Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
sway hej, to vždy... to sa ho ani pýtať nemusím, to berie jak samozrejmosť, ale to už je bližšie...k autobusu 10 min. a k vlaku 20...takže to je už v pohode... :D On to ma dobre premyslené, ale občas príde až k mojej práci a ideme spolu... ale to fakt len občas, keď je náhodou niekde poblízku... :D
sway fiha, no tak to ho ibdivujem, obdivujem ludi co vedia malovat, je to krasne, ja to neviem, mna odpisala ucitelka na vyske s tym ze som beznadejny pripad...., aj ked priatel sa ma pokusa co to naucit, on vie celkom dobre kreslit, len by potreboval cvicit, a mozno nejakeho ucitela...tak ani sa munecudujem ze nechce predavat, ja by som asi tiez nie, a co ty vies mozno sa raz presadi a bude znamy ani nebudete vediet ako.... a maluje krajinky, ale ludi, ale co?
Nikka,a apson cestou spat ta odprevadi?:-))
Hej maluje olejovymi farbami,ale nic nepredava.On ma totiz k tym jeho dielam citovy vztah.Ani mne nechce nic darovat,sa mi teraz pacil jeden z poslednych obrazov.Akoze planuje spravit nejaku vystavu,ale az ked toho bude mat viac.Keby mohol venoval by sa iba tomu,ale presadit sa v umeni je velmi velmi tazke.Lebo nazor na umenie je vzdy velmi subjektivny a pokial sa to nezapaci niekomu,kto ma slovo,nikto aj za pekne veci platit nebude.
bon ved hej, aj ja... si stále prechádzku spravím, i.pod v ušiach...
sway a ty si spominala ze tvoj pritel kresli a tak, robi to len ako konicek, alebo tak "vaznejsie"? no neviem ako to mam nazvat, hadam chapes...., a ja vzdy tvrdim, ze pokial sa nebijeme tak je dobre :D
Lezieme si na nervi a poriadne,stale sa doberame..Ale tak neva,zatial je to OK:-)Nikka teeda ti ani nejde oproti?:-)Ja by som sa nato hnevala..
nikka no ja by som nahnala stale teda :D, ale zase ja sa aj rada sama prechadzam, mp3 do usi a idem, myslienky volne poletuju, ja si pri tom vzdy oddychnem
tak to ste spolu skoro stale, neleziete si niekedy na nervy ?:D, no hej, on sa vacsinou sekne niekde v znamienku, alebo v 10-5, uz ked nevie kde mu hlava stoji...., ale tak vravel ze tento semster mal velmi lahku matiku..
ta on niekedy ide, ale nie vždy sa mu chce alebo dačo práve robí, obed, a tak... hm... :)