Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

Je to normalne,mne pred 2 tyzdnami porodila kamaratka a ta ma 38,len ked sme tu,tak je to tazko.Tu su zeny na materskej len 6 mesiacov a co dalej?Ked pojdem do prace,kto mi bude pri takom malom?My sme sem prisli kvoli peniazom a tym,ze ostanem doma,po pol roku mi nikto neda ani cent okrem pridavkov.A tu by som rodit nesla ani za svet.Tu v porodniciach nerodia doktori,ale porodne baby,ziadne vysetrenia.Idete ku doktorovi ked zistite,ze ste tehotne a potom vraj este raz a dost.A bola som tehotna pred 2 rokmi a musela som ist na stol len co som isla na vysetrenie.Vraj mrtvy plod.Takze tu bez pozorovani neviem ako by som dopadla.Doma by som bola aspon na pozorovani uz len z toho dovodu,ze tam bol problem predtym.Tak neviem.

čoStým?Nikka

darika júj, no tak to je smutné... Asi robíš, čo môžeš, aby si mu to vysvetlila...A ty už nechceš ďalšie dieťa? Moja kolegyňa má 37 r. a vo februári porodila zdravého chlapčeka... si myslím, že ten vek je už v dnešnej dobre normálne pre dieťa...

darika

Tak vam prajem dobre ranko aj ja.Tak o tej zavislosti by som mohla popisat...Ja som tu skoro stale.Ved uz ani neviem ako som sa na tuto stranku dostala.No,nepamatam.Zeby pan Alzheimer?Inak,ja neviem,ale to ma sem tam chyti taka blba nalada,ked mi moj syn povie,ze by chcel braceka alebo sestricku.On je z toho nestastny a hovori mi to uz asi 4 roky.Som sebec a neberiem ohlad na to,ze raz,ked vyrastie,okrem rodiny(ak si nejaku zalozi),nebude mat nikoho.Aj tu je sam.Ma tu par kamaratov a vsetci z nich maju po 2-3 surodencov.Vonku ked prsi a neda sa ist von,tak on je doma sam,kym jeho kamarati sa maju s kym hrat.Najviac sa tesi ked ideme domov.On sa o toho sestrinho choreho chlapca stara akoby bol jeho opatrovatelka.A co ma toho druheho,ten ma 1,5 roka,tak toho by zozral.Niekde sa stala chyba a on mal byt asi dievka,co ma taky vztah ku malym detom.Ale inak je normalny,uz sa mu aj baby zacinaju pacit,takze nemam strach,ze je iny.A tak ked som mu povedala,ze ja mam uz dost rokov na braceka,tak si len tisko sadol ku tv a dival sa aj tak inym smerom a bol z toho strasne smutny.Bolo mi ho luto a tak som si to kompenzovala tym,ze som dobala tu.Som mu povedala,ze si zahrame nieco,ale vraj ho mam nechat,ze on nema naladu.Ked v skole nieco kreslia,tak on vzdy namaluje kopec deti okolo domu.A raz mal o sebe nieco napisat o svojej rodine a povedal,mi,ze to bude rychlo,lebo on je sam.Takze toto ma zerie strasne,az sa za to nenavidim.

čoStým?Nikka

no nás také veci ešte stále držia... my spolu nebývame, takže si vychutnávame každú chvíľku čo sme spolu, ale jasné, tiež spolu nakupujeme, varíme a tak... proste klasika... tiež... a na výlety tiež chodíme, tie mám rada aj ja, aj on... takže paráda... :D
a toto fórum je určite druh závislosti, veď ja vkuse tu niečo čítam hneď,keď mám chvíľku voľného času tu v práci... :D

sway

Hmm tak toto mi uz mame za sebou:-)My uz len take normal rutinne veci,nakupujeme,varime,upratujeme,priatel maluje,ja si robim svoje veci,chodime na vylety,hrame sa na pc,obcas nejaka spolocenska udalost,obcas fitko a tak,vzdy je co robit.Aj ked si hovorim,ze mam napriek praci v oficalnej praci,skole a projekte,co robim doma stale nejak moc casu,ked tu sledujem forum,ale to sa stalo asi nejakym druhom zavyslosti:-))

čoStým?Nikka

my sa nikdy nenudíme... buď pozeráme nejaký film, ale to ten nikdy nedopozeráme a vidím z neho prvých 20 min. lebo skončíme stále inak... :D myslím, že vieš, čo mám na mysli... :D Alebo hráme karty, človeče...jak deti... :D ale vždy hráme o niečo, aby to bola zaujímavejšie... :D A vy čo zvyknete robiť?:D

sway

A co robievate s priatelom?:-)Este sa nenudite?Ja som vcera vsatala o 6stej,myslela som,ze nieco porobim,ale hrala som sa na pc hry po sieti az do 22:00:-DStrasna strata casu,ale som sa odreagovala.

čoStým?Nikka

ahoj sway, no my sme tu stále prvé... :D Víkend som mala pekný, v sobotu som bola s priateľom :) a včera som len leňošila doma...aj to niekedy treba,nie? :D a ty ako?

sway

Dobre rano kocky,
Ahoj bon,tak snad to vsetko dobre dopadlo na skuskach.Si zodpovedna,ked ti neda spat,ked niesi pripravena:-)Ja som sa vzdy flakala a spoliehala na stastie,tak budem drzat palce.Inak juuu si ma potesila s tou fotkou!Si strasne zlata jak sa smejes.
Ahoj Nikka,tak zase sme tu dnes prve:-) SNad si si ten vikend uzila,ked si sa ani neukazala.