Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

jajaja295
Hmm sranda:-)To by ma az zamrazilo,keby mi niekto povedal nieco fakt konkretne z minulosti:-DJa som sa stretla iba s tym,ze tyto pseudomagovia hovoria iba omacky a neutralne veci a kto chce vidi v nich seba.Tak isto su aj horoskopy napisane.Ale ako pises,ono vestba moze cloveka dost ovplyvnit,cize ja sa riadim tym,ze co sa ma stat,sa aj stane.

jajaja295

sway vacsinou vestia z kariet,sice nikdy nic nevyjde na 100 % hlavne v mojom pripade :DD,ale to som si zvykla, ale dobra vestica je taka, co sa nic nevyzveda a vie ti povedat veci z minulosti

sway

Uvidis NIkka,ja verim,ze si to vysvetlite:-)A povie,preco je taky zvlastny.A celkom ta chapem,ze by si neprekusla,keby ta nechal..

sway

jajaja295
A mozem sa spytat akym sposobom vestia?Mne to pripada nepredstavitelne,ze niekto vidi buducnost na 100%,ved niekedy clovek zmeni zmyslanie a otoci sa o 180stupnov a veci naberu uplne iny spad.Cize ja myslim,ze sa da mozno nejakym sposobom predpovedat,ale mozme to sami zvratit.A to akym smerom sa cca uberame vieme odhadnut aj bez vestby..

čoStým?Nikka

až teraz som si všimla, že si mi nechala odkaz na tie topánky...jéj...pekné...sexi... :D A viem, riešim s ním v poslednom čase toho dosť, to je pravda. Viem, že niečo nie je v poriadku, povedal, že to naozaj nesúvisí so mnou, no už neverím...Fakt msím len počkať, že čo sa stalo, nechcem ho nútiť aby mi to povedal, keď ešte nechce... tých pár dní musím ešte vydržať... Ale mal by si dobre rozmyslieť, či ma nechá, lebo keď to spraví, tak už nie je žiaden krok späť a príde o mňa aj ako o kamošku, lebo ja by som nedokázala sa s ním baviť tak, jak keby sa nič nedialo... povedal mi, že o mňa nechce prísť, a keby sme sa rozišli, tak by sme sa aj napriek tomu stretávali a volali si, lebo si nevie bezomňa predstaviť život, a hrozne by som mu chýbala,aj tie naše 4 - 6 hodinové nočné telefonáty... No nepovedala som mu, že o to všetko by prišiel...

jajaja295

sway ja poznam par vestic co su fakt dobre a vedia super vestit, ze sa to aj plni, ale osobne si uz nedavam vestit, lebo ma to nejak nezaujima a zbytocne to ovplyvnuje ludi

sway

Nikka ,ale v poslednej dobe s nim toho ozaj dost riesis..Asi nieco fakt nebude uplne OK.Aj ked ta minule ubezpecil,ze je..Na to to sa neda nic povedat,iba pockaj a uvidis:-))Alebo si daj vyvestit:-D

sway

jajaja295,
no neviem,ja obcas len nakuknem a pise velmi zvlastnou slovencinou,to som nepochopila,ci je zamer alebo nie.A ono ja fakt neviem naco je to cele vestenie dobre,aj keby nieco "videla" tak tym ludom,co povie dobre sa budu predcasne tesit a tym,co zle zase stresovat a ked to nevyjde sa ani necudujem,ze nadavaju..Ale tak zase je to ,len na ludoch,ci si daju niekomu vestit alebo nie,cize by mala byt v tychto veciach ucta z oboch stran.(kazdy by si mal byt vedomy,ze to proste nemusi byt tak ako ona hovori)

čoStým?Nikka

to bolo v súvislosti s hocičím, nedá sa zhrnúť 5 hodinový rozhovor do pár riadkov, chápeš... :D Moja fantázia je nepredstaviteľne nekonečná a pracuje na plné obrátky - vždy a všade. A aj teraz a predstavujem si milión vecí, čo sa mohlo/môže stať... no neviem... fakt neviem... ale nemám z toho dobrý pocit...

jajaja295

vies sway, ja som jej tiez uz raz napisala pravdu a to si mala vidiet jej reakciu, preto do tej temy uz ani nechodim a viem o jednej osobe, co si tam dala vyvestit a nic z toho nebola preavda a ona jej na to odpisala,ze naschval jej vyvestila sprostost, ze lebo vedela, ze ju len skusa, proste ona si neprizna chyby a takych ludi ja fakt nemusim