Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

No a prepac,ale teraz mi pripominas niektore tie,co pisu o chudnuti.Neviem kolko vazis,ak si pisala,bud som zabudla,alebo prehliadla,ale chudnut kvoli chlapovi,aby som mu urobila radost?To by som ja nikdy neurobila.Ma ta rad na prezentaciu,alebo preto aka si?To myslis,ze keby si mala o 5-6 kg viac,ze si najde inu?Tak potom kasli na chlapa ako trapit telo.Ja ale neverim,ze on ti vycita nejake kolo navyse.To mas len ty v hlave.Sa bojis,ze o neho prides?Ved on uz musi vediet za tu dobu co ste spolu,ze ma rad teba preto aka si,a nie kolko mas kilov.

sway

No ved prave,polievky ,mliecne diety, dokonca aj 90 dnovka su podla mna totalne kraviny.Dalej ma vytaca ta tlsta ,co hladuje,lebo takto vydrzi max tyzden a vsetko sa jej to vrati.Si mysli,ze je hrdinka,ze tu na fore dokaze vsetkym,ze schudne a stavim sa,ze o 2 tyzdne uz prestane vypisovat svoje skvele jedalnicky.No nic.Ja idem do diety,lebo ako som pisala vaha je v poho,ale v poslednej dobe divne jem.Proste som mavala rezim,kedy som sa aj citila dobre a teraz som taka-vsak som to pisala,ze sa mi nic nechce.A ked ma ten moj priatel rad 50kg zienky,tak mus pravim radost;-)

darika

Ahoj Sway.A co si ty?Preco chces chudnut?Ja som sa na to vykaslala.Ta polievka je kravina.Zvladla som ju jest tyzden,ale bolo mi s nej fakt zle.Ona sa nesmie ani solit.Nic.Nemam pocit,ze som ale schudla.Mozno ano,ale ja som popritom skakala na steppery.Ja chcem tiez dat dole aspon 3 kg,ale nejdem sa trapit ako tie s tych tem o chudnuti.Nerobim nic,uz ani neskacem,len som uplne prestala jest sladke.A to je pre mna utrpenie.A jem posledny krat 3-4 hod pred spanim.A mam pocit,ze je to lahsie ako pri polievke.Ble.

sway

Ahoj darika,ja som mala skolenie tak som nepisala.Az teraz som dorazila.No nic zacinam s dietov,tak rozmyslam,ci zalozim temu pre ostatne baby na inspiraciu alebo kaslem na ne:-)Pozeram az teraz do tej sekcie chudnutie a co tie stvaraju to je hrozne daco..Jak si ty dopadla s tukozrutskou?

darika

Jeeej a dnes som tu prva.Asi si urobim tortu.A co sa stalo?Na Slovensku vybuchla bomba?Alebo ste dostali prasaciu chripku?

čoStym?Nikka

darika, ale aspoň si ma vyhecovala poriadne a dala mi do krvi adrenalín a bola som odvážnejšia, chápeš? a preto som tomu rada... :D

bon

juuj darika, tak ta tvoja nalada to je neprijemne, mna to tiez niekedy chyta, ale priatel to zatial toleruje, a myslim ze aj tvoj manzel, ved aj blbe obdobie prejde, a budete to mat zase fajn, mne osobne pomaha, ak vtedy vypneme, ideme do kina, na nejaku vystavu, akciu alebo tak.....
sofia a co priatelova noha?a tvoja diplomovka?kedy mas statnice?
inak vidim ze ste hadali mena, no na moje ste sa netrafili :D, ale bolo tu uz spomenute ohladom niekoho ineho :D

sofia.sara

dari...ale zase si to neber tak ze si iba strasila..napisala si svoj nazor na to a v tej chvili som mala podobny-tiez na zaklade skusenosti nielen z mojich ale aj z okolia takze podla mna si len nikke mohla pootvorit oci, a aspon nemusela byt taka zaskocena keby nieco....
samozrejme ze to len cisto teoreticky..a mozme byt rady ze to dopadlo ok..:)

darika

Ahoj Nikka.Ale prd som v pohode.A hlavne ten vcerajsok ma bude zrat este dlho.To je,ze ja ked nieco urobim zle,tak ma to potom zerie a nemozem si ja odpustit.To mam za to strasenie ked si mala problem.To sa mi vratilo.Ani s tym sa nemozem nejak zmierit,ze namiesto,aby som ta podrzala,som ta len bubakovala.A pritom ja nie som pesimista.Prave,ze ja sa snazim zo vsetkeho vybrat a obratit na dobre.Neviem fakt co mi je.

čoStym?Nikka

jéj, no vidím, že ste tu riešili svoje mená, hehe... :D aj mne pošlite, ste ma z toho vynechali...takže šup, šup... čakám maily teraz... :D
sway a ešte môžem byť aj Nikola, aj Monika, hehe... :D
darika dúfam, že už si v pohode... :)