Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
môj priateľ ma chce nechať... určite... včera som z neho vytiahla, že rozmýšľal posledné 2 - 3 dni nad tým, že asi to tak bude lepšie...lebo nechce mi ubližovať, nechce, aby som sa trápila... Ale povedal, že nad tým iba uvažoval... Včera sme mali brutálny rozhovor večer... sme telefonovali do noci... Niečo sa mu stalo, no ja neviem čo. A nechce mi to povedať, povedal, že teraz o tom nechce rozprávať, že mi to povie o pár dní, ale že určite mi to povie, lebo chce, aby som to vedela, ale nie teraz ešte. Že čaká na niečo, na jednu informáciu a keď sa mu to potvrdí, tak že už nikdy nič nebude ako doteraz... Povedala som, že sa to určite vyrieši, ale mi povedal, že nie, že som naivná, keď si to myslím, lebo neviem o čo ide... Vau...
ahoooj... :D
sway nespím, dnes som prišla do práce až na 8.00 ta paráda... :D
ako sa máte? sa mi nechce čítať, že čo všetko ste tu popísali... :D
Ahojte tak ja som dnes prva?Nikka spinkas este?
Bon a co sa stalo,ze si si nesadla s kamoskami?
no a rychlo to aj opadlo, som si uvedomila, ze s nimi nemam uz nic spolocne......, dajako som sa prilis zmenila, asi budem musiet prehodnotit svoj zivot, a cestu ktorou sa uberam.....
ja by som len potrebovala aby mal den aspon 48 hodin, aby som stihla vsetko co potrebujem a idem napisat kamoskam emaily, ma to teraz dajako premohlo, vobec netusim co je s nimi......dobru noc ti prajem, a nezabi toho svojho....ja sa asi fakt pustim do varenia, to robim vzdy ked som nervozna. papa, dobru noc
Oki bon,tak ja sa dnes lucim:-)Zubky su umyte.Tak ide prepnut na ten film..Neboj to bola ta mladicka sloboda,ale vtedy ti urcite ine veci vadili..Za chvilku sa zase stanes slobodnejsou,ked dostudujes,len inym sposobom:-)
papa a dobru noc
no tak uz je dost neskoro, ak ked vravel ze pride, tak uz by mal byt doma veru, ach ti chlapi....no ja som taka ista, radsej vediet nieco horsie, ako nevediet nic, ale ten moj je z toho na nervy ze vsetko potrebujem vediet......
tak to si dobre vymyslela, ze pustit si film :D, ja z teba zasnem :D, ja sa neviem robit ze spim, mne to neda ho aspon obajt ked pride, aj ked smrdi od piva :D nezaspim uz, spala som asi 2 hodiny, a nie som uz unavena, mala by som este nejaku robotu do skoly ale neche sa mi dristy vymslat teraz....a vies ze ani neviem, tak celkovo, som si pripomenula stare casy a obcas mi to vsetko chyba, ta volnost a sloboda, nebyt viazana na nic a na nikoho, uz to nie je ako bolo, aj ked da sa to sklbit, ale musim mysliet uz aj na niekoho ineho, aj ked viem ze by som nemenila za nic na svete, len mi asi chybaju kamarati a aj rodina obcas....nikto nema cas na nic, som z toho cela otravena
Hnevaaaaaam sa uz tu mal davno byt!!!A hentu uz neporiesim,to je pravda,ale uz som tiez pisala,ze ma ta nevedomost zoziera,ze ak by tam bola nevera,tak ok by som odpustila,ale toto?to su akty X:-))Tak ,ale mam to asi v mojom mozocku zapisane ako neveru.Preto aj ked o tom nahodou hovorim,tak proste utocim,ze jeho milenka atd.
A to ked si zapala po obede ,tak teraz sa ti uz nebude dat?Ja si asi idem pustit fim,aby som rychlesie sa spravila,ze spim:-D hahha teraz som sice v posteli,ale nestihla by som rychlo prepnut na film..A z coho ta chyta nostalgia?za tou tetou a tymi casmi?
no ja som po tej pelchovke zaspala, takze ja dnes spat nepojdem, asi idem nieco navarit, priatel pride asi rano po nocnej, tak bude hladny ako vlk,tak mu asi nieco pripravim, nech neje blbosti zase....a akosi ma chytila taka nostalgia, tak aj tak nezaspim.....,
robit sa ze spis? no to hej, ani ja nemam rada ked smrdi od piva :DD
a hentu uz neries, co bolo bolo, teraz ste spolu a tes sa z kazdeho dna, pokial mozes...., neoplati sa ti to riesit, len sama seba rozculujes a aj tak na nic neprides, a ked on nechce aj tak ti nepovie pravdu.....
hmm neviem a uz to ani nezistim.Proste sa videli iba 3 krat!! a toto mu hned vesala na nos?no neviem,ja toto asi nikdy nepochopim..A kedy pojdes spat?Ja by som uz asi mala ,len sa mi nechce samej,ale zas bude smrdiet od piva,tak sa asi aj tak budem musiet robit,ze psim:-))