Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
darika to vážne? no fakt to vyzerá hrozne... možno to je dobre, nepopieram, ale nejedla by som to, pokiaľ by som fakt nemusela...
no my sme to mali raz ked sme boli v chorvatsku, no hnusne to bolo...., ale jedla som priserky ked sme boli pri severnom mori, cerstve, cerstvo pripravene, a to bolo vyborne, to ked porovnam tie nase zmrazene krabie tycinky a hentoho kraba, no rozdiel ako svet..., ale chobotnicu by som nezjedla
Ja mam priserky kazdy rok ked sme v chorvatsku.A cerstve z mora.Vzdy sa zastavime na 2 dni u nasich,tak nam pripravia ryby a chobotnicovy salat.Nikka,to si nevies predstavit aka to dobrota.Ale ludom sa to protivy len preto ako to vyzera ale chutovo-no raj na zemi s rybami.
darika ty si to už jedla? júj... ja by som sa na morské príšerky nahovoriť nikdy nedala (teda jedine, žeby som bola v ohrození života, ale to teraz neplánujem... :D). Alebo nejaké chrobáky...fúúúj...
Uz som tu zas.Volala sestra s mamou na skype,tak sme kvakali.baby,ja ked sa tu chvilku neukazem,tak vy tu otvorite take debaty...Ze chobotnica!!!Tak to je papaaniicko.Fakt baby,ak ste to nejedli,tak doporucujem.
Sway a to kde na nu chodis?Do restiky?
minuly rok som byvala sama tu v blave u znamych, a s priatelom byvame spolu len od septembra, alebo uz :DD, pre nas je to vykon tak dlho s tym istym clovekom v jednom byte :D chobotnicu? no takt o ja by som nezjedla
sway KFC? čo to je? a chobotnicu? to fakt? vau, jak to chutí? ja som to v živote nejedla a ani nechcem... :)
bon a vy ste sa prestahovali?som myslela,ze byvate spolu s priatelom uz dlho v nejakm prenajme:-)
Nikka ja som mala dnes KFC :-P ale vcera chobotnicu:-D
dobre, už vás budem poslúchať... :D sway a čo si mala dobré na obed? :D
hej sedi sedi, hladam nejake veci, byvala moja domaca hlada niekoho do podnajmu tak hladam :DD, a nechce sa mi ucit, tak mam vyhovorku preco nemozem :D a dakujem, to bbolo na silvestra za to som tam taka vysmiata :DD