Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

To bude teraz ako v haligande.Budes sa o neho starat a on nemusi nic.Ja ked som bola po operacii,nemohla som nic,ani rukami hybat.Moj muz ma aj pod pazuchami holil.jajajaaaj,to bolo...

čoStým?Nikka

darika, no vidíš, lenže pre mňa to bude asi o čosi ťachšie... :D ale nevadí, veď to skúsim a uvidím, že? :D Júj, už sa tešíš na dovolenku, čo? ja by tiež chcela niekam ísť, ešte som nebola pri mori, raz snáď pôjdem... a kedy presne ideš? :)

sofia.sara

ani ja nenosievam sukne ani nepamatam kedy som mala naposledy:D...no ano dari jasan nie je naveky mna to mrzi hlavne koli nemu o mna tak nejde...

darika

Nikka,a vies,ze ja som zacala sukne nosit az ked som prisla sem?Ja mam komplex z mojich noh,ale uz som si povedala,ze ked sa zena dobre oblecie,kazdy si vsimne,ze je dobra a nie jej nohy,alebo brucho,alebo zadok.To podla seba.
Bon,uz to nejak dobacujes,ubehne to,neboj.A to chces cez volno pracovat?Si aj oddychnes?Uz si spominala,ze mas rozpis,tak nezavidim.Ale co clovek narobi,ked treba peniazky.
Sofi a ty neboj,uzijes si leto,ved sadra tiez nie je naveky.
Ja idem v lete do Chorvatska,tak si viete predstavit ako tesim.Z tohto konca sveta pocasia do tepla.Jaaaj.

čoStým?Nikka

darika hej, ja tiež chodím stále pozerať a nakoniec to niekto kúpy... ja som šaty/sukňu mala naposledy pred 7 rokmi...vau, jak kruto to zneje... :D takže budem musieť nabrať odvahu si ich na seba navliecť... a myslím, že to nieje veľa, veď mám 68 kg, tak na tých 60 by som rada šla, chápeš...

bon

Ahojte, dakujem baby, a uz mam len 3 skusky :DD, taka som rada, to uz nejako dokopem a bude pokoj, no ja ani neviem kde mi hlava stoji,vcera sme sa z korcul vratili o 1O vecer, totalne mrtva som bola uz. Dnexs som bola na takom mensom pohovore, budem mat pracu dalsiu pravdepodobne tak sa tesim, lebo mali este ja na vyber, tak o 2 tyzdne zacinam naplno makat....inak stale nieco robim, idem teraz navarit, veduca mi poslala kopu papierov co musim prsstudovat do porady, vo stvrtok mam dalsiu skusku, a dnes chcem ist zase na korcule, ked uz je tak pekne :D. nikka ak sa it tie saty pacia tak si ich kup, ja som takto olutovala uz tolko veci....sofia.sara, tak to ma priatel velmi neprijemne, to keby sa stalo tomu mojmu, nostrach a hroza, to si viem predstavit.....

sofia.sara

no zlomil si ju na futbale....takze nijak"netradicne " ved to ze my uz mame leto ale co uz treba vydrzat:)...nikus to je fajn ze ti robia radost taketo veci...to ja zase uz nad nicim nerozmyslam len ked u nas otvoria plaz..:)) tesim sa na to ako male deco a nakoniec tam ani chodit poriadne nebudem:)))

darika

A ked sa ti pacia,tak si ich hned kup,lebo budes chodit kukat dovtedy,kym sa nerozhodnes kupit a zistis,ze ich uz nemaju.Ja som tiez taka,ze nieco najdem,chodim sa na to pozerat a ked zistim,ze co som dala do benzinu,uz som ich mohla mat v skrini.Lebo tu mame najblizsie mesto take na nakupy az 50km odtialto.Len si ich chod kupit.
A to myslis vazne s tymi kilami?Nie je to moc?

čoStým?Nikka

na ekonom.úseku v jednej nemocnici... :D a hej, som informátor, to hej... :D
jáj, včera som videla také krásne šaty vo výklade v obchode, modré...jéj...ja som úplne pobláznená do modrej farby... ja síce šaty ani sukne nenosím,ale kúpila by som si ich, lebo v septembri idem na svadby, tak na jednu by som ich mohla zobrať. A by som si kúpila menšie, lebo chcem schudnúť ešte 8 kg aspoň, som spomínal, že? a by som mala dosť brutálnu motiváciu schudnúť, bo v čom by som potom išla.. :D jéj...dnes sa pôjdem na nich pozrieť... :D