Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

nicka1

darika jáj, no tak to ma mrzí, vážne... vidíš, dnes sú všelijakí ľudia... ani neviem, čo ti mám na to napísať, šoklo ma to, ako to hej, ale vrátil ti to nakoniec, no vidíš... pekné gesto od neho, aspoň, že sa spamätal...

darika

Halooo,prisla som vybrat z pracky a povesat,tak som tu zas.
Sway,ja som tiez Bon napisala mozno trosku ostrejsie a potom som sa omluvila.Ja som tiez taka,ze musim povedat narovinu.A Nikka,je dost rozumna na to,aby pochopila,ze jej tym nechces zle,ze sme tu vsetky na to,ze si povieme priamo.Kazda mame na nieco odlisny nazor a je na nas ci si ten iekoho vezmeme,alebo nie.Ale ja zboznujem,ked mi niekto povie na priamo bez okolkov.To je kamarat,ktory sa neboji povedat.
Nikka,ja by som ti napisala,co sa mne stalo,ale neber to ako upozornenie.Mala som 3 rocny vztah ako 22 rocna.Bol to viac menej mafian,ktory mal vela penazi.Chodili sme partia na dovolenky,take ktore by si malokto dovolil,ja som jeho rodine robievala ked mali nejaku oslavu salat a kolac,ktory vsetci milovali a ako sa stalo,sme sa rozisli.Predtym sme boli v Zline a nemal pri sebe dozt penazi,tak som mu dala ja 10 tis.Po rozchode som nevidela ani halier,vraj mi vsetko platil,kupoval mi,co je sice pravda,ale aj ja jemu.Mala som na tu dobu dost penazi.Tak sme sa rozisli tak,ze mi odratal tie moje salaty a kolae a poslal mi po kamaratovi 20 sk ako vysmech,ze to je to,co mi ma dat.Z 10.tisic.Nikdy by som nepovedala,ze sa toto z neho stane.On by to ani teraz neurobil.Sme kamarati ale po rokoch mi povedal,ze to bola len chlapska jesitnost.Ked mal moj krpec asi 2 roky,prisiel za mojou mamou a dal jej pre mna vsetky tie peniaze.Nasiel si frajerku,jesitnost oprchala a uvedomil si,ze to bolo len gesto slabocha,ktory sa nevedel vysporiadat s rozchodom a tak si myslel,ze mi ublizi peniazmi.Neublizil,len seba ponizil.Takze tak nejak sa veci zvrhnu.

bon

darika no neviem ci to bude priesil on to ma od malicka, a druhu hrcku ma na krku, a ta na ruke vyzera akoby bola v zile, ale zase to je blbost, to keby bola tak uz tu davno nie je....no nic, neidem to uz riesit, ide k lekarovi vo stvrtok asi.....a to mayte super teplucko to si poriadne uzivaj, aj skokmi do bazena, a co, ved aj ty sa mozes vatit do detskych casov :DD.
sway ja som taka ist, z toho si nic nerob...

čoStým?Nikka

sway ja predsa viem, že ty to myslíš dobre... neodsudzujem ťa za to...vôbec... veď ti nemám čo vyčítať... :D

sway

Nikka ja praveze vobec nie som zlata:-))Vacsina ludi si mysli,ze som arogantna krava:-)Sa ti tu staram do osobnych veci,len vies ja mam taku blbu vlastnost,ze ked vidim,ze niekto robi nieco zle,tak ho opravim.Dokonca aj casnikovi,ked nalieval vino som musela ukazovat ako sa ma drzat flasa:-))A to,ze som sa ti zaplietla do tohoto ma trosku zamrzelo,lebo to naozaj nemusis robit zle,len som sa o teba trochu bala,aby to nakoniec nedopadlo tak,ze ani im nepomozes a aj tebe budu peniazky chybat.

sway

Jeeej teda darika,ty si paradne uzivas:-))Nenos nas zo sebou tu je pochmurna atmosfera.
Nikka oki ja sa vam do toho nejdem starat:-)Ty vies predsa,co robis:-)A naozaj musi mat v tebe priatel velku oporu,mas dobre srdiecko.

čoStým?Nikka

ale veď ja som to tak aj spravila... dala som mu naraz väčšiu kôpku peňazí... nie len tak trochu... A vráti mi ich, máme aj limit... a bez úroku, to je jasné... Vtedy to naozaj potreboval... A čo sa jeho mami týka, tak už ich nerozhadzuje, lebo nemá čo, lebo môj priateľ jej dá len toľko, koľko bude potrebovať...

darika

Ja sa idem zase vytratit.Zase je krasny den a viete si predstavit co to tu s nami robi.Sme tu nemali takto od min roku.Prve krasne dni.Kamaratka suseda ma vonku velky bazen,tak sa bavime ako male deti.Z trampoliny skaceme do bazena.Vcera stari somari sme skakali a deti sa na nas pozerali.Takze kamaratky moje,ja si idem vychutnat slniecko.Rano prisla mi povedat,ze nejde dat deti do skoly,tak som nechala aj ja krpca.Vcera mali volno tiez.No a co,ved ked aj vynecha on to dozenie.Keby sme mali v skole problem s ucenim,tak to neurobim.Ak tam chutim signal z domu,tak si vas vezmem so sebou.