Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

sway

Ja som ich kupila normalne na predajni,ale inej farby ako su na obrazku - take bezove,lebo,ze k letnym satatm a tie mam vacsinou svetlych farieb.No ja sa niekedy zabijam aj v sandalach s 8cm (a uz som dvoje buchla do skrine,co mi strasne znicili nohy),velmi zalezi ,ci su tie topanky pohodlne a tieto su super,lebo su kozenne a makkucke,tak ma neodieraju a pevne v nich drzi noha,tak sa da aj v celku normalne chodit:-))Len pre mna nezvyk-som teraz vysoka ako priatel a ten ma 186,tak trochu nezvyk:-))

čoStým?Nikka

ja mám tiež také topánky jedné, čierne, lakovky, platforma a 10 cm opätky... sú také pekné, sexy... tiež sa cítim tak hriešno, keď ich mám... :D

čoStým?Nikka

darika ahoj... som rada, že mi to povedal, lebo som trvala na tom, aby bol úprimný, lebo mám pocit, že má pochybnosti o našom vzťahu a tak... a povedal, že sa musí priznať, ale je to tak a že nad tým rozmýšľal, lebo ma nechce trápiť, lebo pri ňom nebudem šťastná, lebo on má množstvo problémov a ešte aj ten, čo nastal teraz - a zrejme bude neriešiteľný (fakt neviem, že čo to je), že len čaká na to, že mu to má niekto potvrdiť, alebo vyvrátiť, ale zrejme sa to len potvrdí a fakt sa to nebude dať riešiť... a nechce, aby som sa len zbytočne trápila...

darika

Sway
Tak to mam dost.Boze,ja v takych popach fakt neviem.Ja som vacsinou platformy nosila a na take podpatky som nikdy nemala sa v nich naucit chodit.Predstav si chlapa v takych a tak nejak by som v nich chodila ja.Pritom sa mi to strasne paci.To mas aj kupene z tej stranky?

sway

Dari tak som rada,ze tu nevyzeram,ze som uplne mimo a nerozumiem zalubencom:-))
Inak ja mam cez 170..mozno aj 173.A zijeeem ved vravim,ze vyzeram jak slapka,DOMINA,len mi bic chyba:-D

darika

Sway
ty si mozno myslis,ze nevies poradit,ale pre mna by si bola kedysi ten pravy clovek.Ty vies aj podrzat,ale aj veci vidiet chladnou hlavou,a ja by som od teba nikdy nechcela take lutovanie a vtedy viem,ze by si ma vedela rychlo prebrat.
Apropo-tie topanky su uzasne.Take presne maju aj tu v jednom znackovom,co tam kupujem,ale ja by som sa na nich zabila.Ja mam 170cm a vies si ma predstavit?

darika

Ahojte kocky.Sway,ja som v noci chvilku sledovala co pisete,ale potom som si zapla film na nete,nechcela som sa vam do toho miesat.Mala som pocit,ze je to taka damska jazda,kde vam je dobre dvom.Len ti zareagujem,ze som sa aj zasmiala,lebo ten tvoj robi presne to co robieval ten moj.Volavala som mu kazdych 5 minut a uz uz bol doma.Uz som na ceste,potom uz som pred domom,uz som vo vytahu a ja uz dvere otvarala a on stale na tom i8stom mieste s chalanmi.Ako sa teraz na tom zasmejeme.On mi aj hovoril vtedy,ze cim viac ho budem volat,tym neskor pride.Len aby neukazal chalanom,ze odchadza na moje volanie.
Nikka,neviem co ti napisat.Nic ti teraz nepomoze,ale ver,ze Sway ma uplnu pravdu.Aj ked tento tvoj problem je teraz ten najvacsi,lebo iny nemas,ale po case sa otrasies,a (ak bez neho a s niekym inym),zistis,ze si mozno len lietala a snivala a vobec to nebolo take dokonale.Nikka,ja si myslim,ze ste spolu dost kratko na to,aby si sa tolko trapila kvoli nemu.Neodradzam ta,ale kedy si zalozila tuto temu?Uz vtedy si mala problem a nevadilo mu,ze sa trapis.Preslo par tyzdnov,nevsimal si ta,omluvil sa,par dni bolo dobre a zase toto.Nikka,pisem ti to len preto,ze ja mam za sebou dost vztahov a po kazdom som si myslela,ze to neprezijem,ze uz nic lepsie nenajdem,po kazdom vztahu som chcela umriet.Nejedla som,nikoho som nechcela vidiet,nechodila som von,proste som sa ozaj trapila.Ale vzdy prislo nieco nove a ja som zrazu zistila,ze som zalubena este viac.Ja viem,ze mi teraz neuveris,ale je to tak.Este nevies kolko dobrych ludi a mozno lepsich je na svete.Len o nich teraz nevies.A zase ti poviem uprimne,ze nerozumiem o co mu zase islo.Naco ti to hovoril?Aby si sa teraz par dni trapila a zila v nevedomosti?Vsak ti to mohol strelit na rovinu vtedy,ked uz bude vediet a nie hovorit,ze rozmyslal,ze sa rozide,ale caka na informaciu.Chce ta trapit,alebo...Nerozumiem.

sway

To fakt:-))Juu tak to som rada,ved ty vies,ze ja to myslim s tebou dobre a nechcem aby si sa trapila,len som si nemyslela,ze som ten pravy clovek,co vie niekoho podrzat,ked ide o city,lebo vsak vies,ja som taka "chladna".Som myslela,ze by ti lepsie padlo,keby tu bola darika alebo sofi:-)

čoStým?Nikka

sway dakujem... už upadlo zo mňa také napätie jaké som mala ráno... pomohla si mi... nieje to ešte 100% ok, a ani nebude dokiaľ sa to nevyrieši, ale je to už lepšie... :D som rada, že si tu

sway

Vies Nikka,niekoho motivuje,ked sa porovna s tymi,co su na tom horsie (polaska to ich ego,ze to nie je az take zle) a niekoho zase ked s tymi,ktori sa maju lepsie (nejak to nakopne).Tak neviem,co ti napisat,aby si sa citila trosku lepsie.Preco sa vsetky mlade baby trapia a su nestastne z lasky?Ved aj tak sa vacsina zien vyda a ma deti a potom aj ked laska k manzelovi sa zmeni na to "mat rad" a uctu,potom zase miluju nadovsetko deti.Mne to pripada ako ista forma zavyslosti a asi to nikdy nedokazem pochopit,lebo vo svojom vnutri velmi tuzim po slobode a to je opakom toho stavu,co opisujem.Cize ja si mylism,ze nechces tak vela,len treba trpezlivost a uvidis,skor ci neskor pride niekto,s kym spoldis deti a budete mat stastnu rodinku:-)