Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Nikka,neboj uvidis ako to dopadne - ja myslim,ze dobre,ze ked hovori,tak to nesuvysi s tebou.A ty si dobre dievca,tak ak ta priatel naozaj necha,pride o viac ako si mysli.Ale zase nezanevri na lasku,pre jednu nevydarenu,uvidis zivot ide dalej a bude ti zase s niekym odbre..

sway

jajaja295
A mozem sa este spytat ,co ta priviedlo k tomu ist vlastne k vestici?Bola si v nejakej tazkej situacii,z ktorej si nevedela von?(mna to nikdy nenapadlo dat si vestit)Este rozmyslam,ze ak su zakaznici ludia,co naozaj potrebuju vaznu pomoc,potom je tento obor vyslovene neeticky a vestice sa cisto obohacuju na ludskom nestasti.Ak k nim chodia babenky si dat predpovedat,ci im vyde vztah,to mi az take strasne nepride,ak im aj povie blbost:-)

čoStým?Nikka

sway, no veď to, že zatiaľ... ale dokedy... ach jáj... prečo ho tak strašne ľúbim? dúfam, že sa to všetko vyrieši, myslím, že cez víkend mi povie, že čo sa vlastne stalo... fakt som zvedavá...

sway

Nikka,ale laska je tu s nami,budme s nou :-D Aj ked odide,tak pride nova..Skus si to nastavit v mozgu tak,ze co bolo bolo a otvorit sa novym zacitkom,nechaj v srdci peknu spomienku a pohni sa dalej:-)Ved je tolko veci,co este zazijes a uvidis,ked ti to nevyslo s jednym chlapom ,vyde to s inym:-))Alebo budes marne bludit cely zivot po tomto svete a skusat a skusat..Ja sa bojim,ze to posledne je moj osud,ale nevadi,zatial neriesim:-)Jejda,aj ti tu uz pisem,ze ako sa vyrovnat s rochodom a ty si zatial stastne zadana:-)

čoStým?Nikka

sway, odovzdala som mu svoje telo, dušu aj myseľ, odovzdala som mu celý svoj život a zmysel? prežiť pár úžasných mesiacov a potom sa trápiť roky? Toto je láska? Nemyslím si... Stojí to zato? A nepreháňam, keď píšem že trápiť roky, lebo mňa to vždy dlho drží...

sway

jajaja295
Ked tie vestice tak strasne "pomahaju" mali by zakaznikov kasirovat az potom,co je vestba osozna a nejakym sposobom pomoze:-DProste klasicka zarucna doba:-))Ale to by vsetci podvodnici museli z businessu odist..Ale fakt neviem,co je cielom tej agaven,zeby sa tolko nudila a kazdy den vymyslala osudy ludom?ved to robi zadarmo,tak z nej trochu nechapem..

sway

Nikka nevymyslaj.Laska je ,ked niekomu veris a odovzdas mu svoje telo,mysel aj dusu.Ja by som to takto nejak opisala a to,ze on vyvolal u teba tieto pocity a potrebu povedat mu lubim ta,tak je to len a len pekne a aspon si zazila tie krasne pocity nie len lasky,ale aj opatovanej lasky.Ak to aj nebude trvat dlho je dolezite,co si citila.Ja som zazila nieco podobne a nevymenila by som to ani za spokojny dlhorocny vztah s niekym koho mam sice rada,ale nelubim ho.

jajaja295

sway ved ja som bola raz u takej, co akoze vestila a to som zaplatila 500 sk a nic sa nesplnilo a ani nevidela nieco zle,co sa mi stalo 2 mesiace dozadu, no tupana

čoStým?Nikka

sway, vieš... nikdy som neverila na lásku, že existuje, lebo som ju nikdy nezažila... lebo vždy som ľúbila len ja... mňa zrejme nikto... Ale keď som začala chodiť s NÍM, tak som začala veriť, že láska predsa len existuje, lebo som fakt vždy cítila, že ma ľúbi... On bol prvý chlapec/chlap, ktorý mi povedal, že ma ľúbi... a ja som po prvý krát až pri ňom vyslovila slová: ľúbim ťa... on ma to naučil, dovtedy som to nedokázala vysloviť... blok? možno... Ale teraz viem, že som si to len namýšľala a žiadna láska neexistuje... čo to vlastne je? Asi som to brala príliš vážne... asi ho až priveľmi ľúbim...