Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
Aaa tak bon este sedi za pc:-)Diky za pochvalu ,ja som ti tu tiez pisala,ze ma strasne potesila tvoja fotka.Taku zlatu vysmiatu babu som uz davno nevidela:-DSi fakt moc zlata:-D
Ahojte baby,
este ste tu?Ja som bola na obed.
nikka nerob si z toho tazku hlavu, hlavne sa ho pytaj ako to myslel, ja som bola tiez taka, a este aj som, domyslam si a potom je to uplne inak ako si ja domyslim, a su z toho len problemy zbytocne potom,.....
darika môžeš mi radiť, jasné... mne to nevadí, tak diky za rady, asi ťa poslúchnem... :D
A preco ho to neopytas?Ved ked ti povie,ze nieco ma,tak sa nic nedeje.A co ked ma on tiez chrobaka v hlave?Nikka,ja ti nechcem radit,ale takto sa vztahy napred neposuvaju zmyslanim typu "keby chcel".Aj ty mozes urobit nieco aby si mu dokazala.len ho opytaj.Ved mu mozes opovedatt,ze ak nieco ma,nic sa nedeje,len zajtra mas rande s kamaratkou,tak spolu nebudete.
darika tak je neviem... ja sa nerozčuľujem ani nič, a keby chcel, tak mi sám navrhne, že má nejaké filmy, že keď prídem, tak si ich pozrieme, ale on nie, on mi ich dal a povedal, že si ich mám dnes pozrieť... neriešim... keby so mnou chcel byť, tak mi to povie...
Nikka,tak to teda nechapem.Coho sa bojis?Nededukuj,keby chcel,bol by...On si tak isto moze povedat,keby chcela,bola by povedala.Mozno si len myslel,ze nemozes,alebo...ja neviem.Ale ja by som mu teraz napisala alebo zavolala a opytala sa ci si nechce tie filmy pozriet s tebou,ze by si prisla.Co je na tom?Netreba sa tych chlapov bat.
bo on práveže nič nehovoril o tom, že dnes nemôže, lenže na zajtra nebudem môcť ja, lebo som sa už s kamoškou dohodla, mám ísť do nej, a to je úplne iné mesto, a keď mu zajtra poviem, že ja nemôžem, tak mi začne tak akože zo srandy vyčítať, že sa s ním nechcem stretnúť a tak... aj keď viem, že to nehovorí zo srandy, že to len tak chce zakryť...
darika to ja som možno tak zložito napísala... ta som si myslela, že dnes budeme spolu, keďže sme včera neboli (tých pár min. nepočítam...), lebo on chce byť so mnou každý deň, a aj ja s ním v podstate... Ale, keď on mi priniesol tie dvdčka do práce, veď keby počítal s tým, že dnes k nemu prídem, tak by mi ich tu neniesol a dal by mi ich, keď prídem... takže z toho som vydedukovala, že dnes už spolu nebudeme.... už chápeš?
nikka a nemohol dnes? ved budete spolu zase zajtra, aspon si oddychnes :D, ja som sa vzdy tak utesovala, ze budem mat cas naseba a rodinu...darika nechcem to moc opisovat takto, ale robim v zariadeni, kde pomahame ludom s MP osamostatnit sa, chodia tam po skole, praci, a ucime ich veciam ktore su pre nas samozrejme, ale pre nich nie....,teda zatial neboli, vela sa uz naucili a robia uzasne pokroky.....je to akoby byvali sami, su bez rodiny cely tyzden, my len dozerame na nich.....
sway akurat som pozerala ze si mi poslala fotky dakujem, ty si ale kocka :DD