Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
darika mne je to uz sum a fuk, stipko aj tak nedostanem, intrak tiezu nie, takze dobry priemer mi bude akurat tak na nic, a 4 otazky zo 7 musim zvladnut ak nie, tak pojdem este raz, ako viem ze tento semester to urcite spravim :DDD
nikka hlavne je ze mas co jest a kde byvat....,pracu zozenies urcite, aspon nejaku docasnu a ked sa zlepsi situaciu tak ju vymenis
no tak nech skúsi... :D
sway...nepíš ešte...1000. je môj... :D
Tak dobre,len aby ta zas nezavolala veduca a nahodou sa ti tam votrie Sway.Ta tu este dnes nebola,takze pozor...
tak ten 1000 príspevok chcem hodiť ja.... mám na neho právo, som zakladateľka témy... :D prosím, aspooň niečo pozítivne... :D
Bon-ty sa len stazujes a pritom uz teraz vies,ze to mas vo vrecku.Ale radsej si nebyt ista a byt prekvapena ako byt si ista a ostast sklamana.
Baby,som zvedava,ktora dohodi 1000-ci prispevok.
Sofi- a co sadra?Uz si mu namalovala na nu srdiecko?
no dobre platené to vôbec nie je, takže tak... a uvidím, čo sa bude dať robiť...ale keby aspoň to odstupné bolo...
darika o 13ej to mam, takze okolo 12tej pojdem..., ak teda pojdem, lebo zatial toho vela neviem.... ale tak nepotrebujem vela bodov uz, ale ako poznam tohoto ucila zase ma spinda, preco som to nevedela lepsie
Bon-a ty kedy ides na skusku?
nikka len sa nestresuj , za mesiac nieco najdes, mozno nie tak dobre platene, ale nieco urcite, maju ponuk zatial dost....neboj bude dobre
To ako zmluvu mas len do toho datumu?Tak to mas este 4 tyzdne.Zatial si nieco hladaj,snad budes mat stastie.Len to,ze ty chces urcite tam,kde si aj teraz,aby si bola blizko pri nom,ze?Alebo sa ani inde neda?