Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Darika,Ja som sa pytala na pocity specialne teba,lebo si uz teda "za vodou" a ja sa vlastne ani nebojim manzelstva,proste nieje to pre mna puto na cely zivot ako si ty pisala,ze smrt v ociach,ze vsetko konci..No uvidime,co zivot prinesie,ono by to bolo krasne byt stale s tym istym clovekom,ale ja sa naozaj obavam,ze to je prakticky nemozne bez sebaobety a ja sa obetovat asi nemienim;-)

bon

no sway inak to je dobra uvaha....., no nad tym som uz aj ja dumala ale nic nevydumala.....prichadzam na to, ze to v mojom pripade nema zmysel

čoStým?Nikka

bon poznám sa s tým kamošom skoro tak ako s mojim priateľom, kamoša som spoznala mesiac potom, ako som sa začala stretávať s mojim priateľom... viem, že sa to nedá sklbiť dokiaľ sa oni nezmieria... A pre mňa je samozrejme dôležitejší môj priateľ...

darika

Baby,idem zobudit dieta a do skoly.Este sa ukazem.Nikka,ja by som mu povedala narovinu,ze sa s nim nebudem stretavat poza chrbat,ze sa mi to nezda fer voci dvom kamaratom.Mioze to skoncit aj tak,ze ty uz v pribehu nebudes a z nich dvoch sa stanu velki kamarati.A chlapy si v takych veciach povedia ovela viac ako zeny.Mozno by bolo lepsie ich dat dokopy.Povedat im,ze sa ti to nepaci,ze sa takto nebudu bavit.Nech nie su ako baby.

bon

nikka ale nie ja som pojedla tie sladkosti, to on vcera v noci pravdepodobne, po tom ako som odisla do prace....., on ma depku nie ja :D
a s tym kamosom, no uprimne, netusim, ja by som sa riadila podla toho ako dlho a dobre poznam toho kamosa a toho priatela, jednoducho kto je pre mna dolezitejsi, neviem si predstavit ze by sa to dalo uplne sklbit dokopy....

sway

bon,
ja sa snazim najst odpoved na otazku,ze co je pre krasny zivot lepsie,ci bojovat a prekonavat prekazky s rovnakym clovekom,len preto,ze to klapalo davno alebo byt otvoreny zmenam.

darika

A vies,ze tak som aj ja rozmyslala?A aj tak o mne hovorili.Pravdupovediac,ja som bola vzdy rada obletovana chalanmi.Cim viac ich ma chcelo,tym som sa lepsie citila a nevedela som si predstavit zivot s jednym chlapom a dost.Uz ked som sa vydavala,som vedela,ze to nie je koniec,ze to tak nemoze byt vo svete.Myslela som,ze tym uz zivot konci.Len dieta a jeden muz,co budeme robit dalsich par rokov?A zatial to ide.Sway,nedam ruku do ohna za nikoho a nedam ju ani za seba.Niekedy sa okolnosti tak zvrtnu,ze urobime sok viac sebe ako ostatnym.Ja to mam uz ale za sebou a tak mozem povedat,ze to nestalo za to.A chytim sa aj toho co si napisala.O 10 rokov plus minus,budem mat 46.Ha ha.To si najdem but mladsie ucho,ktore bude rado,ze ma zrelu zenu,nic viac,alebo to bude slobodny chlap,ktory sice bude mat vek,ale nieco tam nebude v poriadku,ked bude stale slobodny,alebo to bude zenaty,ktory mi bude rozpravat pribeh o zene,s ktorou si nerozumie a nema ju rad a bla,bla,bla.Takze zase nic.Ja ak by som to mala urobit zas,tak by to muselo byt nieco nadzemske,lebo skusenost by mi uz nedovolila naletiet.