Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

bon

a inak co ste sa bavili o tych dietach, sway chodis do posilnovne? ja sa tam neodvazim, aj keby som rada, alebo aspon na nejkae cvicenie, mna to doma nebavi, akurat chodim na korcule, ine sa mi nechce samej, si pisala ze sa vyznas, co je podla teba vhodne? ale ja potrebujem fakt zhodit, nie len upravit ako ty....s tou stravou sa snazim jest zdravo, ale dnes ako som bola nervozna, sup cokolada, po takom case, jaaaaj, si to budem zase vycitat este tyzden

bon

sway pomahala, je to komplikovane, je v zlej situacii, a ja neviem povedat nie, ja som taka trubka, no uvidim co zajtra vybavim s jej tetou na uradoch, dnes mam otrasny den...... som si poobede varila a bvzala plechovku z hora z linky, a padla mi primo do tvare, na lico vedla oka, mi to riadne opuchlo a boli to, a to som si pred 3 dnami zase spanok buchla o roh skrine...., ja som totalne nemehlo

sway

Ahojte kocky,ste tu niektora?Ja som sama doma a nechce sa mi pracovat,tak som sem prisla pozriet:-))Nikka aj ja som mala chybu,ale asi iba do 10tej..
bon,a pri tej praci,co si bola na pohovore by si niekomu pomahala?:-)Ved ak sa ti to nepozdava,precvicuj to nie:-)
Sofi tak praca napisana?

sofia.sara

caute baby
no ja som dnes bola nejake veci pozhanat plus s priatelom u lekara..ale inak nic nove:)
mikkus to si si objednala saty na tu svadbu?

čoStym?Nikka

ahojte kočky. no ja sa ozývam až teraz... vidím,že vám išla táto stranka v pohode, no ja som v práci vkuse mala, že "systémová chyba" a nič mi nešlo... takže ozvať som sa nemohla... a bola som zavalená prácou dnes... Jáj, dnes som si objednala také krásne šaty, až dvoje... normáne sa teším, keď prídu, ale ževraj najbližšie 2 týždne ani náhodou nie... takže si sa nich pekne počkám... hm... no nevadí, stojí to zato... :D dúfam, že mi sadnú...

bon

ahojte baby, ja som dnes bola na takom akoby pohovore, kvoli novej praci, lenze nie je to presne to co som chcela, no resp. je to komplikovane, a ja take veci nemam rada, nemam tam istotu, a som zase raz poriadne zmatena, co mam spravit, lebo sa vo mne zase raz ozval chtic pomahat, a neviem sa toho zbavit, aj ked si realne uvbedomujem, ze teraz si to nemozem dovolit, ja som strasna, vobec neviem co mam robit, ci to vziat alebo kaslat na to,. a najhorsie je ze neviem povedat nie, ja som v tomto strasny clovek, sakra fix.....

sway

No ja musim nabrat trochu svalstva a potom vyzmykat tiez akurat zbytky tuku.Proste rozbehnut metabolizmus,lebo ja myslim,ze aj tato moja unava je spojena s tym,ze som dost nepravidelne jedla v poslednej dobe.Plus pridam k posilke aj aerobne cvicenie a bude to ok.Na kg mi je jedno,hlavne mat aspon tych 95/60/90 (cez prsia to viac nestiahnem).Tak a faldy maju aj tie 50kg zenske,prave kvoli tomu,ze nemaju skoro ziadne svaly a tuk sa drzi ako kliest.Mne sa nejak nechcelo teraz do diety,lebo vsak som pisala gate mam 36 a prsia C takze to nieje ziadna katastrofa a v zasade som spokojna,lenze sa mi nepaci ta unava a citim,ze ak by som pokracovala este chvilu tak zacnem normalne kysnut.Tak pekny den,nejak sa ostatne baby neukazali..Tak pa aspon tebe darika:-)

darika

No,tak to je rozdiel,ked to chces pre seba.Ja normalne nemam taky problem ako vela bab tu,lebo na moje miery a vysku,by som nemusela vobec,len mam hrozny pas a z toho nezhodim.To mam cely zivot ja siroky pas.Len trapia ma tie faldicky na bokoch.Nic ine.Zase ale ked ich dam dole,tak uz potom budem ako kostra,tak neviem.Aj moj muz mi hovori,ze to uz ako chcem potom vyzerat.Mozno si ty len uprav stravu.Ja co nejem absolutne,to su vyprazane jedla.Ziadne hamburgery,rezne,alebo tatarky.Nikdy.Mozno aj preto si poviem,ze si doprajem sladke.radsej.

sway

darika,ale tu ide o to,ze mne nevadi chudnut.Ja svoje telo urcite trapit nebudem a o chudnuti a zdravej vyzive viem toho trochu viac ako tieto holky,co bud drzia trapne diety alebo hladuju.Len zase sklzavam do nezdravych stravovacich navykov.Ja viem,ze by so mnou bol aj keby som mala o 10 kg viac,ale na tom nezalezi.Preco by som nemohla mat "dokonalu" postavu a zaroven mu tym spravit radost?To je 1.va vec a 2.ha vec je ta,ze ked ho mam a chvali ma,ze vyzeram coraz lepsie atd je to pre mna hnaci motor,dat si natom naozaj zalezat a vydrzat.