Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
ahojte baby... no ja som tu včera vôbec nebola,akosi som si času nenašla... sorry... :D no vidím, že ste tu riešili mnoho problémov, dúfam, že sa všetko poriešilo...
bon držím palce, neboj, nejako to už len dopadne... :D
jasne pomohlo mu to, a som tomu rada, je taky pokojnejsi a vyrovnanejsi, mal by zacat chodit aj do roboty, tak hadam bude fajn...., a jeho rodicov problemy ani neriesime lebo nemozeme, snazim sa im pomoct v tom, v com viem trocha chodit, a to je vsetko, a vypocula som, viem co sa u nich deje a to si myslim ze staci..., aj jemu, stale ho trapia niektore veci, ale on uz vie ako si ich vykompenzuje..., ma pekne plany, co on nezvykol mat, takze je to pokrok :DD no ja sa stale mordujem nad tym ucenim, ale tak pre lepsi pocit si to aspon citam, a musim pracu napisat, snad to stihnem aspon ako tak,.., aj tak by som nezaspala....a ty ako darika? uz depka vikendova presla??a dakujem za rady....ty ma vzdy tak ukludnis....
Ahoj Bon.No vidis,aj ked problemy u nich doma nezmizli,ale pomohlo mu to a to je podstatne pre vas.Bon,nemozte sa stale zatazovat problemami rodicov.Aj ked to clovaka boli a je mu to velmi luto,ale aj vy raz budete mat,co neprajem,ale budete si tiez musiet pomoct.Svokrovci ako som pisala prisli o byt,ale my s tym sme nemohli urobit nic.Ty mu bud len oporou a daj mu najavo,ze ho chapes,ze je to tazke co ma,ved keby si mohla,pomohla by si.
A so skusky si nerob stresy,prejdes,neprejdes,pojdes znovu.Zase tiez si myslim,ze silit sa nad tym,uz ked mozog nepracuje,je zbytocne.Uz za tych par hodin stejne zazrak neurobis.Chod si len lahnut a vyspi sa.Aj ked nezaspis lahko,ale aspon nech telo oddychuje.Budem drzat palce a ty daj vediet.Neboj nic.
Ahojte baby, dnes mam taky naprd den...,som ako otapena a neviem sa vobec sustredit na ucenie, zajtra ma cakaju dve skusky, a neviem ucivo ani na polku jednej, tak neviem ci sa mi dnes podari spat, alebo sa na to dlabem, apojdem na opravak....uz mi to ide na nervy vsetko.... priatel sa vcera vratil spat, bol doma, a dobre mu to padlo, je taky spokojnejsi, aj ked doma majku riadne problemy...., tak hadam sa to tam u nich nejako pretrasie, aj ked pochybujem, ale co uz, zivot je raz taky....., pekny zvysok vikendu vam prajem....
Halooo.Ahojte.To je pravda,mne sa to uz sice ozaj davno nestalo,ze by som smirovala,fakt nemam k tomu dovod.A ked budem mat,tak sa opytam a potom ked,tak kuknem.Ja uz teraz fakt vidim uz len podla odpovede a ako sa tvari,ci hovori pravdu,alebo nie.Ale nebudem odsudzovat.Ja som to totiz to sledovala od zaciatku a ta co sme sa do nej pustili,bola strasne chytra uz od zaciatku.
A co sa tyka mojej nalady,no to bolo hrozne,napisem vam zajtra,dnes som mimo s naladou,aj ked v pohode.Ja neviem,asi to bude tym pocasim.Len dufam,ze ste aspon vy vsetky ok.Aj tak sa ozvem zajtra.Tak sa drzte a pekny den.Pa pa
dari a co si mala vcera za depku? hlavne ze dnes je uz v poho....
ahojte:)
no ako som videla riesila sa tu tema "odvedla": tak mi to nedalo a nakukla som aj tam ale len zbezne...dari urcite si nepisala blbosti, ja mam tiez nazor ze jasne verit treba ale neda sa v dnesnom svete verit na 100%...zivot je plny nastrah a nikdy clovek nevie co ho postretne,koho stretne a pod....takze podla mna na tom tiez nic nie ked by si partner precital napr.sms,aj ked myslim si ze by bolo fer aby to ten partner vedel ..neviem...ja som kedysi tiez zastavala nazor ze to je kazdeho sukromna vec a nema kto co druhem liezt do takychto veci...ale zivot plynie a zizstujem to nie je o tom ... a viem teraz ze ja by som tiez pozrela ved ak nema co skryvat tak co je na tom!!...prave to je ze mnohe ktore by sa nikdy nepozreli tak nahodou sa nieco stane dostanu sa k veciam a zistia krute veci...vidim to aj na jednom priklade z mojho blizkeho okolia...kamoska chodila s chalanom( tiaz kamaratom) jeho sestra toho kamarata sa mu raz len tak pozrela do jeho telefonu a nasla tam sms od dalsej baby z partie ktore boli jasnym dokazom toho ze sa stretavaju..svinstvo najhrubsieho zrna aj z jeho strany aj z jej tej baby lebo sa kamaratila aj s priatelkou tohto kamosa...ale co tym chcem vlastne povedat..keby sa priatelka tohto chalana pozrela obcas do jeho mt zistila by ovela skor aky je a co robi po za jej chrbat a mozno by s nim nestratla 6 rokov zivota...
Ahoj a co sa stalo?nieco konkretne,ci iba celkovo zla nalada?
Ahojte.Ja som mala vcera depky,tak som pisala blbosti,tak si to prosim vas nevsimajte.Uz som ale v pohode.
Ahojte kocky:-)
tak vcera ste sa tam do tej aeshly riadne pustili:-)Ja som mala silu len na jeden prispevok,ale nie zo srandy sa hovori "darmo sviniam perly hadzat".Ja neviem,ci si ta dotycka mysli,ze ked bude v jej priatela okoli nejaka kamaratka,ze ona bude prva za kym ten jej pride a povie jej ,ze s tou a tou by chcel sexovat,rozoberu to a nakoniec sa dohodnu,ze tak OK-nie nespravim to.Ja som sa snazila najprv vtipne - nech len zo srandy pozrie mobil,dokonca som sa na zaciatku jej zastala(lebo sa do nej viaceri pustili),ze to asi nemyslela zle,ale ja neviem niekedy ludska obmedzenost nepozna hranice.To dievca je nesmierne namyslene a nepripusti,ze by sa jej nieco take mohlo stat a zatvara oci.Ja nevravim,ked je vztah pekny naco ho narusat nejakou preventivnou kontrolou,ale neverim,ze im do toho ani casom nic nevlezie a uplne vsetko jej priatel povie,ono by to bolo pekne,ale realita je trosku ina.(darika diky zato vysvetlenie s ovcami:-)) to bolo appropo to,ze ju nepoznam a ze fakt mozno zije niekde v izolacii s priatelom,este ma napadlo,ze moze byt ten jej priatel ortodoxny katolik a neverou by sa neprevinil,len voci nej ale aj voci bohu:-))Ale to sa mi uz nechcelo pisat).Ja myslim,ze kazdy normalny chlap obcas ma myslienky aj na neveru alebo flirt a obcas ich treba trosku strazit:-)