Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
ahoooj....ja som sa tu vcera ani nestihla ukazat:(..a dnes tiez len na skok....ste toho popisali ani citat sa mi to nechce...:D...ale nikus ten tvoj posledny som si precitala...no a nemas pocit ze by ten kamos chcel teba a preto ti taketo veci rozpraval...vacsinou vtedy sa takto spravaju ludia ale neviem...a preco sa vlastne pohadal s tvojim drahym a co ti na nho hovoril?? teda ak chces napis...ale zase take reci ze ta moze nechat...to ak by si sa mala kazdy den triast ci ta nenecha tak by si z toho vztahu nic nemala no nie?? trochu divne zmyslanie toho kamosa...
Dobre ranko.Nikka,pisala si,ze ten kamarat bol najprv jeho priatel,a teraz je uz len tvoj.Mna by najprv zaujimalo co sa tam stalo medzi nimi.Lebo u chlapov to nie je zvycajne,ze sa zrazu prestanu priatelit.
no čaute... :D tak ja som tu zase prvá...klasika... :D
No poviem vám, čo sa včera stalo... nakoniec som so svojím priateľom bola, sme si išli sadnúť do cukrárne na zmrzlinu, teda on si dal zmrzku, ja som chcela tyčinky... :D boli sme spolu tak hodinu a pol... mi zavolal jeden náš kamoš spoločný, že sa chce so mnou stretnúť (teda to bol najprv jeho kamoš, ale teraz je už aj môj, resp.len môj). Tak som si myslela, že sa chce porozprávať o mojom priateľovi, lebo minule sa pohádali (priateľ mi to stretko schválil, lebo tiež chcel vedieť, že čo a jak...)Lenže on nie, on len odomňa niečo potreboval. No ale potom sme začali kecať. A mi také veci začal hovoriť... Že si mám dávať pozor, a že by som mu nemala tak veriť, že čo by som robila, keby ma teraz nechal, a žeby som sa nesklamala, že mám myslieť aj nato, že ma môže nechať, že som na neho až príliš dobrá, že mu nemám všetko rozprávať... Akože vau... Nepohádala som sa s ním,ale svoje som mu povedala. Ako, v NIEKTORYCH veciach mal pravdu, ale také mi rozprávať? A nakoniec mi ešte povedal, že mu nemám hovoriť, že sme sa stretli... Lenže priateľ o tom vedel... Som mu večer síce nepovedala, že o čom sme sa bavili, aj mal nervy trochu, že som s tým kamarátom bola dlhšie jak s ním, žeby mu najradčej "hubu roztrepal", že on to tajiť chcel... A to keby som mu povedala, že o čom sme sa rozprávali, ta neviem, neviem... Ale mám aj výčitky svedomia, lebo som mu musela klamať, že o ňom sme sa nebavili... nemala som sa s ním radčej stretnúť....
Och tak chvilu som busy a vy uz vsetky odidete,nevadi papa.Ja tu nebudem do nedele - idem do teplych krajin:-))Chobotnicu som vyskusala vcera v takej restike - bola cerstva,ale aj tak mi viac chuti v juznych krajinach.Proste ju vedia lepsie pripravit.
Pa Nika.A mne stale vypadava signal,tak sa idem vypnut a uvidim neskor.Majte sa zatial.Joooj,ale ste mi urobili chut na ryby.
jeeej,prave ich davaju v telke-larvy.Jej ako sa tam hybu.Ci si nezavadzaju?
dobre kočky, tak ja odchádzam preč, lebo už len 15 min. a pá... :D konečne, dnes mi strašne pomaly išiel deň...júj...to nemám rada...tak sa majte pekne... a vychutnejte si ešte deň... a tu už prší,jééj... :D
no tak toto by som nezniesla ani náhodou, to fakt.... ja neznášam chrobáky a také bubáčiky rôzne...fuj...a nie to ešte na tanieri...to aj za cenu, žeby som zomrieť od hladu mala, ale toto nie...
A sestra ked bola v Cine a hlavne z Indonezie ma spomienky,ze raz ked sa isla prejst,pocula strasne zvuky niekam z dialky,ze sa to neda ani opisat.Ze cim viac sa priblizovali,tym to bolo silnejsie.Vraj sa dostala na trh medzi chrobaky a videla to na zivo v tych kosoch ako sa to hybe.Tych stankov tam bohlo byt aj 50 a v kazdom uz pripravene,alebo cerstve zive,aj 10 druhov.Fuuuj.Tak toto by som nemusela.
to si nabrala odvahu? :D
Ved to,ze ja to jem tyiez rovno z mora vytiahnute a pripravene doma.Normalne mimo som to este nikdy nejedla,takze neviem ake su tie z restauracie.