Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?
Jeho bývalá...
No a ked ta tu mam este sa vykecam:-))Ja neviem ,co mam robit,akoze ked je on doma,tak mi aj leze na nervy a sa stazujem,ze ma rozptyluje,ze nic nespravim.No a ked zase doma neni,tak som z toho nervozna a zase nic nespravim.No tak ako z tohto von?:_D Nejaka som zavysla a to neni dobre asi vymenim partnera:-))
haha hej to si vystihla:-))zbabelec..on fakt nevie nic povedat na rovinu a so vsetkymi za dobre.Na rozdiel odo mna;-)
Noo priatel sa mi tu akurat zastavil..Vypil pivo,je vesely zobral fotak a odfrcal na bowling.Som povedala,ze nechcem aby uz odchadzal,no len sa zasmial a ze aj on mi to bude robit,ked ja budem chciet niekam ist.hmm
Bon,no s tym chudnutim sa to zda trochu zlozite,len je figel najst si take hodnoty,pri ktorych zide to kilo za tyzden a zaroven to celkovo vydrzis.Ja teraz chem aj trosku nabrat do tych svalov,tak budem cyklovat sacharidy ako vo vlnach.Snad za ten mesiac budem so sebou spokojna a unava odide..
A na prafcu?no este stale nemam dokonceny ten preklad stranky..
ahaaa, tak sa hra na mrtveho chrobaka :DD, zbabelec chlap, ani pravdu sa neodvazi povedat :DD
no ako ja tiez nejem ziadne blbosti, a ked uz sadke tak si dam ovocie radsej, v tom je cukru dost, neviem co jem spravne a co nie, no ale snazim sa, len ja som mala zelne navyky 9 rokov a za 2 roky to tak lahko nezmenim,tak snad sa raz aj mne podari dosiahnut to co chce, behavat zacnem asi aj ja, raz som to robila, s tetou asi polroka, a vzdy mi to dobre padlo....
no tak ja vzdy volam priatela aby mi nieco podal,ón je zase vysoky, tak vsetko pcha dozadu na skrinu a ani si to neuvedomuje ze ja tam nedociahnem....., no ked sa hentak zrubal, ty jo, no ja by som ho este aj zbila na co sa trepal na hentake labilne...
ale aj tak ti dakujem, keby si nechcela ani by si sa neponukla a nepopytala, on tuto uz robol volakedy, maju v pohode sefa, takze by mu mali vyjst v ustrety lebo ma este skusky, a aj kvoli tym doktorom....
a co mas na praci? to co sa ti nechce?
AAA zabudla osm ,priatel je na firemnom vecierku a tvari sa,ze sa za mnou ponahla:-))No blbost,radsej sa tvari,ze ma vybity telefon:-))
Tak si kupte nejake schodiky,ked si malinka a nedociahnes dobre,my tu mame asi 4metrove stropy a nemame rebrik,tak priatel, ked vymienal ziarovku ,musel dat na komodu este aj stolicku a na tu sa postavit,no co myslis?:-D Zrubal sa!!!Ja som sa vtedy strasne zlakla,ale teraz sa mu smejem..
Inak super,ze nasiel pracu:-) Gratulujem.Z mojej strany je to v pohode,ved som nic neslubila a to opytanie ma nic nestalo:-)
No ja som mala kedysi daaavno priatela,ktory bol posilnovanim doslova posadnuty.A tak viem ,co jedol a ono to je v podstate jedno,ci chces pribrat alebo schudnut,mala by si jest to iste ,len v priberani toho zjest viac a v chudnuti menej.Cize som vyhodila momentalne vsetky sracky a nastavila rezim jest kazde 2 max 3 hodky:-))To mas chut na sladke ,ked zjes daky rychli cukor,lebo ti to vykyve inzulin,cize v diete vyhradne komplexne sacharidy.Potom to v pohode vydrzis.Len ja som truba,lebo sa mi nechce varit,ale tak zacala som,tak idem.No chodim do posilky asi od januara aktivne,len ked som chudla som aj behavala a teraz sa mi uz nechce.Pred tym som rok kysla:-) a pribrala (to som pisala,ze uz je dolu) a zase este pred tym s tym byvalim frajerom som chodila pravidelne (inak sa nedalo:-)3x do tyzdna asi rok..
no mohla aj rozbit ja viem, priatelovi to ani nepovie, ak mi to poriadne nezmodra, lebo mi zakaze brat veci z linky...
vysledky este nema, dnes bol na krvi, a vysledky budu pravdepodobne v pondelok a neviem kedy dostane potom termin....ale uz ma pracu, vybavil si to ani neviem kedy, takze dakujem ze si bola ochotna pomoct, normalne mi je luto ze som ta zbytocne prehnala, je zaujimave ako su ochotni niektori cudzi pomahat, pricom tvoji znami sa dokazu uplne vyprdnut, aspon vidim ze su este aj dobri a ochotni ludia.....
no pomahat hej, uvidim, neviem ci sa mi to vrati, aj ked mamina mi vravi ze hej, ale tak to neriesim, mozno ano mozno nie....
a kde je ten tvoj priatel? v praci?
Jejda tak to s tou plechovkou si mala este stastie...Vsak to ti mohlo aj hlavu rozbit,keby z vacsej vysky padla..
Hmm ved uvidis,ale ja hovrim,ze vsetko dobre aj zle sa nam raz vrati,teeda,ked tolko pomahas sa ti to snad v dobrom tiez vrati:-)A uz ma priatel nejake vysledky?Ja cakam na toho mojho,super - toto nemam rada,lebo on mi vzdy nakeca,ze bude doma uz o 9tej a blbost,ma vypnuty telefon a myslism,ze sa zdrzi aspon do 11 - 12..