Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Nikka,ty tu vies vzdy urobit sok.Ja ze kto to tu je a este mu mame zhrnut co sa dialo.Ja sa tu striedam s muzom,lebo prisiel domov a potrebuje dohnat co tu tyzden nebol.Teraz veceraju,tak sem tam ukradnem.
bon aj ja chcem fotku na nikka1@centrum.sk
asi tu už nieste, že? tak sa majte, idem preč...pá
ten posledný príspevok je odomňa...dajak nevyšlo... :D
čaute baby, no tak to ste sa riadne rozpísali, no to hej... ta pekne... :D ani sa mi to teraz nechce všetko písať, tak mi prosím vás zhrňte niekto všetko tak v skratke...diky... :D a vitaj bon..kde si bola? :D
Bon-no bohovska fotka.Ty musis byt riadny smejo.Ja zboznujem takych ludi co sa tak smeju na fotkach.Dikicko.Som skusila poslat aj krpca fotku navyse,len skusala ci odosle.Babam som ju neposlala.Ma nenapadlo a nemyslela som,ze bude zaujimat.
Babyyyy,ja uz mam aj Bon.Kde ste?Ale robim srandu,viem ze si uz uzivate piatocek,len som sa chcela pochvalit.Tak vam prajem krasny vykend ak nebudeme v kontakte.Pa pa
darika, dakujem :D, dostala som, a ak si ty matkou toho chlapca co tam drzis, tak potom aj tak neverim ze si jeho matkou :D, ako uprimne povedane som cakala nejaku starsiu zenu, no ako zapadnes medzi nas tu mladsie aj vyzorom, a mas krasne vlasy...a nelakaj sa, uz som ti aj ja poslala, ale vo worde, inak by mi to neposlalo, tak daj vediet ci to nie je velmi male alebo tak nieco,
Tak ja som poslala,len neviem ci to vobec dostanes,lebo uz sme s tym mali problem aj so Sway aj s Nikkou,ale to sme vyriesili,ale neviem ci Sofi dostala.Som to skusala 3x a nic,potom musela odist,tak neviem ci dostala.Musim si odbehnut do obchodu,tak daj vediet ci mas.
bon.bonbon@centrum.sk,takye sem moyete posielat foto ked budete mat cas a chut, tesim sa, poslem aj ja naspat, >DD len sa nelakajte.....
uz mam hotove kvetinky, idem si spravit email a pripravit fotky :DD, ak sa mi nepodari si foto stiahnut tak vam poslem nick na azet, tam mam foto, lebo inak v pc mam asi jednu svoju fotku a aj to bduem musiet dlhooooooo hladat :DD