Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Hej hej,my to mame zase naopak.Ze asi budem ja zarabat a priatel malovat na plny uvazok,ked sa bude dat:-D A pisala som,ze to je skor poslanie ako povolanie,to comu si sa ty oddala.Tak priatel z FEIky najde dobre uplatnenie..
jaaaj prave ma nasrali tieto nase slovenske urady, zase raz, vcera sme volali na danovy urad, kvoli tomu ze si priatel nestihol vybrat sek, a tak mu vravi zenska źe nech tam dnes pride, tak sa tam trepe, precestoval penazia a stratil kopu casu a mu vravi ze a naco sa tam trepal, ze treba podat ziadost pisomne, mna z nich raz drcne, to ake hovada zamstnavaju??? to mu nemohla povedat vcera do telefonu??jaaaj koza
jasne podporuje ma, ved aj povedal ze ak bude mat cas, tak by naucil chalanov hrat tenis, alebo by si s nimi zahral futbal, my sme tam v praci na nich same baby :DD,a vzdy si robi srandu priatel, ze on bude zarabat velke peniaze a ja sa budem moct venovat naplno postihnutym, kedze to vobec nie je financne ohodnotene...., mam svoje plany a sny, a vzdy mi vravi ze mi da na to koruny, az raz bude zarabat...lebo ja nikdy nebudem, pokial zostanem verna tomuto....
Dnes nejak chyba darika,sofi sa uz malokedy ukaze:-(
Si to pekne napisala:-)Len naozaj to nieje praca pre kazdeho.Ved vravim,ze ja reagujem uplne nemozne,bud mi pridu srandovni alebo zasa zacnem lutovat a ani jedno nie je dobre.A co na to tvoj priatel?Podporuje ta?
sway ani ja s nimi nestikam denne, a nema ta co boliet, a moj nazor na to je, ze ti co maju MP si to ani neuvedomuju poriadne, pokial teda neide o lahsie formy...., ja pracujem s chalan ktory ma tazsie MP a je uplne spokojny tak ako je..., a su to fakt normalne decka so svojimi raodstami starostami, frajerkami, beznymi puberrtalnymi a dospelackymi problemami, ako pokial neide o tych s hlbokou mP, mne kazdy hovori ci ich nelutujem, a ci mi nie je smutno, ale nema byt preco....ved aj medzi nimi sa najdu certi, nie su svati ako ich vykresluju vsade a vsade sa postihnuti lúdia len lutuju, potom ma o nich kazdy nazor taky aky ma....
No ja ta naozaj obdivujem.Ja som uplne des a hroza v tomto.Ked som bola mladsia som sa dokonca smiala z ludi,co mali downov syndrom,nie preto,ze by ma bavilo ich utrpenie,ale boli proste srandovni,az ma potom zamrazilo,ze aby sa mne zato nenarodilo dieta s postihnutim..Ja som teraz uz v pohode,aj sa prihovorim,ale denne by som sa asi s nimi nedokazala stykat,by ma to hrozne bolelo.
bon ved ja viem...sama s tým isto nevýjdem... to nie... Len mi navrhol, že aspoň raz za čas keby som mohla u neho prespať cez víkend...
nikka no tak ked ti to on ani nenavrhol tak to s tym ani nevychadzaj, mozno ma aj on sam obavy, alebo je jeho mamina proti tomu, ale uvidis ze je nieco uplne ine, ked s tym clovek zacnes zit
ja ludsky zalozena?? no to by si sa divila....., podla mna to nie je o tom ci si alebo nie si ludsky zalozena...., pracujem s ludmi s MP, a je to uzasne nieco, su taki isti ako my, len im treba trocha pomahat..