Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

bon a vies,ze aj ja som dostala chut si nieco teraz otvorit:-))Ach ja blba minus v diete je to vyhodenie alkoholu..Ja som par rokov dozadu bola strasne taka,ze na party som uplne stratila kontrolu a dopadlo to vseliako.Ale to naozaj nie je nic moc,mozno ked si z ludmi,co vies,ze na teba daju pozor sa da aj uplne vypnut.No ja vravim,ze som mala vzdy stastie,ze sa mi nic nestalo.Potom som bola v stadiu,ze som alkohol zacala vychutnavat,oblubila som si rozne znacky vina a dlhu dobu som sa neopila do nemoty.No a teraz som prakticky abstinent az na par uletov..Hahah som vylieceny alkoholik?:-))

bon

no ja rano nevstanem skoro ani keby bkmba buchla pri mne :DD
neda sa okolo domu, chodime na hradzu a zajtra mam zase nabity den, idem na socialku doobeda, potom zajtra je den krivych zrkadiel, tak tam bude cely nas zvaz tak by som sa tam chcela zastavit a vecer som pozvana na rande :Dtakze zase mi to nevyjde, tak snad v sobotu.....
no ja to poznam, mne je tiez zvlastne ked som tu sama, aj teraz som sama, a nemam to rada, vzdy som potom na nete alebo na telefone, vcera som napriklad telefonovala s kamoskou 4 hodiny....mam taky pocit ze uz je to o tej zavislosti aj ked neuvedomovanej...., aspon u mna....a to ked ide s kamoskami, no problem mi to nerobi pokial to nie je na ukor mna, resp. pokial neide sam s otu co ho tak obletuje, ta jedina mi vadi, inak nech si chodi s kym chce,on je typ, ze aj so spoluziackami skoci hocikedy do mesta alebo na pivo....poznaju aj mna niektore, takze mi to nevadi...

bon

sway ako ja si myslim ze je to v pohode, to mne raz kamoska rozpravala ze jej mamina takto prisla, ze si vyspevovala na schodisku, tie babska jazda...., obcas sa treba aj zabavit, mne to uz chyba, ja som tiez volakedy vyrazila aspon dva tri krat do roka s kamoskami takto a ani neviem ako som prisla domov, ale uz teraz neni casu, a tak mi to chybaaa, jaaaaj, clovek sa aspon odreaguje, normalne som dostala slinu :D, teraz budem mozno vyzerat ako nejaky ozran, ale zase podla mna to clovek obcas potrebuje,....uplne vypnut
a tak zase nieco mu odtolerujes a uvidis ze zase nieco vyvedies a budes musiet tolerovat dalej ::D

sway

No ved ja nevstavam naschval,ale prirodzene:-))Proste to mam opacne vecer dlho nevydrzim a skoro zaspim,no a rano som hore tak ako cez tyzden..
Ved skus ist rano na korcule,ci neda sa okolo domu?Ja to tak teraz budem robit,ze si rano odbeham,lebo poobede sa mi uz nebude chciet.
No a ci sa naviazem?pravdu povediac som bola dost,hlavne ked som sa sem prestahovala,nikoho tu moc doteraz nepoznam a bola som aj chvilku totalne zavysla,ked som nemala pracu.Teraz mi je uz dobre.Vacsinou mam nabity program a na nejake vysedavanie s kamoskami na kavicke nieje cas.Len mi je tak zvlastne,ked priatel niekam ide,alebo ked tu zostanem cez vikend sama..Ty to mas ako??Sa mi zda,ze ty si v pohode aj ked s kamoskami ide:-))

sway

No a este k tomu mojmu "ozratiu" aby som to uviedla na pravu mieru:-)Ja toto nerobim,len sme s kamoskou spravili babsku jazdu,tancovali,pili tequilu no a zrazu bum,z nicoho nic som bola totalne mimo,proste som nevedela ,kde je sever,ju som tam nevidela a nejako som dosla domov.A priatel musel ist pre nu.Tym som,len chcela povedat,ze este par akci musim priatelovi tolerovat:-))Lebo som mu to dlzna:-)

bon

no to poznam, priatel ma tiez kamarata, no ani neviem ci je to jeho kamarata, na ktoreho nadava a pritom s nim chodi na pivo...., ja to uz beriem s rezervou, uz to ani neriesim, nema to zmysel, ved nech sa chlapec zabavi,no nie? zase vidis aj ty sa bavis, a ako to si dobre dopadla este teda, ze si sa bola schopna dostat aspon domov :DD
no dnes som mala na plane korcule, ale zacalo prsat, ako na potvoru, zajtra ked mam na plane ine veci tak bude krasne, a tepo, a zase si budem buchat hlavu ze mi to nevyslo.....
a to si chopna kvoli tomu vstat*? no to ja nie, ja ked uz, tak v noci, do takej druhej, tretej, stvrtej do rana, vstat by som nebola schona kvoli tomu...., a pocuj nebojis sa ty nahodou ze sa na neho prilis naviazes??

sway

Hej ty mi citas myslienky:-))Aj ja som najradsej,ked spi - vtedy najviac spravim.A je to vacsinou cez vikend medzi 6 stou a 11stou..Preto ma tu obcas najdete v nekrestansky rannych hodinach:-))To pracujem a priatel spinka,vtedy mi je dobre:-)

sway

No len on je strasny pokrytec,proste na tychto kolegov nadava aki su dementi a teraz sa s nimi blazni?keby s kamaratmi tak som ticho,alebo idem s nimi.Ale takto?mohli mu stacit tie 3 hodiny,co bol doteraz (oni vyrazili uz o 6).No nic je prec a ja to nejak prezijem.ALe zase ked som tu mala kamosku,no tak to bol trapas,lebo som sa strasne opila a prisla domov bosa po stvrnozky a kamosku,co nebola z prahy som nechala na diskoteke a spinava som si lahla do postele..To mal chudak radost.
bon,tak musis rozbehnut metabolizmus,pridavaj ku kazdemu jedlu zelenu zeleninu a trochu sa hyb:-)to pojde aj dalej neboj.

bon

ale prosim ta co by si menila? nevymyslaj, ja som na tom rovnako, uplne tak isto ako si to napisala, vzdy ho vyslem do obchodu alebo tak, aby ma nerusil, a ked odide aj tak nic neurobim......ja to robim tak, ze si robim veci na ktore sa mam sustredit vtedy, ked je doma a ked spi, vtedy som spokojna ze je doma, a ani ma nerusi :DD, tak to skus tak, mozno to zaberie aj u teba

bon

tak ale zase aspon to ber tak, ze sa vyblazni a bude pokoj, trocha sa asi potrebuje odreagovat..., aj to treba niekedy, mohla si ist s nim...
no tak ja chudnem permanetne dva roky, aj ked teraz od januara sa mi podarilo zhodit 9 kil a drzim si to...., som si vzdy vravela ze pri priatelovi mi to pojde lahsie, on je chuducky, no houby, on za den zje tolko co ja za tyzden.....
joooj preklad? pre mna by to bol zabijak, mne tie jazyky idu strasne, ja som mala dost ked som mala prelozit 8 stranovy odborny text....., bolo to o Vygotskom, odvtedy ked vidim jeho meno tak mi husia koza naskakuje....
hej zbabelec, ale co uz, to aj moj je taky, ale zase aj ja som