Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
sway, nie si sama, tomu ver... ja keby som mohla, tak sa prežeriem tak, že konec... :D ale dokážem sa ovládať... tak dúfam, že mi to vydrží... A o spánku ani nehovorím... aj chcem spať... poďme štrajkovať... :D
Baby ja neviem,ci je to vo vzduchu,ale ani mne sa totalne nic nechce.A mam z toho nervi,lebo sa citim neschopna..Najradsej by som iba jedla a spala a pozerala tv.
sway mozno mam nejaku sestru o ktorej neviem:D...ale nie...sranda ze sa ti tak velmi podobam...
sway, všetko sa spraví, uvidíš...
joj, nič sa mi nechce...chcem ísť už domov, len nemôžem... :D
To ta kamoska mojej byvalej spoluziacky sa tak vola,som myslela,ze sa prezradis,ze si to ty,lebo taaa podoba ma hloda:-D
Bon,tak caka vas narocne obdobie a pevne verim,ze tie vysledky dobre dopadnu..
Nikka,ja som stastna,ale teraz ma vela veci sere,tak s tymmusim nieco spravit:-))
nevolam sa lenka:))) ale aj v skutocnosti mam take menej frekventovane meno..:)
bon vidis...:)) potesi to ked priatel ti da najavo ze si mu chybala...a zda sa mi velmi pekne ako sa ta chce drzat za ruku...
bon neboj, všetko dobre dopadne a všetko bude ok... a jééj, super, že ťa tak prekvapil... :D milé...
sway a ty sa nemáš dobre? dúfam, že hej...
Ahoj sway, jeej super, dakujem, poviem mu dnes, dakujem za ochotu, dufam ze nebude protestovat, lebo on sa vzdy boji ist na nejake nove miesto....a ja sa bojim ze teraz ked si najde pracu tak sa vyprdne na doktorov, jaaaj tolko ho toho caka, som mu vcera vravela co je to biopsia, tak sa na mna kukol ci to myslim vazne, a ze si musi zohnat nejakeho znameho chirurga, lebo ze on k nepojde len tak k hocikomu, no bude to s nim tazke a mam pocit ze ma aj strach....tak som mu vravela ze pojdem na biopsiu s nim, a sa ma pyta ci ho budem drzat za ruku, no tak mu vravim ze to asi mozne nebude ze budem musiet byt vonku, tak ze on si sadne pri dvere, a budem mu ju drzat cez ne...., ach jaaj
AHoj ja som ti este pisala k tej brigade pre priatela..
Pre Bon,nech mi posle tvoj priatel CV,kamarat mi odpisal,ze na ich oddeleni sice teraz brigadnikov nepotrebuju,ale ze to skusi potlacit inym managerom.
Inak baby som rada,ze uz sa mate vsetky lepsie:-)
ahojte baby, ja som mala zabijacke 3dni, som rada ze uz je potom, vcera som prisla z prace totalne vycerpana,dva dni som skoro vobec nespala, tak som ako omacka...vcera ma priatel tak prekvapil ked som prisla domov, len ma objimal, bozkaval, vravel ako ma lubi, takze som mu asi fakt chybala :DD, poriadne som si ani necitala co ste to tu popisali....akurat som postrehla ze nikka uz je ok s priatelom, to je super :DD