Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

sway ja viem, musí to byť krásny pocit, ale neviem, neviem jak by zareagovali, ako to fakt... A on mi to ani nenavrhol ešte, tak ja s tým nechcem vychádzať sama... chápeš, ne?

sway

Nikka,tak skus na rodicov opatrne,ze najprv jednu noc,ze vynimocne,potom zacni argumentovat,ze to mas blizsie do prace a aspon 2x do tyzdna by si mohla zostat s nim,takto ani nevies ake je pekne sa rano zobudit a lezat vedla cloveka,co mas rada..

bon

nikka? nedovolili? ty sa este pytas? dufam ze som ta neurazila, no moji tiez nikdy neboli nadseni ale nakoniec si museli priznat, hlavne otec, ze som dospela, a je to moj zivot a nie jeho....mali by ste to lahsie, a mozno by si mu pomohla aj s maminou viacej takto...ale zase viem ake je tazke ist proti rodicom, a ze netreba isz zbytocne hlavou proti muru...

čoStým?Nikka

sway on býva s mamou, ale ona je teraz v nemocnici už 3.mesiac... a moji rodičia by mi nedovolili u neho prespávať, ta čo si... ani náhodou... tie ich názory...

bon

hej pedagogicku, ale specialnu pedagogiku, takze som uz mala vytvarku 2 semestre a este 1 semester vytrvarnej ma caka....my mame vsetko aj hudobnu aj pracovnu, aj telesnu, a okrem toho kopju kopu dalsich veci.....no tak to musi byt super ked tak maluje, ten obraz mohol byt pekny, mne sa strasne pacia take veci, aj ked ja to posudit neviem, ja len vidim ci je to pre mna pekne alebo nie, minuly rok sme boli v narodnom muzeu v haagu, a este v amsterdame, no nadhera, sme sa tam motali v kazdom poldna minimalne....

čoStým?Nikka

sway ta on by chcel, aby som každý deň chodila, ale tak vždy sa to nedá... Ale tak 3 - 4 x do týždňa hej, kedy ako... A keď nemôžem, že dačo mám, alebo sa mi proste fakt nechce a chcem ísť domov, tak hneď sa durí, že s ním nechcem byť... ach jáj... :D

sway

bon,vy ste mali vytvarku na VS?Inak co vlastne studujes,ja som si nejak podla tych informacii a skusok co si robila dala dokopy,ze asi UK pedagogicku?On maluje zvlastne veci,ma nazor,ze co si mozes odfotit,to netreba malovat a vlastne aj fotografuje.Ale niesu to uplne haky baky :-))Skor dava pozor na pekne ciste linie a suhru farieb alebo ako to mam nazvat,niektore veci ma pekne,niektore take no ehm ehm..A ten obraz co som ja chela bola skupinka ludi v obyvacke ale iba akoby tiene a vsetko modre a pozeraju von z okna a mesto je zase cele v odtienoch cervenej..no neviem co tym chcel basnik povedat,tusim,ze ti ludia maju byt akoze pokrytci:-D ALe vyzera to pekne..