Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

jáj moje zlaté... vkuse už od včera rozmýšľam nad mojim vzťahom s mojím priateľom, resp. o ňom... Fakt sa mi zdá čudný... včera sme spolu neboli, len sme telefonovali a ja naozaj cítim, že sa niečo deje, som sa spýtala, že či ho niečo trápi, ale on, že nie, že nič... Chcem sa s ním o tom porozprávať, proste musím... no bojím sa... jááááj... Nechcem od neho prísť. Aj keď má svoje chyby (napr. keď okomentuje každé auto, ktoré prejde, a vkuse o nich rozpráva, pozná všetky značky, lezie mi to na nervy, ale vidím, že ho to baví,tak to neriešim... :D), ale v živote som nestretla lepšieho muža, milujem ho, vážim si ho, nikdy sa nehádame... Vždy, keď sme spolu telefonovali, tak mi nakonci povedal, že ma ľúbi a tak... a teraz mi to nepovedal už asi 4 dni... naozaj je čudný, a nielen kôli tomu. Moja intuícia mi hovorí, že sa niečo deje, určite viete, čo mám namysli...taký ten čudný pocit... začínam byť z toho zúfala...

darika

Ved mas este cas do jula.Dovtedy sa snad nieco naskytne.Ja idem dnes prvy krat na urad,kde ti ponukaju pracu,ak nieco je.To mi prisiel papier,ze mam prist.Ale tu je to bieda,tak moc neverim.Ved uvidim.Aj tak idem za chvilku domov,tak sa tym budem zaoberat potom.Ale ak by sa nieco naskytlo,a pockali by kym sa vratim...
Som rozmyslala nad tymi fornetami co sa u nas predavaju.Pridem domov a chcem si to pozistovat,keby som to skusila tu.Tu take nieco nie je nikde v okoli.Len same hranolky a hamburgery.Hned oproti skole cez cestu je benzinka,to je super miesto.Decka tam chodia cez prestavky si kupovat hluposti.Mozno by to mohlo ist.Tak sa doma poopytujem ako so strojmi atd.

čoStým?Nikka

no v práci tak všelijako, ale dá sa, no... A hej, bola som tam v pondelok, len som to tu včera zabudla spomenúť... tak by to aj vyzeralo, žeby z toho niečo mohlo byť, ale mne by taká práca nevyhovovala, je to práca, v ktorej si platená za to, čo spravíš. Ako to by nebolo zlé, ale tam sa robia nejaké oštrenia pleti, či čo a ja na také veci nie som... A nemajú tam stále zákazníčky, proste len ak si tam niekoho objednáš, lenže s kade by som ich zohnala? je to dosť zložité, aj platovo o ničom... Bolo by to fajn len ako popri zamestaní, ale nie ako hlavné zamestnanie, ja potrebujem mať stály príjem, lebo to by som dochádzala a zarobila by som nejakých 4000 - 5000 Sk, tak dosť o ničom... Sestra je kozmetička, tak som jej hovorila, že nech to skúsi ona, ju by to aj bavilo, aspoň jak brigádu by si to dala...

darika

Zacala s tym,ze nevie co ma robit,lebo ju boli brusko,ze ma 14 rokov a ze bratovi o tom nechce hovorit,ze mama jej pred 5 rokmi zomrela na rakovinu a tak sa o nu stara brat,lebo ocko je ...Nenapisala co je snim.Tak sa jej zacalo pisat,ze asi ide dostat prvu menstruaciu a bla bla bla.Po niekolkych prispevkoch otazok a rad napisala,ze je otec vo vazeni,lebo jej ublizoval.Ona sa tam spravala tym ako pisala ako 8 rocne dievcatko,tak sa to potom zvrhlo,ze je to len hlupak,ktory si temu vymyslel.To dievca je ale strasne psychicky znicene,nema jej kto pomoct,nema kamaratky,vsetci jej hovoria,ze je divna.No bodaj by nie,ved take nieco poznaci aj dospelu zenu a nie este take dieta.

darika

Ona mi nechala odkaz v pripomienkach,ci jej mozem nechat adresu na mail.Tak som ho tam napisala a odpisala mi tam,ze mi napisala mail.Som jej bola za to vdacna.To som necakala.Mi to prislo mile.Ja som si ju pamatala,ze ona tam tomu dievcatku nechala svoju mailovu adresu,nech nepise do fora,ale nech sa jej ozve,ze ona sa jej bude snazit pomoct,lebo je z toho isteho mesta.Tak nakoniec sa jej asi ozvala,ked su v kontakte.Som jej podakovala,ze mi dala vediet a nech ju pozdravi.Boze,co vsetko sa deje vo svete.
Ja ked take nieco vidim alebo pocujem,tak zrazu nenavidim vsetkych chlapov na svete.Manzel sa mi smeje,lebo vzdy poviem,ze by sme mali zit ako pavuk-nechat sa oplodnit a zozrat.