Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

čoStým?Nikka

sway ja viem, že milión iných ľudí sa ma horšie ako ja... to viem... Ale ja k šťastiu nepotrebujem fakt nič, len to, aby ma niekto ľúbil a aby som ľúbila ja jeho... to je všetko... ja nepotrebujem domy, autá, peniaze...lebo toto všetko mi je nič, keď pri sebe nemám nikoho... a viem o čom hovorím, tomu ver... Proste som brala náš vzťah vážne a on mi dával na to dôvody... Ale teraz viem, že už to nespravím a nebudem to tak brať...

sway

Nikka,ty tej laske prikladas prilis velky vyznam po prilis kratkom case.Preto sa trosku o teba bojim,lebo viem,ze by ti to moc ublizilo,keby ste sa rozisli..Nechcem ti do toho kecat,ale skus sa na urcite veci pozriet trosku s nadhladom.Viem,ze je to otrepane,ale niektori ludia trpia 1000x viac ako ty.A ja myslim,ze ked mas optimisticky pristup k zivotu,tak budes stastna.No je normalne,ze niekedy je lepsie inokedy horsie,taky je zivot.Ja som zase prilis velky idealista a potom sa viem pekne sklamat,ked nieco nedopadne uplne podla predstav,ale to je ina kapitola:-)

čoStým?Nikka

nemyslím, že som naivná celkovo v živote, ale som optimistka a pozerám sa na svet v tých lepších farbách a nehľadám všade len to zlé, ale len to dobré... Ale som naivná vo vzťahoch, lebo ja si fakt myslím, že ma majú radi a potom zrazu príde koniec a ja neviem čo som spravila zlé... Ale zase nedokážem myslieť len na to zlé... jáj... a neupadám do depresií, to nie... veď ešte nemám dôvod... a dúfam, že ani nebudem mať... no vidíš? zas len verím, že to bude ok... to je môj problém, že si myslím, že dokážem vyriešiť všetko nevyriešiteľné

sofia.sara

ahojte kocky
no mna dnes boli priserne hlava od vcera vecera..musim si este lahnut lebo mi asi vybuchne..vcera som bola s priatelom u lekara ale nic nove akurat ze ta operacia bude na dva krat takze"parada" prave to priatel nechcel..lebo sa to bude len natahovat takto..
nikkus tak to ma velmi mrzi..ale mne sa to v poslednej dobe tiez ako darike moc nepozdavalo hlavne to z tej nedele ked sa spraval hlupo na danu situaciu-ze ste spolu dlho neboli absolutne sa ti nevenoval a pod...mrzi ma to ...svata pravda je taka ze cas ukaze co dalej..bud silna..ja som v tomto taka ista ze ked mam niekoho naozaj rada a skonci to tak ma to este dlho drzi...ale este stale je tu sanca ze sa to nejako urovna:) takze este nehadz flintu do zita jak sa vravi:)

jajaja295

sway na moje stastie uz mam robotu,ale u tej sprostej som bola pred 2 rokmi a potom som uz nesla k ziadnej,aby som jej musela platit,chodim na jedno forum a tam zadara vestia a ani sa nenechaju prosit ako niekto...

sway

Nikka,Ved sa este nic nestalo.A ano si trosku naivna,to sa aj mne zda,aj ked ta osobne nepoznam,ale o to si stastnejsia:-))Lebo sa fakt tesis z malickosti..A NEUPADAJ DO DEPRESII!!!

čoStým?Nikka

sway dakujem... a nebol by to môj prvý stroskotaný vzťah a už nemám síl bojovať s láskou... rok som bola sama, zvykla som si a láska mi nechýbala, ani som sa nad tým nezamýšľala, až kým som HO nestretla... Možno keby som nebola taká naivná a nemyslela si, že ma fakt ľúbi,tak by som teraz nebola taká zaskočená tým, čo sa stalo...

sway

jajaja295 takze nevysla predpoved?Dufam,ze mas pracu,nech povedala hocico:-))Teda nezamestana a utracas na vestice:-))Neber to ak urazku,ja to celkom chapem,ze ked sa dlho nieco nevyvija,clovek zacne byt nervozny z toho ako to cele dopadne..