Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
A co ta konkretne tak najviac prekvapilo?Skus si to cele nejak posladat a zistis o co moze ist..
jajaja295
Asi myslis,to co som napisala agaven.Hmm ved ja som to nemyslela nijako zle,len som jej chcela poradit,nech sa tolko neuraza.Ked pise,ze bestie nevdacne,tak nech nevesti alebo nech vesti,ked ju to bavi,ale zas nech nechodi hore dole a prekusne tie pochybnosti o "jej schopnostiach" od ludi,co im to nevyslo:-)Len by si mala vybrat,co chce-to je cely moj nazor.
aj mňa to už napadlo...ale nechce mi nič hovoriť... a s tou prácou, no ja neviem... veď sme počítali s tým minule, žeby odišiel za prácou, takže sme to tak nebrali... včera mi povedal veci, ktoré ma hrozne prekvapili a zarazili...
Lebo to by mozno aj zodpovedalo tomu,ze by uz nic nebolo ako pred tym a ze ti nechce ublizovat a nechce ta dopredu strasit,proste caka,ci mu to povrdia.To ma napada ako 1. moznost a druha,ze sa rozhodol odist za pracou a caka,ci mu vyjde daka ponuka?To nemoze byt?
ahojte prepacte ze rusim vasu debatu,ale sway pred chvilou si trafila klinec po hlavicke v takej druhej teme, konecne niekto, kto sa to nebal napisat, vdaka :))
netuším o čo ide... ako mám milión otázok, aj som mu to povedala a on mi nato povedal,že mi všetky zodpovie, že toho sa báť nemusí....ale neskôr, keď mi to povie... a neviem, či to súvisí s jeho zdravím... nebol u lekára, teda aspoň ja o tom neviem... ale to sa predsa dá udržať pod kontrolou, keď sa berú lieky a tak... no neviem... ale som z toho zúfala... to keď mi včera povedal, tak ma to dorazilo...
www.mixershoes.com
Su to tie uplne na prvom obrazku,ak by ta to zaujimalo:-)No akurat citam jak baby riesia,ze ako chodit vo vysokych..No ja stym nemam problem,ale toto je hard core:-D
Nikka a ty netusis o co ide?Nesuvysi to s tymi zdravotnymi problemami,ze sa boji,ze aj on dostane schizofreniu?Mna ine nepada,ze co by mu mohlo tak zasadne obratit zivot..
15 cm? vau, to je super... :) len sa v tom nezabi... a majú aj platformu?
Ahoj:-) No konecne..Sme boli aj ja aj bon vcera vecer same doma,tak sme sa rozpisali:-))Novinky su akurat tie,ze ja som sa dala na dietu a priatel bon si nasiel pracu:-)To je asi to najdolezitejsie.Jejda ja mam nove topanky a maju 15 cm opatok (z tej navyssej casti,zo stredu tak 13) sa citim jak slapka,ale su pohodlne,tak sa tesim,lebo vacsina vysokych topanok mi ostava v skrini po tom co ich mam dva,tri krat na nohe a brutalne ma oderu:-)A co mas ty nove?si bola vcera u priatela?