechcem prekazat, a on ze nemam blaznit, takze asi pojdem, a ak pojdeme von s chalanmi tak to bude fajn, to su taki rozumni dospelaci, takych ja mozem :DDDsom to napisala ako pubertalne decko :DD
nikka tak to je super, tak to ti krasne povedal, to som rada, aspon sa to na dobre vsetko obratilo....ked uz s tebou pocita do buducnosti tak mate skoro !" vyhrane" :D
dobré ránko kočky... :D
darika - no to si ma pobavila, že jak tu skončíme o 25 rokov...hehe...
no vidím, že ste tu zas niečo poriešili, parada. A je super, že tu dokážeme všetko takto prebrať,ne? Ja vôbec nemám problém tu s vami o hocičom pokecať...
Jáj kočky... včera som bola u priateľa a sme sa rozprávali, som mu povedala pár vecí, že môže so mnou počítať vždy (jak som spomínala, že teraz to má dosť ťažké)a že jeho problémy nie sú len jeho, ale aj moje, naše a on sa pomaly rozplakal, že som ho dojala, že to ešte nikto pre neho nikdy nespravil a že ma veľmi ľúbi... A včera sme sa po 1.x začali baviť aj tak viac o našej budúcnosti, povedal, že stále chce byť so mnou, a že by chcel mať so mnou bábätko... :D (ale ešte nie teraz hneď ako :D ), aj o svadbe sme sa bavili, žeby sme chceli len takú maličkú svadbu... jéééj... : ) A večer mi napísal do sms, že ma veľmi miluje... Hm... :D
Tak chod,ved ty mu nemusis prekazit ritual.Vy si urobte u neho babsku jazdu s jeho sestrami,maminou.Ak dobre rozumiem,maju dom,to budu mat aj zahradu.Hej,ved si to uz spominala vari.Mozte vy kvakat spolu a on nech si ide s babami.Ja by som ta tam teraz sama natisla,lebo ja tu sice mam dom,aj zahradu,ale je tu skaredo a nemam tu moc ludi na kvakanie.len ty chod.Robota pocka a zasluzis si aj ty vypnut po tych skuskach.
on mi prave sam navrhol ci nechcem prist v sobotu rano, ze veceer by sme sa vratili spolu do ba, ale neviem no, viem ze ked chce vypnut, bdue mu leppsie samemu, a on s tymi babami rad chodi von, tak im to zase nebudem kazit a prekazat, no uvidim, aj tak mam toho vela na robote...., a cudovala by si sa ale ja sa u nich citim dobre, ma zlate sestry, a aj maminu, vela havkov, takze mne je tam fajn, mozno pojdem aj ja vypnut aspon na tej jeden den
Bon,a si mu povedala,ze prides mozno za nim?Vies,ja si myslim,ze ak on tam nechodi moc rad,ty sa tam tiez necitis dobre,tak mozno keby si prisla za nim,isli by ste niekam von sami,v jeho rodnom mieste,mozno by aj jemu bolo lepsie.Co tam po kamaratkach.On je s nimi ako pises ked si tam ty neni,tak bude s tebou,alebo neh idu s vami.A ked sa tej jednej nepaci,tak dovidenia,nemusi chodit.Len zalezi,ci si chce ist on domov vypnut sam.Ved sa ho opytaj ci chce,aby si prisla za nim.Tie baby by som neriesila.Vy mate dobry vztah na to,aby si sa obavala kamaratok.Ja pridem za chvilu domov a tiez si pojdem posediet s kamaratom.A nic v tom nie je,len posedenie.Ale to ty asi ani neriesis.Tot to dobre.Ty sikulka jedna-neboj,aj dejiny strcis do vrecka.
Ahojte, no dakujem baby, tak mne skola nerobi problemy, pretoze ma tie predmety bavia, mne sa vzdy vsetci cuduju ako to mozem spravit ked sa skoro vobec neucim , no klop klop zatial mi to takto ide...., len zajtra co mam, tak to su dejiny, a to doslova neznasam, pride mi to zbytocne a nikdy to nevyuzijem, vobec ma to nebavi, a to urcite nespravim,to sa neda podla mna, s tym sa budem mordovat este dokonca juna urcite.....
sway ked uz si uzit tak poriadne :DD, a mne to vzdy prislo take neprirodzene s druhou babou, na to by som asi nemala zaludok teda, neviem.....
jaaaj baby, dnes prisiel priatel zo skoly taky nastvany, skoro vobec sa so mnou dnes nebavi, nic sa mu nechce, zajtra pojde asi domov, ze si potrebuje oddychnut od celeho tohoto, ale zase viem ako to dopadne doma, neznasa tam byt, tak neviem ako to tam zvladne. mozno pojdem za nim v sobotu, ale aj to velmi nechcem, lebo viem ze potom nepojde ani von s kamoskami, akosi ma asi nemaju radi a ani ich velmi nemusim, taka jedna rozblaznena baba, ale strasne a dalsia mi ho obhana, tak ta sa ani neukaze ked som tam ja, ona s nim ide von len ked idu sami dvaja, alebo ked idu s tou dalsou kamoskou a jej chalanom, ako dvojite rande..., ale co uz, uz si na to zvykam, oni by najradsej videlu tu druhu po jeho boku.., ale to nevyriesim, priatel ich uz ani nechce volat von vtedy ked som tam ja, radsej ked tam nie som., ale co uz, zvykam si pomaly.....
Halooo.Som len na skok. BON!Teda,ty si kader.Ty si len tak v den skusky odskakujes tu s nami dobat,potom si odbehnes to tam len tak vybafnut,skusku urobis,zase sa tu objavis,cosi zapotis a zmiznes ako smrad.Teda ty si clen,ale gratulujemm,ta obdivujem.Ty asi nebudes kapustna hlava,ked ti to ide tak lahko,ze? Sway-ja som mala 27 ked sme mali svadbu,takze vyzita,vyburena,vyblaznena,mne nic neuslo.Ja som bola iny clen.Len myslim,ze skoro kazdu babu aspon raz napadne si to skusit so zenou.To mi sem tam len prebehne,ale uz by som aj tak do toho nesla.A co sa tyka tej 3-jky,ak by sa mi to niekedy stalo,tak ti chlapy by museli hned vypadnut,lebo by som sa asi od hanby prepadla ak by som sa im mla do oci pozriet.Ja som dost hanbliva v urcitych veciach.To su len myslienky. A co sa tyka toho parkinsona,tak ja vyberam to.Lepsie ako pan Alzheimer.To pri nom by som na vas uplne zabudla.Vsak sa aj hovori,ze lepsie s Parkinsonom trosku vyliat ako s Alzheimerom zabudnut vypit. Tak pekny vecer vam prajem.
bon
gratulujem ,pocuj ty si ale mozog:)))ty valas jednu skusku za druhou akoby to nic nebolo:)))to ja by som bola na pokraji ..kazdy den, a to aj dve ..:)) my sme tiez mavali obcas takto ale to boli take mensie skusky ked ich bolo tak nasekanych...a potom sa preslo na tazsie:))
dari si ma pobavila:)) s tym parkinsonom..ale to hadam nie teda nieee...myslim ten parkinson:)) ale forik to bol dobryyy