Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

darika áno, ja sa s ním len musím porozprávať, aby som si bola istá, že my dvaja sme v pohode a tak... A s tým naším kamošom... hm... to je teraz zložité... hej, zlodli sme sa na tom, ale potom sme spolu ešte telefonovali (ja s tým kamošom) a mi to vysvetlil všetko, že jak to bolo... V niektorých veciach mal pravdu on, v niektorých môj priateľ... mne osobne nespravil nič a nemám dôvod sa na neho hnevať, a môj priateľ ho zrejme nedokázal pochopiť v niektorých veciach...Nechcem sa zastávať toho kamoša a stáť proti priateľovi... v tomto smere neviem, čo mám robiť ja... Priateľovi (ževraj) nevadí, že sa s ním kamošim aj naďalej, teda aspoň on to tvrdí, lenže dajak sa mi tomu nechce veriť... možno aj toto je dôvod jeho čudného správania...Aj včera som sa stretla s tým kamošom... má hroznú depku z toho všetkého a trápi ho, že sa môj priateľ už s ním nebaví, všetko sa na neho teraz tiež spustilo... Viem, že keby priateľ vedel, že som sa s ním stretla, tak by mi to vyčítal, ale keď mu to nepoviem, tak mám pocit, že pred ním niečo tajím, že robím niečo poza jeho chrbát... joooj... Ale keď sa mám nato pozrieť z objektívneho hľadiska, tak môj priateľ by sa na neho nemal hnevať, lebo nevedel všetky skutočnosti, ktoré ja teraz už viem... a on o ňom nechce ani nič počuť... A ten kamoš ani nechce, aby vedel niektoré veci, lebo vie, žeby mu to len vyčítal, aj ke´d on vie, že urobil chyby...

darika

To je jasne,ze ten kto chce pomoct,aby ten druhy nebol za hlupaka,tak ostane najhorsi.Ja som ten typ,ze ja poviem narovinu,ak mi na tom cloveku zalezi,aj ked viem,ze tym mozem ublizit sebe.Ale mne bolo nie na mieste to,ze oni sa len pred nedavnom pohnevali,zavolal jej a hned vypustil.Sak to musel vediet uz predtym,tak preco chcel ukazat kamarata az ked nastal problem.To mi pripadlo ubohe.Pravda je,ze bez etru sa listok nepohne,ze na tom nieco je,ale nevyuzijem situaciu a nejdem bonzovat,ked sa s tebou teraz nezhodnem.

sway

Juu ja som vam zabudla este napisat prihodu k tomu kamaratovi.Vy ste sa tusim nejak zhodli na nazore,ze je to sviniar a narusac vztahov,nie?Mame teraz spolocnych kamaratov - par s priatelom a on mi rozpraval,co sa stalo pred par rokmi.Ten chalan tu holku pri kazdej prilezitosti podvadzal,dokonca chodil do bordelov a ona naozaj nic netusila,asi ziadna kontrola nic ,plna dovera..No a priatel sa uz nato nemohol pozerat,ako vsetci v okoli to o tom jej vedia,len ona akoby bola totalne slepa a povedal jej ,co je ten jej zac s podmienkov,ze mu ona neprezradi,kto jej to povedal.No a ona zamozrejme isla za tym jej mu vsetko povedat a ten chalan ziadne omluvy,iba,ze kto jej to povedal..Ona nakoniec prezradila - blba a hadajte kto ostal ten najhorsi?Moj priatel..No comment - ti dvaja su spolu doteraz..

darika

Nikka,musis to brat aj tak,ze malickosti sa lahko rozpravaju.Ked ide cloveku o nieco vaznejsie,tazko sa hladaju slova,nie lahko sa rozprava o dolezitejsich veciach.Moj manzel napr nikdy nechce rozpravat o jeho rodine,ze ho trapi to a to.Je mu to neprijemne a vtedy chlapy radsej mlcia.A o tom rozhovore som myslela toho kamarata co ti chcel dat bubaka do hlavy.
V kazdom pripade sa s nim porozpravaj,lebo viem ake to je pocit nevedomosti.

sway

Nikka,ak ma niekto dlhodobe problemy,tak moze mat odbobia,kedy mu je fajn a nejak to ani nepoznas a potom si to zacne viac pripustat a zostane z toho celkovo smutny.Vlastne sa nic nove neprihodi,co by ho konkretne rozosmutnilo,ale vlastne sa deje uz dlhsiu dobu vela veci a nejak,to na cloveka dolahne..Uz je to lepsie napisane?:-)

čoStým?Nikka

darika on mi nehovoril, že sa chce rozprávať...
sway no celkom neviem čo myslíš,ale ok... :D
Neviem, či to má súvis so mnou, v podstate neviem nič... ale aj keby nie, tak mi vždy hovoril, čo ho trápi, aj keď to bola len dajaká maličkosť...

sway

Ahojte kocky,
coze ja som tretia?Neni mozne.Ale tak som si prispala:-)Nikka priatel je uz 4 dni cudny?To uz je celkom dost,nato aby mu len nejake muchy preleteli cez hlavu.Ja si ,ale nemyslim,ze je v tom niekto iny..Skor bude smutny celkovo,preto mozno ani nechce hovorit,vlastne sa nedeje nic,ale zaroven vsetko,vies co myslim?

darika

No vidis,a predsa sa ti nieco nezda.Mozno len nema posl dobu naladu,mozno ho len nieco hneva co ani nemusi suvisiet s tebou,moze toho byt vela.A nedavas si nahodou suvis aj s tym co ti povedal ten ked ti volal,ze sa chce s tebou rozpravat?Nikka,ked ta tak strasil,nepovedal ti nic,nenaznacil?

čoStým?Nikka

ja viem, nechcem robiť unáhlené závery, to je jasné... A on je typ chlapa, ktorý povie čo sa deje, vždy sme rozoberali všetky problémy, koho čo trápi, teší, čo sa deje a tak...

darika

Nikka,niekedy mozes chciet rozhovorom zistit co sa deje,preco su veci zrazu ine,ale su chlapy,ktori nepovedia ani za svet.Ty si hlavne skus premietnut co sa za poslednu dobu zmenilo,ci je nieco co ho mohlo doviest k tomu aky je.Pred davno rokmi,ked moj muz mal frajerku,tak zatlkal a bola by som ruku dala,ze to tak nie je.Nepriznal sa za svet.Ale to zena vytusi a ja som si pomalicky davala veci dokopy.Len nechcem teba strasit,ze je to tvoj pripad.Ak si sikovna,prides na to,ci ti klame.Len nerob unahlene zavery len preto,ze ti dlhsie nepovedal co ti hovorieval kedysi kazdy den.Kazdy vztah na zaciatku je krasny,Ale po case vasen odide,motyliky z bruska vyletie ale to neznamena,ze odide aj laska.