Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
darika, no až tak ďaleko nie som ochotná zájsť s tým počúvaním a dirigovaním od rodičov, ak tá tvoja kamoška... to isto nie... A hej, viem, že keby som mu povedala, že môžem u neho prespať, tak by sa potešil... :D
Nikka,ja som asi mesuge,lebo nechapem.On ti povedal,ze s tebou nebude,alebo ty nebudes,alebo ako?Mne to musis po lopate.
jáj, späť. Bol za mnou priateľ, mi priniesol nejaké filmy na DVD z požičovne... vau, som si myslela, že dnes budeme spolu poobede, bo včera sme boli spolu nejakých 45 min., bo ja som musela ísť domov po práci a dnes som mohla a on tak...hm... no ta asi spolu už nebudeme dnes, ma to trochu aj štve, lebo on bude doma, bo mi hovoril, ta neviem... no neriešim to už, bol tu nejakých 15 min., a potom som obedovala, takže tak...
A kde je Nikka?Chcela som ti le,aby si si nerobila starosti,ze ti priatel nenavrhol prespatmked vie,ze to mas tazke u rodicov.Nebude ti to hovorit,ked pozna situaciu,ale ver tomu,ze keby si mu povedala,ze dnes mozes ostat s nim a nemusis domov,potesil by sa.Len to by si si musela najprv vybavit.Mala som taku kamaratku,ktora v 27 prisla o 7 rocnu znamost len kvoli tomu,ze musela byt doma kazdy vecer a ked sa zdrzala,musela zavolat.Ak sme isli niekam na chatu,museli sme sa ist ukazat kto vsetko tam ideme.jej rodicia boli uz v tu dobu na dochodku,takze tie ich nazory sme vlastne chapali.Len nakoniec to jej priatel nezvladol a rozisli sa.teraz ma 36 a je sama.Po rozchode kratko sa on ozenil po kratkej znamosti a ona si buchla po stole.Proste im oznamila.A odo dneska si budem chodit kde chcem,kedy chcem a nebudem sa pytat ani oznamovat.Len Nikka,ona uz bola zamestnana a mala dost viac.
Bon a co je to vlastne za praca co robis?
tak tak darika mas pravdu, jednoducho, je to tak ako to je, treba brat vsetkych ako su, neodsudzovat, zit a nechat zit...., presne ako pises raz sa vsetko vrati, a podla toho treba aj zit, pretoze aj podla mna to tak je, a vidim to okolo seba.....pocasie? no tak vcera bolo pekelne teplo, v noci burka a rano vietor zima, a teraz nie je sice zima ale zamracene, je to tu ako na hupacke
Bon,to mas uplnu pravdu,je to dost hakliva tema a kzdy ma na nu iny nazor.ja uz ale od isteho casu viem a naucila som sa neodsudzovat.Aj ludia,mozete mi ublizit tou najhorsou vecou (aj ked neviem co je najviac),ale ja sa otrasiem a idem dalej.Za par dni budem s vami komunikovat akoby sa nic nestalo.jasne,ze dovera opadne,ale nie je to na mne,lebo viem,ze kazdemu sa raz vsetko vrati.Kazdemu.Ci o tyzden aklebo 10 rokov.A nemusim tomu ani dopomoct.
A tie plavky mama vratila.Pojdem si pozriet tu nejake alebo kupim doma.
Baby,ako je u nas?Pocasie.
Ahoj darika, tak to sa ti potom tie plavky fakt predrazia a budu zbytocne drahe, to ich radsej nechaj tak, a kup si nejake v obchode ked prídes na sk.....
a jasne ze vnimaju, ja som to prirovnala k tym beznym problemom, ako su pubertalne veci, frajerky a tak, to tvojej sestry maly asi neriesi, tak som to myslela, je jasne ze vnima, ja śom mala sesterku a ta bola v hlbokej MP a to sa vzdy len tak usmiala ked sme ju pohladili a prihovorili sa jej, tak len kukala vyskerena ze co sa deje...., a vies darika, kopu ludi a aj strasich ma taki nazor ako si mala ty, a niekedy maju aj pravdu, pretoze niekde sa to uz prehana,...., ale to je na dlhu debatu a do toho sanechcem zapliest....
Haloooo,uz som tu.Som si trosku zaskakala na steppery,lebo ked zasadnem hned tu,tak stepper da vypoved a potom sa mi uz nechce.No,to trva kym clovek precita vsetko aby bol v obraze.
Takze najprv k tym plavkam-sme sa so sestrou odmerali a mame rovnake miery s rozdielom 3-4cm.A vypchavky mame tiez rovnake,my ich mame totiz to umele. ;-).A musim sa pridat ku tej teme MP ludi.Ja ked som bola so sestrou mensia,sme si s takych ludi robili srandu a napodobnovali ich.Ake hlupe,ze?A ked nam mama vravievala,ze tie deti alebo uz dospeli za to nemozu,tak moja reakcia bola,ze naco taki ludia su,len peniaze stoja,nic z nich neni...atd.Vraj aj taki maju pravo na zivot.Myslite,ze sme to so sestrou chapali?A to sme mali 15-16 rokov.nakoniec co Boh chcel,ucinil a nam,aby dokazal,ze sme nemali pravdu,tak jedno take sa sestre narodilo.A zrazu mame uplne iny nazor.A co sa tyka toho vnimania,tak aj ti s tazkym postihnutim vnimaju.Nas maly ma 87% postihnutie,nic ho neposlucha,lebo ma mozog deravy ako ementalny syr,ale ta cast mozgu,ktora patri pohybovemu ustrojenstvu,je sice funkcna,ale druha cast,jej nedovoli aby to ovladal.Takze on vie,ze ma nohy,ked ho drzime pod pazuchami,urobi par krokov,ale je to strasna zataz na nase chrbaty a ked mu povieme,ze si musime oddychnut,tak si neviete predstavit co zacne robit.Rozculuje sa a vykrikuje kym nedosiahne svoje.Tak strasne chce chodit.On vie,ze ma nohy,aj ruky,ze moze s nimi hybat,ale neda sa mu.Takze tak nejak.
on nie je na FEIke je na STU, ale ma dobry odbor, a nastasitie mu to ide a bavi ho to, a je sikovny, uricte nebude mat rpoblem s uplatnenim...., takze ak to spolu vydrzime, viem ze budem moct robit to co chcem :D, ak nie, aj tak si na to peniaze zozeniem. no ved prave ze ja keby vybavujem tak tiez placem, ako ja na to nervy nemam, to idem fakt len ked musim, aspon kedy sa tam k tebe spravali normalne, ale nie toto, ze otravena ti povie na co sa sem trepes, a zase budu vybavovacky okolo toho trvat niekolko tyzdnov.....,ach jaaaaj. no a veru asi su zaneprazdnene aj darika a aj sofi, ta spominala ze pise DP tak asi sa do toho zakusla poriadne
bon,uplne ta chapem.Ja malokedy placem,ale na uradoch sa mi to stava bezne,ze idem nieco vybavovat,stratim kopu casu a ked to nevybavim,lebo jeden hovori to a druhy zase ine tak ma ide uplne porazit!!!Som sa minule rozrevala od nervov a priatel bol so mnou,do dnes sa mi zato smeje..