Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

Ze?Aj ked sa to zda dost,ale on za mnou nechodi s tym,ze chce na zmrzlinu,alebo len tak.On tu stale chodi do obchodu.sa zoberu kamarati a idu na nakup sladkosti.Takze ja ani neviem niekedy.No,ty budes riadny informator.A co pre zdravotnictvo?

čoStým?Nikka

darika tak ja som na nete, lebo tu vyhľadávam určité informácie každý deň, takže net mám povolený a to, že tu "občas" zájdem, tak ... :D Veď som aj spomínala, že robím síce na ekonom. úseku, ale pre zdravotníctvo, takže táto stránka je akože v pohode si myslím... :D No a to si ho pekne naučila, no... 2 €, hm... :D parada... :D

darika

Byva,byva,asi jej nalozili prace po tom dobani sem. :-))).To s tym priatelom mi je luto a hlavne v tomto teple,len dobre,ze teraz ako na leto.Aj ked vy tam uz vraj leto mate.A to co sa mu stalo?

sofia.sara

dari parada s tym havom je to super napad...priatel si zlomil nohu v nedelu teda v pondelok s tym musel ist no potecha a je mi to luto koli nemu velmi lebo teraz nemoze nic robit a on taky sportovec a ked je tak pekne...takze same taketo veci neprijemnejsie no a ja musim pisal DP a to sa mi absolutne nechce uz mam k tomu nechut ale musim lebo sa blizi termin odovzdania....
inak kdeze mame sway?? ona tu byva o takomto case??

darika

Halooo,dobry den.Tak to je sranda.Najprv nic a ked som poslala,tak zrazu aj Nikka,aj Sofia.
No,on si vzdy na nieco setri,tak teraz to bude havko.Ja som ho totiz to naucila,ze ked chce nejaku vec,ktora nieco stoji,musi si na nu prispiet aj on.Kazdy piatok maju test z matematiky a slovicka,tak mame dohodu,ze ked urobi bez chyby,dostane 2 eura.No,keby som to vedela na zaciatku,ked sme dohodu uzavreli,ze mu to tak pojde,tak by som povedala,ze 50 centov staci.U nas su proste vsetky testy bez chyby.Ale srandujem,ked mu ide,dam mu rada.So sa nim trosku pochvalila teraz,ale to tym,ze tu nepatri a predsa mu to ide super.A ja ale aj tak nerozumiem,ze mozte stale na nete byt.To tam nemate nikoho,kto vas vidi,ze sa bavkate?

čoStým?Nikka

darika jéj, milé, že si bude šetriť... :D zlaté... :D a sme busy - zaneprázdnené... :D teda ja ani veľmi nie... ale vy asi áno... :D

darika

Ahojte.ja som dnes hore od pol 4.Neviem co to.Som sa zobudila a nie a nie zaspat.Tak som si urobila kavu,nalakovala nehty poupratovala a mam pokoj cely den.Aj dobre,lebo vcera rano odisiel manzel do prace a vecer mi volal,ze idu tahat do dnes rana.Tak ked ratam s cestou,tak bol na nohach 26 hodin.Pred chvilkou prisli a su ako zhuleni,oci jak angoraky...A za nic na svete nechce ist spat.Len mna uz lame.Vlastne som isla spat v noci okolo 1 a za chvilku som bola hore.Sa nam tu trosku vycasilo,svieti slniecko,tak aj keby som mala po stojacky zaspat,tak radsej na lehatku na zahradke.
No,Nikka ma pravdu,nejak sa nam to tu preriedilo.Kazda mate svoju robotu,tak ste asi busy.Do paroma,neviem ako sa to povie po nasom.
A moc vam dakujem za povzbudenie,prvy krat asi po troch rokoch mam z toho dobry pocit a vobec si nic nevycitam.Takze v septembri bude havko.To moje dieta mi vcera povedalo,ze si bude nanho sam setrit,ze ci mu pomozem ak bude mat malo.Jasne,ze mu doplatim.

čoStým?Nikka

ahoj sofia.sara... :D som rada, že si sa ozvala... dnes sa ešte nikto neozval (okrem mňa), a ty čo máš nové? veď píš... :D Ja v podstate nemám nové nič... včera som bola s priateľom, bavili sme sa o tom, že ako si predstavujeme zariadené izby v dome... :) najprv asi len tak zo srandy, ale potom už vážne...a sme prišli nato, že úplne rovnaké názory nato...vau... :D

sofia.sara

ahojte...:)
dlhsie som tu nebola,mam toho dost vela musim pisat...a tak...nemam ani casu nazvys pomaly:))
dari ja som tiez jedinacik:)) a ano ked som bola mala obcas som chcela surodenca je to normalne ale nastastie som vzdy mala nejaku blizku kamosku a casom sirsi okruh blizkych ludi...takze sa to da...on je este v tom veku ked si mysli ake by to bolo uzasne,ja som tym tiez presla ale teraz si uz na to ani nespomeniem:))) a ak sa nepodari uz mat babo nic sa nedeje jeho to prejde lebo ked bude starsi uz bude mat ine "problemy" a zaujmy ze na to uz ani nepomysli...a zase myslim ze tvoj vek este teraz v pohode kludne do toho:)))
nikkus co mas nove?? ako sa mas??
bon drzim palce aby ti vysli skusky si macher:))