Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Ahoj alz-bee.A to si hovorim aj ja.To nie je o naivite,ze sa budes snazit tomu verit,ale nebudeme schvalne hladat dovody.Ked ich mame,vtedy ich riesime.
Priznavam, ze necitala som prispevky v tejto teme...iba ten podo mnou a tiez som toho nazoru, ze na 100% sa doverovat neda...ja si ale myslim, ze vseobecne v zivote je 100%-na naozaj iba ta smrt, ktorej sa nikto z nas nevyhne (sorry, trosku morbidne, tak ale pravdive)...ja priatelovi doverujem, ale nevravim, ze na 100%...som si vedoma toho, ze ked bude chciet, tak ma podvedie a ja s tym nic nenarobim. Ale naco sa budem tym zozierat, ze co ak ma podvedie?...budem radsej aj nadalej naivna a verit, ze hadam nebude mat dovod na to, aby to spravil. Tod vse:)
To mas peravdu,len ja neviem ci som taka hlupa,alebo su taki hlupi ludia okolo mna...Ale asi to bude mnou.Ja proste neverim tomu,ked niekto napise,ze maju vo vztahu max doveru a nerobia si veci take a take.Ale ved aj ja sa s muzom stale rozopravam a vzdy sme sa.Vzdy som sa snazila riesit veci komunikaciou,ale tak isto som si vzdy myslela,ze ten moj nemoze nikdy nic take urobit,ze on taky neni,lebo...Nakoniec som ostala v takom soku a vsetci okolo mna,ze si skor mysleli,ze ja blaznim,co mi nikto neveril,ze take nieco sa mohlo stat.Takze dnes nemozem povedat,ze verim na 100%.Ani nikdy nebudm,mrzi ma to,ale neurobim nic.Ale som za to vdacna,lebo som aspon na pozore.Nikto nie sme dokonaly.Bud mame chlapa,ktory nas podvadza,alebo je gembler,alebo nas mlati,alebo nas nici psychicky,alebo...je toho vela.Moj chlap aj ja sme s tym presli a povedal mi,ze ked bude zit dalsich 100 zivotov,nikdy neodcini to,co mi urobil za par mesiacov.On si strasne rozumie aj s mojou mamou.To je neskutocne ako oni spolu vedia sami kvakat.A mama mi vela krat povedala,ze on to par krat spomenul,ako je mu to luto,ze ublizil mne a tym aj jej,lebo ma vychovala preto,aby som bola v zivote stastna.A mama ho zerie.Boze baby,ako vam prajem mat so svokrou taky vztah aky ma moj muz s mojou mamou.jeeej,ale som si zase pokecala.Len som chcela o tej teme tam u susedov,ze bud su fakt take naivne,alebo take skarede,ze sa nemusia bat.nech mi odpustia.Alebo maju jeden z tych problemov,ktory som spominala.Baby,je fakt super,ze ked mate problem,snazite ho riesit a nezatvarate pred tym ocim.
darika, ale nad tyms a nemozes rozculovat, je to zbytocne, niekto je taky niekto taky, kazdy raz vytriezvieme, ja som bola tiez taka....,mne ta tema uz dlho vyrila v hlave, a pokial ma niekto iluzie tak mu ich nevezmes ani keby co bolo, pokial nezisti sam aky je zivot, a ze to nie je vsetko take lahke a krasne ako zda na prvy pohlad.....
No a som tu doteraz.Joj ake mam nervy.Odchadzam.Dovidenia.
No ahojte.Zase som len na kuk.Ale ste sa do tej susedy pustili vy dve.Ja to tam tiez stale merkujem,ale zatial sa zdrziavam,lebo uz ked chytim na tu svaticu nervy,tak to tam napisem zostra.Ona je snad este aj panna.
Bon,Sofi,musim vam podakovat za kompliment,trosku som bola na seba pysna,to viete,mne ked da baba kompliment,tak mi to urobi vacsiu radost ako chlap.Takze dikicko.
Inac sa mi ani verit nechce,ze sa tu zisli take pekne baby v jednej teme.
Ja som sa dnes zobudila o 4 hod rano a nie a nie uz zaspat.Tak som dala kavu,zapla tv a zaspala pri nom.Zobudila som len teraz a to este vsetci spia.Tak ich idem pozriet.Zatial pa
Ahojte, no ja som to musela vcera vypnut lebo sa blizila burka, no aj bola ale trvala asi 5 minut...., nechcelo sa mi uz nic, tak som zalahla O8 a spala...., volala som s priatelom, no doma mu je lepsie asi teraz, bol na pive, dnes sa die kupat, a pride asi az zajtra,tak si oddychne aspon..., a ja sa nieco naucim, mozno pojdem na korcule poobede...doma maju dost problemy, tak ze ma uz cakali, potrebuju s niecim pomoct, ale tak viem o co ide tak hadam pomozem aj takto, musim sa do toho problemu obut a zacat hladat...fotky som vam odoslala, vsetkym boli dorucene tak hadam prisli....sofia.sara, od teba som dostala, dakujeeem, si strasne zlata kolko mas rokov? pripadas mi tak strasne mladucka
Ahojte tak,ja som tu len na skok:-)Vidim,ze uz su povimiene aj fotky sofi a bon,aj ja cheeeem:-)Tak mi prosim poslite,kto ich uz mate:-D Inak vidite?sobota 7 hodin a ja uz surfujem,super to vyzera,ale ked ja som ranovstaj..a idem pracovat:-)pa a pekny vikend
ahojte..darii konecne dosli nakoniec mi prisli ja tie co si mi pred tym posielala a nechceli dojst ..:)) no ale musim povedat ze ty a 36 rokov?? KLAMES :D vyzeras super naozaj...ako nasa rovesnicka:))) ja som ti uz tiez poslala tak hadam dojdu bez problemov
bon aj tebe som uz poslal tak ked budes mat cas aj ty mne posli..:)
Nic ti neuslo.Bon ma strieda.Meni moj vysavac za zehlicku.Komentovali sme moje fajcenie,ale som slubila,ze ked vratim z dovolenky uz nebudem.Od Bon si precitaj.Neni tam toho vela.Som zvedava,ci Sofi dostala.