Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
vies co, toto poziciavanie a vracyanie penazi velmi dobre poznam, priatel popoziciaval tiez kamaratom peniaze, od jedneho drankal takmer rok, dalsi mu ich dlzi uz vyse roka, tak teraz kazdy mesiac mu slubuje ze uz ten dalsi mu vratu, jeden sa mu dokonca vysmial do oci, ze on mu ich ani nevrati, pritom sa jedna o velku sumu penazi nie len o nejakych par eurr...., no je to v prdeli, a clovek ked potrebuje tak mu to aj tak nevratia.....
No nic Nikka,keby sme mohli predbehnut cas a vedeli by sme co sa stane,tak by som ti poradila povedat mu toto.Moj zlaty...ak mas ty nejake nevyriesene problemy s mojim...,bud chlap a vyries si ich s nim sam a nezatahuj do toho mna tym,ze urobis zo seba len hnusnu drbnu,ktora si potrebuje vykompenzovat svoj problem tym,ze teraz nakyda hnoj na neho predo mnou.Nemam rada ohovaranie u bab a nenavidim to u chlapov.To,ako ja dopadnem s mojim priatelom,nech teba netrapi.Postavila by som sa a odisla.Este by som mu hodila na stol za to,co som vypila.
Nikka,ty musis byt ozaj strasny dobracisko,ale daj pozor,aby to ludia nezneuzili.Pretoze aj keby tam nieco bolo,o com ty nevies,tak by si mala na to prist v prvom rade sama alebo ti mal povedat na rovinu,ak nieco vedel a nie robit zo seba anjela strazneho,ktoremu na tebe zalezi.Pritom je to obycajny bastard.A ti poviem,ze v buducnosti by som nereagovala ani na sms-ky ani na telefonat od neho.Co sa tyka priatela,je na tebe ci mu to povies,ale mozno by si len mohla povedat,ze mal na neho nejake reci,ale ty si to zobrakla jednym dnu,druhym von a vobec sa tym nejdes zapodielat.Priatel nech vie,ze sa nieco na neho rozprava,ale nech aj vie,ze si ho vies zastat.A keby sa aj nieco stalo,co neprajem,tak potom mozes povedat,ze do buducna aspon budes vediet,ze ked ti niekto nieco povie,uz nebudes branit.Ale toho cloveka by som absoluyne vypustila zo zivota.Pretoze ohovarat a kydat na niekoho,moze len uboziak,ktory to do buducna moze urobit tebe.Nahadzat spinu na teba pred niekym inym.Nikka,pozor na neho!
bon no to asi aj ja spravím... kamarát jak sa patrí... už tu nešlo ani o tie peniaze, ale o ten princíp...
No veď hej, ako je to dosť blbé... nechápam to... veď keď niekomu pomôžem, tak to nebudem tak premieňať na všetko a mu to potom vyhadzovať na oči...keď pomáham, tak je to preto, že chcem, a nie preto, že čo z toho potom môžem mať... aspoň ja si tak myslím...
Ahojte baby, tak ja som tu len na chvilu, mam dnes skusku, a akosi sa mi nedalo vcera ucit, moja motivacia je v haji nateraz....., no nikka ako taky kamarat, no dakujem pekne, by som ho poslala kade lahsie, len chce dosiahnut, aby ste sa rozisli pravdepodobne, takychto magorov mam najradsej
myslim si ze nie si odkazana na to aby sa ten chalan s tebou priatelil..ak ta ma len huckat a kydat na tvojho priatela tak o com to je...
tak to je naozaj zvlastne pozicane peniaze premienat na to co pouzil tvoj unho doma ...ja by som ti radila dat ruky od neho prec..bol to kamos tvojho draheho ktoreho teraz uz tvoj nemusi tak naco udrziavat "kamaratsvo" s niekym kto ti za to priatelstvi nejako nestoji akurat moze narobit len zle..
aj môj priateľ je z toho dosť taký smutný, lebo ho považoval za svojho najlepšieho kamaráta, a on mu vždy pomohol,keď to potreboval, a nič od toho nečakal...a ten kamarát mu počítal také veci... vau
no veď áno, keby som sa mala báť, že či ma nechá, tak to by bol o ničom vzťah... tak oni sa pohádali, bo ten kamarát mu bol dlžný nejaké peniaze, môj drahý ho poprosil, že keby mohol mu to vrátiť, a on začal na neho vyťahovať také veci, že totálne od veci... že: ale ja som si myslel, že sa to počíta, keď chodíš do nás, či na wcko, alebo keď sa naješ u nás, aj čo keď pár krát si u nás prespal... vau...trápne... a či mám pocit, že či ide po mne? no on tvrdí, že nie, ale ta... asi fakt ne
Ahoj Sofi.Prave preto som sa pytala na ten problem,co sa stal medzi nimi,pretoze taketo nieco dokaze urobit len slaboch a podrazak.