Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

bon

ja mam radsej cervene vina, ked uz vino :D, inak to sampanske, mala 3dcl flaska mi akurat staci :D. juuuj, mam strasnu chut teraz, sakra......
no neviem, ale tak kazdopadne si museli byt do istej miery blizsky, ak mu povedala take veci, ale zase niektore zeny su truby a povedia hocikomu hocico, aj priatelovi povedala spoluziacka ze bola na potrate, pricom sa poznalia si mesiac, az prisiel taky rozhadzany ze ako mu to mohla len tak povedat....a zeny su schopne sa strasne rychlo naviazat, a vsetko predramatizovat, takze nemuseli mat spolu vobec nic, len ona to zle pochopila a prepiskla, nikdy nevies....

sway

Nejak padol server..Hmm ani ja sa do vin az tak nerozumiem -rada si necham poradit,ale zase viem co chuti dobre a co nie.A aj tak mam najradsej lahke biele vina.Aj mame este daku flasu tusim,ale ani nejdem pozriet,lebo by som ju asi hned otvorila:-D
Hej on to vie,vsak ja mu tu zensku pripominam stale ,aj ked uz presiel odvetdy rok a pol pomaly.Len mal mi povedat,ak medzi nimi daco bolo,lebo mne sa proste neche uverit,ze ona mu vykricala,ze je zbabelec a ze mu aj hovorila,ze myslela,ze stretla konecne nikoho normalneho,ze uz pred tym mala potrat a take veci.Podla mna toto sa nehovori niekomu,kto s tebou nic neriesi..

bon

myslim ze je jedno ako to volate, hlavne ze mate ten pekny vecer, ja som potom vzdy taka oddychnuta a uvolnena, neviem preco, ale jeden vecer mimo domu a som spokojna na dva tyzdne....teraz by som strasne chcela ist na shakespearovke slavnosti na hrad, len tam bude urcite strasna palka vstupne, no uvidime, bola som s tetou v prahe a bolo to uzasne, ako nezabudnutelny zazitok pre mna......
no to viem to si pisala, to si pamatam, ved to je prave to, ze stane sa jedna vec a koniec, uz neveris tak ako predtym, aj si mu vravela ze je to stale v tebe?

bon

myslim ze je jedno ako to volate, hlavne ze mate ten pekny vecer, ja som potom vzdy taka oddychnuta a uvolnena, neviem preco, ale jeden vecer mimo domu a som spokojna na dva tyzdne....teraz by som strasne chcela ist na shakespearovke slavnosti na hrad, len tam bude urcite strasna palka vstupne, no uvidime, bola som s tetou v prahe a bolo to uzasne, ako nezabudnutelny zazitok pre mna......
no to viem to si pisala, to si pamatam, ved to je prave to, ze stane sa jedna vec a koniec, uz neveris tak ako predtym, aj si mu vravela ze je to stale v tebe?

bon

no tak na dom perignon zatial nie, nastastie :DD, skor na pomery, a na moet chandon, tie dve znacky u mna vyhrali :DDssme boli aj v pivniciach moet chandon, no uzasne tam bolo......tak zase ja sa do vin tak velmi nerozumiem, skor absolutne, viem ze teta ma vzdy dobre, ujo to nosi z belgicka, francuzska a tak, maju toho doma strasne vela, tak vzdy ked som u nich tak popijame, tu nemam s kym, priatelovi to nechuti a sama by som si pripadala ako alkoholik, aj ked teraz mam strasnu chut ako o tom rozpravame.....tak to mate fajn poriesene potom, lebo ono v obchodoch a hlavne u nas sa to vobec neoplati

sway

Hej je to strasne zlate,ze normalne randite:-))My to uz iba volane,ze "spravime si pekny vecer":-))
Ja viem a nechcem vyvolavat,ale ked povie,ze uz ide a nechodi,tak sa aj bojim,ci sa mu nieco nestalo,no a ked zdvihne - vysmiaty to ma iba vytoci:-))Ale vsak som tu pisala tu historku,jak bol s tou zenskou na "rande" a potom dlho nedvihal,ze si tam akoze zabudol mobil.Doteraz neviem ako to naozaj bolo..no a odvtedy som sa dost zmenila.

sway

Si sa naucila na veuve clicquot sampanske,ci dokonca dom perignon?:-D Vina su dobre viacere,hovori sa ze francie je no1. ale ja mam napriklad rada aj californske vina,potom novy zeland,niektore spanielske.Dokonca mi chutilo aj jedno BIO vino:-DJa tu mam takeho dovozcu a vzdy nakupime okolo 10 flias rozncyh vin,ono je to perfektne,ze vino ako vino ,no pritom kazde chuti trosku inac:-)a takto mame kvalitne vina za celkom dobre ceny..A tiez flase za 4000kc teda nekupujem,jedine ak do archivu:-)Nejak som sa rozkecala..

bon

tak mi sme vela nenarandili tak si to vynahradzame, pozval ma do kina, mam si nieco vybrat, a potom pojdeme na prechadzku do mesta asi, uvidime, ake bude pocasie....je to take mile ked mi zahlasi ze ideme na rande :D
no tak to ja mu uz nevyvolavam, aj ked to nutkanie mam vzdy, a je to strasne, ale asi to nei je dobre, bude mat pocit ze ho kontrolujes prilis, neziskas tym to ze pride skor, len by nemusel nahlsit ze pride vtedy a nakoniec neprist, to nemam ani ja rada, ale ja som mu to vyvetlila, nech mi radsej povie pravdu a hotovo..., aj ked ono, ved vies ako to chodi ked si vonku sniekym, nikdy nevies ako a kedy sa vymoces, kto ta este zdrzi, rep. zabavi....

bon

myslim ze nie si vylieceny alkoholik :DD, kazdy ma take obdobie, ze sa opija do nemoty, podla mna je to normalne, neviem....my sme to vzdy tak riesili, ze ked sme isli viacere, tak z toho nejako prirodzene vyplinula, ktora ostala viac pri zmysloch a ktore menej, ze vzdy bol aspon jeden, co vedel co robi :DD, a vzdy sme sa nejako prestriedali, naposledy ked som bola takto na akcii, tak som kecala s bratovymi kamosmi a ani o tom neviem poriadne, a jeden ma nechal pozdravovat, vraj sme pekne vyzerali :DD, no ale tak aj tak sa da :D to ja som prila u tety na chut francuzskeho sampanskeho a kvalitneho vina, ma naucili pit drahy alkohol a lacny mi uz nechuti...., ten si dovolit nemozem, tak nepijem :DD, jedine ak uz ideme niekam na nejaku akcii, co je raz za uhorsky rok

sway

Teeeda,ze rande:-)Vy sa este s priatelom pozyvate na rande?
Tak zase ja som rada,ze si tu:-)Obidve sme same,tak apson stihneme popisat a neni nam smutno:-).A internet je lacnejsi ako telefon.Ja zase mam nervy na seba,lebo ked je priatel niekde dlhsie ako povie (co je vzdy) tak mu zacnem vyvolavat kazdych 5 minut,lebo on mi aj povie,ze je na ceste a za 15minut volam a on ani nevyrazil a ja uz cakam..Toto este nemam moc rada,ze vzdy povie,ze ide uz za mnou, no a este ani nevyrazi..Ale o tom uz bolo na zaciatku:-)