Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

bon tak dobrú chuť... : ) Ja ho nechcem tlačiť na pílu, to iste nie... no neviem už čo mám robiť s tým kamošom našim...

bon

Ahojte baby, ja osm sa prave vratila z prace, som si to tu vsetko precitala....nikka skus sa s nim porozpravat ak to nepojde tak to nechaj tak, poriesi sa to, netreba tlacit na pilu, aspon ja to tak nemozem robit, lebo potom je este horsie, u nas bol tiez taky cas ze mi nepovedal lubim ta, ani ma neobjal ani nic, preslo to a teraz ma na rukach nosi.....sway prepac ze ti do toho zabrdnem, nebola to otazka pre mna, ale ty vies co bude o 10 rokov?? podla mna to nevie nikto, a ani nikto nemoze na 100% povedat ze bude s tym s kym je dnes, zivot je nevyspytatelny ...
jaaaj baby a ja dnes cakam ze priatel pride s riadnou depkou, som prisla z prace, vsade bordel, zjedene vsetky sladkosi a jorgurty, nic sa nenaucil...., tak to bude riadna depka, musim sa obrnit nervami....

sway

Ok tak ja vysvetlim preco sa pytam.Ked som bola maldsia a slobodna,myslim ked som nepoznala priatela,mala som nazor,ze idem si za svojim a ludia prichadzaju a odchadzaju,ci uz kamarati,priatelia,partneri,manzelia a ze ked budem mat 20 bude mi vyhovovat iny chlap ako ked budem mat 30 a iny ked budem mat 40.Ludia sa menia a bola som nazoru,ze je nemozne najst niekoho,kto sa bude vyvijat rovnakym tempom ako ja - proste kazdy clovek je specificky.Teraz som nejak prehodnotila tento system a uznavam hodnoty ako je vernost,istota a laska na cely zivot.Ja sa akurat bojim,ze toto odide a ja sa zas vratim,k tomu mojmu staremu uvazovaniu:-))Kazdy kto ma poznal mi vravel,ze budem vydata viac krat ako raz a ja som s tym celkom suhlasila,ze preco nie,proste aby ten zivot bol pekny v kazdom veku a nie drzat sa niecoho,co bolo pekne kedysi davno:-)

darika

Neviem ci bude,ale to si moze povedat aj on.A potom,zalezi len od nas ako si ten zivot sprijemnime.My sa nenudime.My zhaname,doma stale recnime,robime sprostosti a mam v rodine typky,ked tak ako sa starali o deti za mlada,tak to robia aj s vnukmi,ako urobili obed ako mlady,tak ho robi aj ako 68 rocny.A ak si aj niekoho najdem za 10 rokov,tak to bude najskor zenaty chlap,ktory doma nezvladol situaciu,takze uboziak.Vies Sway,nie je umenie ist s cudzim chlapom a uzit si,umenie je dokazat to aj po rokoch s tym svojim.A ja mam fakt pocit stale,ze sa len pozname par mesiacov.Nenudime sa.

sway

Darika,ja nehovorim,ze mas menit to co mas doma..Ten milenec asi nebolo to prave,ale ja som nazoru,ze je na svete kopec skvelych ludi:-))SI si ista,ze aj za 10 rokov to bude s tym tvojim take uzasne?

darika

Sway,ved ja som pisala,ze som sa strasne zalubila,ked som mala vsetkeho dost.Vtedy som bola schopna vsetkeho,odist z minuty na minutu.Prezila som nieco,co nikdy predtym,ale po case som zistila,ze som len lietala v oblakoch a z toho chlapa bol len chudak,ktory ma mal len na prezentaciu,ktory sa len lutoval,vsetci mu ublizovali atd.Potom som zacala porovnavat a zistila som,ze nikdy v zivote o mna tak nikto nebojoval ako moj muz.Ja som proste odchadzala z domu ako keby na kavu s kamaratkou.Normalne som oznamila,ze idem za nim.On mal tiez rodinu,ale vzdal sa ich velmi lahko,kym ten moj bojoval do konca.Tamten chlastal a utapal zial v alkohole,kym ten moj dal vsetko do syna,travil cas len s nim.Tamten len nadaval na jeho byvalu,kym ten moj kazdemu povedal,ze chape preco som to urobila,ze bol predtym hnusny,ze teraz si to musi tym prejst so vsetkym vsudy.Tamten nevedel ani caj uvarit,kym ten moj sa postara aj keby som na mesiac odisla z domu.Tamten si nevedel ani tricko oprat,kym ten moj nahodi pracku aj povesia.Nehovorim,ze je z neho zenska,ale ja som chodievala do prace na 16 hodinovky a hlavne vykendy,tak mi to chcel ulahcit a pomahal.Takze uz par rokov ma ziadny chlap vobec nelakal,pretoze viem,ze to co mam doma,uz nenajdem.

čoStým?Nikka

darika ja si cením tvoj názor,v pohode...vážne... som len rada... Ale veď mi nič neskrývame, nemáme čo... A on je už aj môj kamoš... vždy chodil s nami vonku, bola sranda a tak, a teraz sa mám na neho vykašľať, keď on potrebuje pomoc, lebo môj priateľ sa s ním pohneval? No neviem... Ja viem, že robím zle..., lebo keby som si predstavila, že moja best kamoška by sa začala tajne stýkať s mojim priateľom, tak by mi to hrozne vadilo a dala by som to poriadne najavo... Niekedy nechápem, prečo nemôžem byť taká "normálna" a vykašľať sa na niekoho, prečo vždy chcem, aby bolo všetko ok a s každým vychádzať dobre a vždy niekomu pomáhať?!?!?! Potom sa vždy dostanem do peknej kaši a neviem ako von....

darika

Nikka,mozem ti napisat moj nazor?Ja by som sa vobec necudovala,keby ti tvoj priatel teraz vybuchol.Jasne,ze kazdy ma kamaratov opacneho pohlavia,ale podla mna nie je na mieste,aby som sa potajomky stretavala s kamaratom svojho partnera,a len kvoli tomu,ze oni maju nezhody,to tajila.Nikka,vsetko raz vyjde navrch a tebe sa potom bude tazko vysvetlovat co znamenali tie stretnutia,ked si o nich nepovedala.Lebo ked nieco skryvam,tak musim mat na to dovod.Tot moj nazor.Mozno konzervativny,ale...

sway

Nikka vztahy byvaju zlozite a kazdy ma "svoju" pravdu.Nechaj to,ak boli dobri kamarati cesty sa im urcite skor ci neskor zidu a oni si vsetko sami vysvetlia..
Darika,mozem jednu otazku na telo?Pre stastne vydatu zenu?Si stale mlada a atraktivna,sice vydata,ale si rozhodnuta byt do konca zivota verna manzelovi?Proste uz ziadny iny chlap,ziadne motyliky,ziadne nove dobrodruzstva..Vies ako to myslim.