Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

jáj kočky moje... zas ma volala vedúca, že ja mám zmluvu len do 28.6., takže nebudem ani tie 2 mesiace robiť, len mesiac...a bez odstupného...šak to je hrozné.... Bože... :( fňuk

čoStým?Nikka

neviem... ešte uvidím... nemám na ňu dajak náladu teraz, chápeš... radčej by som bola s priateľom...

čoStým?Nikka

darika ja viem... to som len tak napísala, z ataku... :D
ešte som to ani priateľovi nepovedala, ani nepoviem teraz, on má teraz sám problémy, tak mu nechcem pridávať svoje...

darika

Nikka,tak to ma mrzi,ze este aj v tej robote sa ti to serka.Hlavne teraz,ked je taka zla situacia.Ale ved nieco si najdes.A nerob to,ze budes kaslat na robotu.Rob ju do konca ako si ju robila doteraz.Vies,neodchadzas preto,ze maju za teba nahradu,ale preto,ze sa rusi pozicia a podla mna nema vyznam teraz im ukazat,ze sa im pomstis tym,ze sa uz nebudes snazit.Nikka,vzdy bud ty na koni a nad vecou.Nech ta maju radi az do posledneho dna.

sofia.sara

nikus to mi je luto ...aj kamratka teraz vravela ze ma nervy lebo v robote je husta atmosfera....ale neboj nic bude dobre uz mas nejaku tu prax tak to bude ok....

čoStým?Nikka

no tak to teraz už budem úplne kašľať na hlavu... urobím, len čo musím, ale snaha žiadna nebude... aj keby som dačo poflákala tak čo? veď vyhodiť ma 2x nemôžu... tak dúfam, že nájdem, ako fakt, lebo to bez peňazí hrozne ťažko...idem dačo hľadať na nete....

bon

nikka no tak to je velmi neprijemne....., ved najdesx si nieco nove, prax uz mas, tak nebude problem pre teba...., neboj nic

čoStým?Nikka

darika máš čistú pravdu... ja viem... ja mu svoje ešte poviem, resp. nebudem na neho reagovať, tak jak si mi to povedala... lebo toto sa nerobí, čo robí on...
joj, kočky moje...som sa nachvíľku odmlčala, ale ma volala moja vedúca, aj moju kolegyňu, tak máme výpovede teraz k 1.6., lebo sa rušia naše pracovné miesta, ta akože vau... výpovedná lehota je síce ešte 2 mesiace, ale ta viete, jak ma strašne bude baviť tu chodiť... júúúúj.... :(