Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

Halooo,Sway,som ta dnes predbehla.
Sa mi vcera dobre zaspavalo.Co so tu pisala o tej teme s tym dievcatkom,ze si niekto urobil srandu,..Tak vcera som dostala mail od jednej,ze to vobec nebolo vymyslene,ze ona je s nou v kontakte.Len mi chcela dat vediet,ze som sa nesnazila pomoct zbytocne.

sofia.sara

ahojte....ja som tiez veelmi rada ze sme sa tu ta zisli...:))) normalne ma mrzi ze teraz nemam tolko casu tu travit s vami:(

darika

A mna fajne spieklo,ze budem plakat v noci,tak som sa prisla schovat na chvilku.A vidite,ze ja som sice nemala ten problem co vy,a som sa tu na vas nalepila.Ale tak isto ste mi pomohli ani neviete ako a pritom by clovek povedal,ze ked nemam rodinu,nemozem pomoct.A predsa to tak nie je.Staci napisat vlastne skusenosti a ani neviete co to urobi pre toho druheho.A mne vdaka vam aj cas ubieha.Ved neviem co by som cele tie dni robila,keby som vas tu nemala.A s vami mi tie dni ubiehaju.Aj ked som tu teraz pomenej,ale uzivam si slniecko.A vam poviem,ze mi ani nejde do hlavy,ako sa tu kazda nasla.Ziadne osocovanie,ponizovanie,vyzdvihovanie seba sameho,ziadne urazanie.Ved o tom to tu je.Ani neverim,ze je tu niekde taka tema,kde sa ludia tak nasli ako tu.

čoStým?Nikka

Aj ja som rada, že vás mám, naozaj... To fakt pomáha, keď sa tu môžem s niekym podeliť o moje pocity... ste super... :D Asi vás ľúbim... :D

sway

Hej tak ja som rada,ze som vas tu spoznala a napriklad mi dost pomohlo,ze som sa mala s kym vykecat o tej byvalej a vlastne o vsetkom ,co prezivam..

čoStým?Nikka

sway, to nie je môj pravý nick... pravý je úplne iný....ten je tiež len fiktívny... :D
a máš pravdu, staráme sa tu vkuse jedna do druhej... ale o tom to predsa je, no nie? :D Keby niekto nechcel, aby sa do neho niekto staral, tak tu o sebe nič neprezradí... :D

sway

Taaak nikka nam uz odhalila svoj pravy nick:-)))
Ako ono mozme to zobrat aj tak,ze sa starame do osobnych veci vlastne cely cas:-))Len mna to potom zamrzelo,lebo peniaze su napriklad pre mna citliva tema a keby mne zacal niekto kecat,co s nimi mam robit,tak by ma to asi nastvalo..